Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха? Якщо багато нитки одного кольору - то швидкісна голочка, а якщо один хрестик через 5 і 5 відтінків на 1 см кв., то всі стануть черепашками.
Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха? Згідна, залежить від схемки, також, у мене робота над іконою йде набагато швидше, ніж над картиною іншої тематики, можливо Боже Благословіння допомагає.
Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха? Дивлюся як тут дівчата вишивають і думаю, що я не просто черепаха, а "конкретне черепашище"! :o Правда, часу в мене буває так, що можна 2-4 рази в місяць сісти за вишивку. Але навіть тоді я так "мрійливо" вишиваю, розглядаю вишите по сто раз, уявляю вже закінчену роботу... Треба навчитись якось себе активізувати чи що...
Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха? мені завжди здавалося, що я дуууже повільно вишиваю..але для мене швидкість - це час від початку до закінчення роботи, бо буває можу місяцями не вишивати, займаючись іншим рукоділлям.. завжди дивувалась, як се майстрині вишивають такі великі гарні роботи за дуже короткий час..
Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха? Мій діагноз - не черепаха, а слимак якийсь. Коли починається робота - то якось швидко хрестики вишиваються. А чим ближче до кінця тим повільніше і без азарту вишивається.