Швидкісна голочка чи черепаха?

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем kvVItKA, 20 Червень 2011.

1. vikad

vikad New Member

Відповідь: Швидкісна голочка чи черепаха?

Якщо багато нитки одного кольору - то швидкісна голочка, а якщо один хрестик через 5 і 5 відтінків на 1 см кв., то всі стануть черепашками.

2. nata1

nata1 Member

Згідна, залежить від схемки, також, у мене робота над іконою йде набагато швидше, ніж над картиною іншої тематики, можливо Боже Благословіння допомагає.

3. neri

neri New Member

Дивлюся як тут дівчата вишивають і думаю, що я не просто черепаха, а "конкретне черепашище"! :o Правда, часу в мене буває так, що можна 2-4 рази в місяць сісти за вишивку. Але навіть тоді я так "мрійливо" вишиваю, розглядаю вишите по сто раз, уявляю вже закінчену роботу... Треба навчитись якось себе активізувати чи що...

4. serenity

serenity New Member

мені завжди здавалося, що я дуууже повільно вишиваю..але для мене швидкість - це час від початку до закінчення роботи, бо буває можу місяцями не вишивати, займаючись іншим рукоділлям..
    завжди дивувалась, як се майстрині вишивають такі великі гарні роботи за дуже короткий час..

5. Setka

Setka Мамулька непосидок

Мій діагноз - не черепаха, а слимак якийсь. Коли починається робота - то якось швидко хрестики вишиваються. А чим ближче до кінця тим повільніше і без азарту вишивається.