Швидке виготовлення закордонного паспорта

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Kiss, 13 Квітень 2010.

1. mysha

mysha New Member

Відповідь: Швидке виготовлення закордонного паспорта

Кать, а чи це стосується Єгипту та Туреччини?

2. kati

kati Well-Known Member

от незнаю...але точно стосується, якщо хош дитину вписати в паспорт одного з батьків.
    Я тільки вчора з ввіру, малого вписую до мами в паспорт, то на це мені звернули увагу- паспорт має бути дійсним мінімум півроку

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Стосується обо"вязково!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Сто відсотків нікуди не віїде! Має залишатися 6 місяців дійсний, після повернення з закордону!

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчатка, може хтось може порадити людину яка допоможе дуже швидко паспорти зробити? Бо нам озвучили сумму 1700 за один паспорт, і то тіпа прискорене виготовлення, так щоб до перших чисел квітня, до 5 наприклад бує і дешевші ціни.

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

у вас на Залізничний (міжрегіональний центр видачі паспортів) має бути близько 900 грн за паспорт за 10 днів

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це зі стоянням в черзі. з самостійною оплатою всіх платежів?
    Мене цікавить так щоб гроші віддав, копії документів віддав, підїхали нас сфотографували, і ми лише потім прийшли паспорт забрали.
    Чи там на залізничній черг взагалі немає?

7. Almariel

почитайте, тут у темі про нього писали.
    у Києві в аналогічному центрі можна записуватися в чергу онлайн (в неті, тобто). здача документів забрала у мене десь 1 годину. а ті, хто не записувався - потратили десь по 2-4 години.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

отаке дівчата пишуть:

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я питаю конкретно за людину яка допоможе це все зробити за 10-15 хвилин без черг, без нічого. Ми йому гроші і копії необхідних документів - він нам паспорти. І то таки дійсно має бути терміново, до перших чисел квітня.

Останнє редагування: 18 Березень 2011
  9. Almariel

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

Подала вчора документи на паспорт на Залізничній, за півтори години чекання і ще комп"ютер в них на 20 хв завис, так що досить швидко справилася. Заплатила 446 грн. При вписуванні дитини за першим столом,де заяви пишуться, питали де фото дитини, сказали що з 2х років вимагається, я кажу, що всюди пише з 5ти, а вона, будете там (в останньому кабінеті при подачі) пояснювати, а там сказали, що не обов"язково і зрозумій їх, якщо в них між кабінетами розбіжності.

11. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми вписали дитину в обидва паспорти на Залізничній. Це нам зайняло пів години у черзі, щоб здати паспорти з необхідними копіями. Вартість 100 грн за паспорт, оплата на місці. Здали у п'ятницю зранку, у понеділок після обіду вже забрали. Фото дитини (2,9 р.) не вимагали, але сказали, що на кордоні можна попасти на різних прикордонників, після 3-х доведеться фото вклеїти і це буде коштувати стільки ж. Тому фото ми принесли в понеділок і перед тим, як віддати нам паспорти, туди вклеїли ще й фото. До речі, дуже приємна пані, яка це все робила: дала нам свій телефон і забирати паспорти я йшла без черги (абсолютно безкоштовно). Додам також, що у нас з чоловіком різні прописки, тому таким чином ми зекономили купу часу стояння в чергах по різних ВВІРах, не кажучи же про час на вписування.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми вже з паспортами, 19 березня подали документи, сьогодні мені їх привезли. Ціна питання 3400 за два паспорти з вписаною дитиною (і вклеювали фото) в обидва.

13. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчата, маю питання, може хто мав подібну ситуацію
    Маю паспорт на дівоче прізвище. Хочу його змінити на нове прізвище. Однак в старому паспорті маю діючу мультивізу. Мені підказали, що можна отримати новий паспорт, але при цьому залишити старий - відповідно обидва будуть діючі. Чи хтось таке робив?

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А чому б Вам не змінити паспорт по закінченні мультивізи? Ви зараз спокійно можете подорожувати по попередньому паспорті, на митницях не вимагають ще укр.паспорт. В мене віза закінчилась,і тоді я міняла паспорт. Цікавилась, чи можна залишити попередній з дівочим прізвищем, то сказали, що він не дійсний уже. Просто сторінки з попередніми візами вирвала і залишила собі.

15. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Мій чоловік так робив. Писав заяву про отримання другого паспорта, сплатив ще 60 з чимось гривень, бо то другий паспорт.

16. enigma

enigma Well-Known Member

Для оформлення нових віз потрібно подавати дані українського паспорта. а він на нове прізвище. Також ми з чоловіком хочемо подаватися як сімейна пара, а не як окремі особи.

17. tanchyk

Ви не можете залишити старий, так як він на дівлоче прізвище, у Вас його обов"язково заберуть, тому спочатку варто використати візу в старому паспорті, а тоді робити новий! Залишати може той, у кого новий буде на одне й те саме прізвище!

18. enigma

enigma Well-Known Member

якесь зачароване коло. Не можу старий поміняти доки не використаю візу (до 2013), а нових віз вже отримати не можу, бо укр. паспорт на нове прізвище. Ненавиджу бюрократію.

19. tanchyk

А що у Вас віза до 2013 року?

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Для чоловіків це підходить, вони ж прізвище не змінюють. Я думаю, ви можете зараз змінити паспорт з дівочого на нове прізвище, однак візу вам прийдеться відкривати наново в новому паспорті. Тому просто вирішіть для себе, що вам важливіше зараз - відкрита віза чи паспорт на нове прізвище.