Швидке виготовлення закордонного паспорта

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Kiss, 13 Квітень 2010.

1. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Швидке виготовлення закордонного паспорта

Вашій дитинці (судячи по лінієчці) фото робити не обов"язково, але можна, якщо захочите. Сфоткають Вас з дитиною на місці. Після 5р. фотографія дитини має бути обов"язково. Тому, можна дитину зараз фотографувати, а можна вклеїти після 5р. Треба прийти з документами і квитанціями про оплату. А взвгалі, нам дитину вписали за 3год. Вписували і виготовляли мені новий паспорт одночасно. І краще всі питання починати залагоджувати за пару місяців до виїзду, щоб потім не доплачувати за терміновість.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ага...дуже дякую :)

3. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ні,я по місцю проживання,тобто в Самбірському районі.Дитина,як мені сказали,ще мала для фотографії.А ваш-не знаю,вроді би треба фото від трьох років(?)

4. Тетянка

5. Annette

Annette Well-Known Member

Підскажіть, будь-ласка, час роботи відділення ОВІРу на Залізничній і чи працюють кожен день, чи є окремі дні для прийому?

6. Loyal

Loyal Well-Known Member

Нічого подібного! Мому ще не було 2, я фотку клеїли. Якщо треба швидко, то коштує 100 грн і можна за півгодини забрати

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Центр на Залізничній працює щодня з 9.00 до 17.00 (офіційно працює до 18.00, але з 17.00 до 18.00 в них технічна перерва), в п'ятницю працює з 9.00 до 16.00

8. dudja

dudja New Member

Саме так, я також виробляла новий паспорт-принесла з собою фотки дітей і вклеювала двох дітей. І маленьке зауваження - фотки повинні бути зроблені на матовому папері, бо на глянці не приймають.

9. Тетянка

а ще питання...чи можна дитину вписувати двом батькам? Чи тільки одному?....Дуже важливо! І ще - якщо вписати дитину батькові, а в мене закордон. паспорт на інше прізвище, то чи не буде проблем на кордоні ? (у мене ще паспорт на дівоче прізвище, дитину туди не хочу вписувати, бо через пів-року його й так тре міняти - якщо почну всі обміни зараз, то вже точно нікуди не поїду)

10. VERO

VERO Well-Known Member

Краще вписати дитину татові, а в подорож взяти з собою свідоцтво про народження дитини і свідоцтво про одруження. Як правило, проблем на кордоні не буває. В крайньому разі, можна татові в нотаріуса оформити дозвіл на вивезення дитини. Вийняток- країни, де для відкриття візи потрібен внутрішній паспорт.

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, скажіть скільки зараз коштує оформити закордон. паспорт? Тут вже писали, що ціна -460 грн, але мене цікавить чи то остаточна ціна чи приблизно...Дуже треба знати точну суму.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Подзвоніть у ВВір і вам скажуть

13. Annette

Annette Well-Known Member

Я сдавала у Франківському р-ні цього вівторка. Мені обійшлося у 400 грн. (і це разом із послугами банку - 5 платіжок по 4 грн)

14. malibu

malibu Well-Known Member

Сьогодні була в обласному ВВІРі, виготовляю паспорт за 14 днів.
    По рахунках заплатила:
    держмито 340,00 грн;
    послуги ВВІР 158,38 грн;
    послуги УІТ 26,20 грн;
    за бланк паспорта 337,50 грн;
    ресурси-документ 32,93 грн;
    страхівка 75,00 грн.
    В сумі 970,01 грн. + послуги банку 14 грн.
    До цього часу не мала можливості користуватись інтернетом, і чесно кажучи трохи шкодую, почитала б інформацію швидше. Точно пішла б на вул. Залізничну. А так до цих витрат ще додасться якесь "дякую" бо робиться через знайомих...:girl_impossible: :girl_cray:

Щойно передзвонила на Залізничну,в даний час вони виготовляють паспорти тільки за 30 днів не швидше.

Останнє редагування: 15 Липень 2010
  15. amurka

amurka New Member

в мене питаннячко)
    я йду завтра здавати документи на закордонний паспорт(прописана на Сихові),йду в ВВІР що на Дністровській,а чоловік прописаний на Личаківській,то йому теж можна туди чи є Личаківській і де він находиться?
    паспорт закордонний оформляю і я і чоловік вперше хочемо вписати туди дитину,якщо і в мій і в чоловіка,то обовязково потрібно заяву в нотаріуса завіряти?

16. mysha

mysha New Member

Виготовляла паспорта на Залізничній, вписувала обидвох дітей в обидва паспорта. Ніякої заяви від нотаріуса не вимагали. Але тепер шкодую, що не зробила для малих окремі паспорта, бо тепер як мені ставлять шенген, то псують відразу три сторінки (візу на мене і на двох дітей). А ще як на кордоні почнуть ставити якісь відмітки, то певно треба вже думати про новий паспорт. В посольствах, коли бачуть новий паспорт, то ставлять короткотермінові візи (на копії попередніх віз вони не дуже зважають, принаймі у Львові у Польському).

17. Viola

Viola Well-Known Member

Дівчата! Хто недавно робив закордонний паспорт (не терміново а звично). Що то за страхівка в 75 грн? Хто пробував не платити? Приймали документи? Бо я не розумію що там страхувати - сторінки паспорту?? Можна подумати як я його згублю то ВВІР самі мені його зроблять. Що за дурка? Я проти збагачення якоїсь страхової кантори!

18. Sapiha

Sapiha New Member

Я щось не зовсім зрозуміла:girl_blush2: можна виготовити окремий паспорт на дитину?????. Тому що хочу малого вписати в свій ????? Ще підскажіть, фото дитини вони роблять в себе чи потрібно приносити ?????

19. kljysochka

kljysochka New Member

:girl_in_love:дівчатка,я теж би хотіла знати,може хтось вже робив:які документи потрібно на виготовлення окремих паспортів дітям,і скільки то коштуэ?:girl_in_dreams:чи э якісь вікові обмеження-малій рочок-зроблять?наперед дякую!

20. Тетянка

Я приносила фотку малого свою.