Швидке виготовлення закордонного паспорта

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Kiss, 13 Квітень 2010.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Швидке виготовлення закордонного паспорта

я знову з тим внесенням дитини в паспорт...
    в переліку необхідних документів вказано:
    ;
    що це за квитанції?? на цьому ж сайті вказана вартість такої послуги 18,63 грн. щось я заплуталась, звідки дів платіжки???
    і ще щодо фото: написано що фотографії треба надавати якщо дитині від 5 до 18 років. моїй дитині чотири з половиною. ніби по закону ще не треба тих фото, але знаючи наших держслужбовців... ну і чи не буде потім проблем при перетині кордону що дитина така велика, а фото нема...

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

і ще підкажіть скільки коштує нотаріально завірений дозвіл на виготовлення проїзного документу для дитини

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

минулого року вклеювала фото малої у свій паспорт( малій було 3,6 рочків), але ще перед тим брала нотаріально завірений дозвіл чоловіка, що він не проти, щоб малявка була вписана в мене.

3. DIVA

DIVA New Member

Маю таке питання.зібралася міняти закордонний паспорт на нове прізвище..чи можна залишити собі паспорт на старому прізвищі(до отримання нового)?..так як на новий паспорт треба чекати зараз чуть більше 2 місяці!!!!!!!!!хотілось би ще в серпні поїхати на море в країну безвізову.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я залишала, навіть ніхто і не казав здавати. Вже потім при отриманні нового здала старий.

5. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А обов"язково старий закордонний міняти на новий при зміні прізвища? Можливо свідоцтво про шлюб завірене нотаріусом дає зелений коридор для старого паспорта, чи все ж таки ні???

6. Tamada

Tamada ла-ла-ла

http://posydenky.com/showthread.php?p=1636418

7. Shprotka

Shprotka Active Member

Треба виготовити 3-річній дитині проїзний документ. Що потрібно від нотаріуса (і чи взагалі потрібно, якщо дитина не подорожуватиме самостійно)? Я заплуталася, що то значить "нотаріально засвідчене клопотання батьків (або законних представників батьків чи дітей) у разі потреби самостійного виїзду таких осіб за кордон..."
    І ще питання щодо терміну виготовлення: У разі виїзду на постійне місце проживання (еміграція) – до 3 місяців. То що, якийсь інший проїзний робиться?
    п.с. прошу перенести, якщо не в цю гілку.

8. Made in USSR

дозвіл обох батьків на виготовлення закордонного паспорта.

процедура виготовлення інша, то ж виїзд на ПМЖ

9. Shprotka

Shprotka Active Member

10. Made in USSR

паспорт той самий, але процедура виготовлення інша. напевно перевіряють ще якісь нюанси.

то вже Ви мусите самі вирішувати такі питання. можна оплатити подвійну суму за термінове виготовлення.

11. Shprotka

Shprotka Active Member

Намагалася вчора подати документи на виготовлення проїзного для дитини. Завернули, бо не було довідки з ЖЕКу про склад сім"ї. Погнала, зробила, повернулася і.... знов не взяли, бо тепер немає на заяві відмітки з ЖЕКу. Але на сайті ДМС взагалі про ЖЕК не згадується! Просила пояснити мені чому так, випроваджують до інформаційного стенду. Пішла почитала, також нічого конкретного не написано, мало того, ще й на взірцях ніде не вказано, що на заявах потрібні відмітки з ЖЕКу.
    Народ, хто подавав? Хочу завтра все таки здати документи (нотаріальний дозвіл від батьків, дві платіжки, облікова картка (до речі її відмічати в жеку потрібно також?), заява, свідоцтво про народження). Може ще якісь підводні камені є, про які я не знаю?

12. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Подзвоніть начальнику ДМС у Львівській області, спитайте що за бардак:
    Скиба Ярослав Дмитрович
    Телефон: (032) 261 49 02
    Вимагають її завірення в школі або в ЖЕКу. Хоча ні в законі на на сайті ДМС нічого про це не сказано:
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/231-95-п
    http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti-dlya-vijizdu-za-kordon/740-vydacha-proiznoho-dokumentu-dytyny

13. Vероніка

Vероніка Never give up

А у вас дитина прописана?
    Це обов"язкова умова для виготовлення проїзного для дитини?

14. Shprotka

Shprotka Active Member

Дитина прописана і проживає разом з батьками. Чи є це обов"язковою умовою не знаю.

15. opel

opel Well-Known Member

Не обов"язково. Мій сусід виробляв проїздний документ своїй малій, яка взагалі ніде не прописана, то в Жеку склали акт, що дитина проживає з батьками, а сусіди підписали.А потім в Жеку видали довідку про склад сім"ї.

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто знає чи виготовляють зараз закордонні паспорти? Бо в тіні останніх подій невідомо шо то буде, може нас скоро вже не випускатимуть з країни... Хочу робити терміново, піду в середу, а вдруг повезе... І ще, чи можна одночасно з виготовленням паспорту вписати до нього ж дитину, чи то все по черзі?

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Вчора здавала документи на закордонний. Під враженням щей нині. Такого хаосу і здирства яще не бачила!
    Особливо обімліла від того що коли приймали документи то сказали що треба довідку про не судимість. Щоб я її донесла в термін 5-7 днів.
    Поїхала я по довідку, а її роблять аж 3 тижні!!!!
    Щоб ту довідку зробити терміново то тре йти в БТІ, де нервова жіночка сказала що якщо тре довідку за 5 днів то заплатити 100 грн....
    Ну та ще купа маразму була, але мною аж теліпає від одної думки про те.
    Здала наразі папери на закордонний терміновий. Зараз дозбираю документи на вклейку фотки малого, такщо бачу що буде продовження того дурдому!

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Де саме Ви подавали? Цікаво просто чи всюди такі ліньтюхи-здирники працюють чи лише у Личаківському районі.
    Батьки подали документи ще наприкінці липня. Тато два тижні тому ледь забрав його. Спочатку ходив, то ще не було, а потім...одним словом такі коломийки з тим ОВІРом були, капець! :girl_impossible:
    Мама їздить туди вже місяць: одного разу не могли видати, бо не було світла, іншого разу вона приїхала, було десь 17:30, а вони вже не працювали. Сьогодні була вже там 16:30, і вони знову не працювали.
    І з такими будуй Україну?

19. Insolence

Insolence Living The Dream

А чого не здаєте документи на головній пошті, там у Центрі надання адмінпослуг, здається, є і представник міграційної служби.

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Вперше про таке чую, якби знала то б може там і робила.

у ОВІРІ Франківського району...
    Я платила за термінове виготовлення, цікаво чи вони його так як зазначено зроблять чи ні...

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Я думаю, що то все робиться спеціально. Багато хто в тіні останніх подій подумує над виїздом, переїздом, зміною місця перебування... А зараз якщо Польща зробить безвізовий режим то певно пів України виїде подалі від того дурдому.