Швидка позика від ПриватБанку

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 7 Січень 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Швидка позика від ПриватБанку

Не дискусія, а м'яка реклама і тлумачення для тих, хто цікавиться.
    Вже писав, що роботою це назвати трудно, як і оплату за приведеного новачка, назвати оплатою трудно. :)
    Просто, бачу, що багатьом користування цією позичкою може допомогти - розповідаю "спосіб".

ЗІ: у дописі №2 поклав свою "ложку дьогтю" про споживчий кредит, узятий на рік. Немало людей мають свої "ложки/відра". Не мусово у тему про картку Visa Універсальна від ПриватБанку їх приносити, щоб не оффтопити. :)

Останнє редагування: 20 Січень 2011
  2. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Не можемо зрозуміти чим займатися у майбутньому

100%, я коли свою карточку там забирала, мені довго і нудно про якісь кредити розказували, а потім про якусь картку-кошельок. Поки не гаркнула, мені ту картку не хотіли віддавати.

3. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

о, приватбанк то сила -сама бачила як до зарплатної карточки людям примусово пхали кредитку - я б гаркнула разочок і би построїла, а проста робітник\робітниця так не зможе, а то й гірше -скористаються тими грошима з дуже немаленькими процентами!

4. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Вони всім тюхають їх, а тепер ще нове - що на зарплатну картку дають кредитний ліміт. От людина знає, що їй нарахували з-п 1000 грн (умовно), а на картці 1400 (400- кредит), людина нічого не підозрюючи знімає, а наступного місяця за користування кредитом має %% платити...

вобщім з таким треба дуже обережно...

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Жах. А чому Ви не попросили розповісти то не нудно? :)
    Щоб і до Вас доперло, що використовувати кредитні гроші ВИГІДНО.
    0,01% річних на суму позиченого (*і вчасно покладеного назад). Ужасть! :)
    Можливість купити сьогодні товар, який в любому випадку купуєте, на 1000 грн., а заплатити за нього через (/протягом) місяць, коли ціни уже "троха" вищі!? То на ту 1000 Вам нарахують 0,01%!!! 10 копійок! Грабйож!!! За рік такого користування (* якщо вчасно класти назад) вийде 1,2 грн.

Спробуйте порівняти ціни "минулого місяця" і 10 копійок. Рахувати вмієте?

+1. З грошима краще поводитися дуже обережно, не залежно від способу, допотопний гаманець у вас, чи електронний . :)

Дівчата!
    Ми часто посміхаємося над "бабцями", що нарікають: "жах! придумали кокийсь Інтурнет, дебільні телефони, кумунікатори..."
    Не поспішайте перетворюватися на ТАКих бабусь. :)

Останнє редагування: 4 Березень 2011
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Щоб не оффтопити у "Золотому Яйку" дискусією із "кваліфікованим фінансовим менеджером"...

Кому гірше?
    По зарплатним карткам:
    Снятие наличных в системе ПриватБанка, в т.ч. банкоматах -0%

В чому проблема зняти СВОЮ зарплату? :)

Тобто?
    Людина знає, що 1000, чи "нічого не підозрює"? :)

Останнє редагування: 4 Березень 2011
  7. rododendronia

rododendronia Member

Щоб отримати цю карточку потрібно Вам скинути лише свій номер ?

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ух, як мене то злить, нічого не підозрюючи????!!!!
    А людина що не знає ні сном ні духом, яка в неї з/п, чи думає що ніхто нічого не помітить?
    Так кредити затягують, ліміти спонукають до споживання більшого, а когось спонукають і до більшого заробляння,
    зрештою керуватись треба виключно здоровим глуздом.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

+100!
    Я маю таку картку близько пів року, використовую її наразі лише для 2-х потреб -
    1) переказ коштів по Україні
    2) оплачувати непланові, але дуже потрібні покупки! Наприклад, йду я купувати собі взуття зимове в магазин, а тут ще й знайшлись гарні літні сандалі для чоловіка за гарною ціною остання пара якраз його розміру - на їх купівлю сьогодні ми не розраховували - тут мене виручає карка від Приватбанку! на другий день чоловік віддає мені гроші, які я спокійно повертаю назад на рахунок! А не було б такої картки - не було б суперових сандалів і гарного настрою чоловіка! Ось такий невеличкий приклад!:girl_yes:

Але мушу ще сказати що я людине зовсім не марнотратна, завжди добре обдумую кожну свою покупку! а от для прикладу - маю подругу, вона якраз би тільки й сіяла грошима направо і на ліво, то їй ні при яких обставинах не можна вручати таку картку - вона за добру годину витратила б усі гроші, а потім не мала б звідки їх повернути... Так от вважаю що саме на це Приватбанк часто розраховує - щоб люди вчасно не сплачували, мали борги та платили високі проценти на їхню користь!
    Але мені ця картка супер підходить!

10. Leila

Leila Well-Known Member

і мені підходить мати таку картку, деколи треба мати те що зручно, особливо з нашою інфляцією.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Маєте 30 днів, не мусово аж так поспішати... :)

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не можу спокійно жити в боргу! :)
    до речі, сьогодні завдяки Приватбанку маю нову бомбезну праску! :girl_dance:
    В обід, щойно доня вляглась - я стала прасувати, а праска гепнулась на підлогу і розбилась(але добре що так - давно було пора міняти:mocking:)! На ліжку гора дитячих лахів, на балконах море постелі і тюлі, одним словом - вже за пару годин я побігла в магазин і стала власницею новенької праски! От цього разу аж по святах поверну гроші - зараз багато приємно-святкових витрат!