Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Olena-m, 31 Грудень 2011.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

А я випросила в чоловіка, аби купити диск SSD. Їм падіння не страшне. І працює швидше набагато.
    Буду пробувати передавати до Львова. Може, там щось зроблять.
    Вашому знайомому тут би допомогли, але йому би то влетіло в тисячу баксів, думаю.
    Дітлахи на підлогу кидали. Останній (шостий) раз виявився смертельним.

Останнє редагування: 5 Березень 2012
  2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Хочу привітати нашу Іру-Хомочку, вона виграла подарунок від магазину "Штампи з любов'ю". :girl_in_love:

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Клаасноо! Ірусь, вітаю!!!

4. hrobak

hrobak Well-Known Member

і я хочу, ВІТАЮ!!!

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

а переможців конкурсу валентинок ще не оголошували, чи я щось пропустила?

5. Liliyah Romanova

Ще ні. То все через те, що мій компутер полетів.
    Постараюся нині надіслати Умі всю інформацію, аби вона нарешті могла оголосити результати. Вибачте за затримку.

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчат я до вас за порадою! Нещодавна мої дівчатка(доня та киця) дуріли(інакше не назвеш!) і в результаті їх роботи з шафи впала книжка і розлетілася на 3 частини. обкладинка окремо, серединка на 2 частини, але найгірше, що книжка не наша!!! чоловік взяв в кума почитати. Як її відремонтувати не знаю, але якось би так щоб не дуже було. Дивилася в неті, нічого підходящого не побачила, точніше взагалі нічого по ремонту палітурки. Ну ще серединку між собою можна зсередини склеїти, а от як гарно палітурку причіпити, щоб відкривалася добре... Може щось підкажете?

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

на Дорошенка є палітурний цех, навпроти географічного факультету. ми там колись диполомні роботи зшивали, можете попитати.

8. Liliyah Romanova

А до палітурників занести? Мій чоловік колись так кілька книжок полагодив. Вони роблять просто чудово!

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

В блозі "Зроби сама" для скрап-початківців проводиться розіграш кількох пакетів матеріалів. Треба залишити коментар у дописі, та, якщо виграєте, оплатити пересилку з Тернополя.

10. opko

opko Member

На Краківській вулиці біля Преображенської церкви є палітурний цех.

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

в мене пропозиція. може як хтось плануватиме закупку в якомусь нет-магазині, писав би сюди? бо часом хочеться просто пару метрів гарної стрічечки, або пачечку цвяшків, або ґудзиків, або ще якусь дурницю, яку в наших магазинах не знайдеш, а доплачувати ще 15грн за доставку шкода, бо виходить невигідно. а так би впасти до когось на хвіст - і всім добре. а?

12. Liliyah Romanova

Давайте не сюди, а у відповідну тему. ;)

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Конкурс скінчився, то можу вже розказати одну смішинку.:) Коробочку мені активно допомагав робити Артем , і коли справа дійшла до тонування країв, то спитав, що то за коробочка жовта. Я відповіла, що то таке чорнилко. А малий так серйозно каже: "То не чорнилко, бо чорнилко чорне. То жовтилко".:girl_haha: Так що у мене тепер так і називаються всі штемпельні подушечки: жовтилко, синилко, білилко і т.д.:)

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

:D

до речі, якраз чорнилка в мене нема. а треба. коричнивилко тіки темне маю, і чорнилка дуже бракує :sad:

16. Liliyah Romanova

По ідеї, hrobak говорила про те, що як хтось робить замовлення, то аби впасти на хвіст.
    Платними є СП, якщо вона з українських магазинів або якщо організатор собі бере відсоток.

17. Liliyah Romanova

Покажу тут, бо у вихвалялки вже йти соромно. :xaxa:
    Їздила нині по додатковий куб до мого кутка рукодільного (паперів назбиралося, починають набудовуватися зверху:girl_crazy:), ну то ще прихопила на знижці штампики, підвісочки та маску від Тіма. Решта дрібничок, то моє замовлення з орхідеї. Трохи розчарована мереживом із кольоровими краями. На фото геть інакше виглядало.

Тепер буду вчитися користуватися тою маскою. Щось то таке цікаве. Переглянула пару відео, то вже хочу більше таких. :xaxa:

18. Vika

Vika Well-Known Member

дуже мені такі листочки подобаються. шкода що в СП не встигла їх вхопити.

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

ага, саме про хвіст :)

20. Liliyah Romanova

Не спиться мені. Внутрішній хом'як не дає. :xaxa:
    Сиджу в своєму кутику й наводжу порядки. Докупила ще два куби й не можу натішитися. Ще не навела порядків повністю, але дуже хочеться показати свою шафку в новому вигляді. :girl_blush2:
    Поки всі сплять, перебираю скарби й розкладаю по нових шухлядках і поличках. Трохи роботи ще є, але вже багато зробила, тому можна нарешті йти спати й хом'яка трохи вкласти також. :mocking: