Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Olena-m, 31 Грудень 2011.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

82 і доставка врахована? здавайте точку!!

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

спільні закуупки вконтакті:)

3. Руда Лисиця

лінк в студію або хоча б в карму

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

замовляю тут http://vk.com/rykodelie_nashe, на деякі позиції ціна на копійки дешевша, але якщо багато замовляти, то сууттєва економія

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

зато 3-In-1 Hydrangea - .375" To .75" коштує 106 грн. Можливо в попередньому просто помилка) Тим більше плюс 15 грн. доставка Новою поштою, вже не дуже і ціна вигідна) В нет магазинах якщо набираєш на 300-400 грн доставка безкоштовна)

6. Руда Лисиця

я сама закупляюся в іншій групі. відчутна економія в папері. Скажімо набір від Simple Stories - Generations там 129гривень(набір 30х30) то найдешевший в наших магазинах коштував 186 з копійками. Різниця суттєва, і якщо навіть платиш за доставку, то економія все рівно є.
    Хоча звісно, то треба дивитися і рахувати.
    Плюс тих закупок - що там нема понять "є в наявності" чи "нема вже на складі".
    Мінус - можеш планувати, а виявиться що на коробку бажаного паперу наприклад не було компанії і відповідно не викупилася.Ну і чекати доводиться довгенько

7. bilo4ka

можливо в папері і економія, але ціни на діроколи МС практично кругом однакові, плюс мінус 10-20 грн.

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

це факт! а поки чекаєш, то в нет - магазинах можна попасти на знижки, де ціна буде дешевша ніж в СП, Ох як тоді обідно(((

8. Руда Лисиця

а ще на наборах цвяшків, наклейках, ваші-стрічках ну і ще всяких декорах.
    діроколи - хіба за компанію.
    ще плюс, що зазвичай новинки там є. і в наших магазинах можуть бути нескоро..

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ті СП класна штука, але оте чекання по кілька місяців поки зберуться мінімалки(((( я так вже місяць на папір чекаю, а його ще навіть не замовили. хоча там є багато такого, що в наших магазинах немає.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так є іноземні магазини, що шлють за кордон. Збирайтеся тут на форумі й замовляйте. Швидше буде. ;)

11. Руда Лисиця

та судячи з цін, складається враження що їх закупляють у виробників, чи на якихось гуртівнях.
    Ось такий набір штампів

у групі закупок він коштує 44 гривні(доставка врахована), якщо перевести в долари, грубо кажучи виходить 5,45.
    на http://www.bluemoonscrapbooking.com/SPD/76-181073---5624050827388878591.jsp
    він коштує 5.99
    а ще щоб вислати звідти, посилка важиться. Тобто ще плюс доставку до ціни треба приплюсувати.

12. Liliyah Romanova

Ось цей гурт продає за гуртовими цінами, принаймні вони так кажуть. Часом ще роблять знижки, як товар залежується, але доставку треба буде платити додатково.
    Ціни можна переглянути, лише залогувавшись. Потрібне знання англійської. Додають без проблем, просто пишете в графі, чому хочете приєднатися, що займаєтеся скрапом і все. Але саме новинки там бувають і зразу, і не зразу.

13. Liliyah Romanova

Недаремно я збирала колекцію ґудзиків, вони чудово надаються для забави.
    Вимила коробку з-під маргарини, зробила два прорізи і вуаля - чудесна забавка, цікавіша за куплену, яких у нас аж три штуки, але ні, мамині ґудзики з шухляди й фасольки набагато цікавіші. І коробка така незвичайна. :girl_haha:
    І головне пхає все туди, куди треба. Ґудзики в більший проріз, фасольки - в менший. І розкладає з коробки по двох мисочках окремо. Отаке творю, коли листівки нема як. :girl_haha:

Останнє редагування: 4 Серпень 2012
  14. bilo4ka

ТУТ знижка 20% на діроколи і не тільки) але сьогодні останній день.

15. Made in USSR

мереживо МС 118 грн. додати доставку і маєте ті самі 150 грн (якщо не більше). яка вигода? я так думаю в Аграфці можна купити і не паритись з доставкою і чеканням.

16. bilo4ka

ну при замволенні 400грн доставка безкоштовна, а якщо навіть і не набирати на цю суму то 118 плюс доставка Новою поштою 15 грн виходить 133 грн), а не 155грн (як в Аграфці) Тим більше в Аграфка також не у всіх під хатою, треба вибрати час і зїздити за 4 грн) Але то таке, кому що вигідніше) На такому [​IMG] економія 45грн.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я зі своєю бабкою в ванні попала в топ 3. Приємно, хулєра.:girl_blush2: :girl_tender:

18. Vika

Vika Well-Known Member

Ой дівчата, яку я цукерку виграла.
    ще ніколи не мала таких матеріалів. буду вчитися. дивіться:

19. Vika

Vika Well-Known Member

просила мамина начальниця щоб я зробила листівку для її чоловіка. в них 35 років з одруження. він директор мед. коледжа.
    але казала що то полотняне весілля, щоб на листівці було полотно. вона має передати кусочок,має якесь гарне.
    що то я маю придумати? ідей зовсім немає. може хтось щось подібне бачив?

20. Made in USSR

не бачила, але зараз роблю запрошення коліжанці на весілля і там будемо використовувати мішковину, тоновану кавою. буде шматочок полотна, а на ньому папірчик з написом. полотно можна дати як основний фон, а тоді на нього вже щось чіпляти.
    я дуже люблю коли в листівках тканину використовують, вони тоді такі. теплі, домашні виходять))