Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Olena-m, 31 Грудень 2011.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

Я знайшла, тут.

Дівчатка, дякую вам за море компліментів:kiss::girl_tender:

2. AlbinaK

AlbinaK Member

Я в суботу вже наборчик паперу на пошті отримала :) Набір невеликий (6 двосторонніх листочків 30х30), але гарний, хоча судячи з марок на конверті(лист з Самари), то пересилка певно дорожча за сам приз :)

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчатка, вітаю з такими хорошими новинами))) То великі успіхи на ДП, бо майже в кожному завданні когось з наших відмітять!!!!

4. terezka

terezka котяка-вишивака

І я приєднуюсь до вітань! Молодці дівчата! Аж гордість розпирає за наш Вернісаж!

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчатка, тримайте мене:girl_crazy:здається я закохалась у магніти:girl_in_love:
    Уявіть, все що хочеш можна причепити, і привітання, і фото, і блок для запису, розміри ж не обмежені (хіба розміром холодильника:girl_haha:), не кажу вже про чисто декоративний варіант. На різні теми, і практично як)) І зворот можна використати для привітань чи маленьких секретиків;) Ще треба місце для ручки/олівця придумати...
    Коли мене "понесе" після всіх запланованих листівок, відчуваю, прийдеться створити нову тему)) А може когось "понесе" раніше?;)
    А ще можна конкурс магнітів влаштувати:connie_pull-pigtail
    :girl_haha: Я ж кажу - закохалась))))

6. Vika

Vika Well-Known Member

Дівчатка маю запитання.
    хочу висічок рамочок (типу таких http://scraphomjak.blogspot.com/2011/10/blog-post_9830.html), любі згодяться. може хтось має, я б купила.

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

можу наробити. головне папір дати бажаний. маю круг, фігурний квадрат і фігурний прямокутник(№4)

8. AilataN

AilataN жива

дуже далека від теми роботи з папером, прошу поради. Мені потрібно робити ось таке :http://www.youtube.com/watch?v=FoMAz7wgJD8
    Такі коробочки. Порадьте чи то краще піти десь на поліграфічну фірму і замовити? Чи який папір прикупити? Який саме і де? А з шпалерів можна робити такі коробочки?
    А може хтось би мені їх зробив?

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

переглянула МК, там нічого складного нема, навіть для людини, яка останній раз тримала ножиці на уроці праці в 5 класі. На поліграфічній фірмі воно Вам обійдеться втричі дорожче. Жодних спецматеріалів та коробка не потребує (старий компакт-диск і ручка, яка не пише, думаю, у всіх в хаті є), а папір можна обрати в будь-якому магазині, яких зараз до вибору до кольору, і вибір паперу у них теж прекрасний. Головне, аби папір добре гнувся, думаю, щільністю не більше, ніж 200. Потренуватись можете на звичайному папері для принтера.

10. AilataN

AilataN жива

Та я теж глянула- нічого складного)). Але, по закону Мерфі "якщо щось не складно, то потім виявляється, що то дуже складно"))))
    Головне, я так мислю, папір відповідний. У мене є рулончик шпалерів , дуже гарно і мило розмальованих, от спробую завтра з того зробити такі коробочки. Чи не варто переводити? Часу обмаль, не хочу втрачати на неякісні експерименти...

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я з шпалерами не працювала, але не впевнена як вони поведуть себе на згинах (чи зігнуться гарно і чи не потріскають)

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Як на мене, шпалери занадто гнучкі, щоб добре тримати форму, мені здається що з них неможливо буде зліпити якусь конструкцію, хоча якщо вони такі щільні як картон, то мало би вийти...

13. Velana

Velana Member

ніц в тих коробочках складного немає.
    поліграфію не раджу, я думаю вам то під силу зробити і самій ;) тим паче що спец. матеріали купувати немає потреби :)
    щодо паперу - магазинів у Львові - до вибору, до кольору, в самому відео є підказки щодо паперу - ви напевно неуважно дивились ;), вам потрібен папір формату А4 (який коштує в районі 1,50 - 3 грн за аркуш, ціна залежить від текстури та від самого дизайну), а щільність паперу вам потрібна 160г/м2, ви в магазині про щільність запитайте вам запропонують з якого паперу можна вибирати. Зі шпалерів робити не раджу - дизайнерський папір та шпалери не до порівняння, боюсь що шпалери "здешевлять" сам вигляд бонбоньєрки.

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчатка питали за вініл :) Перший раз брала в інтернет магазині, останній забрала, розмір 4х3(тримає дуже добре той великий магніт з блоком і я на нього ручку ще вішаю :)), зараз як раз замовляю в одної дівчини підвіски та вініл розміром 10х20(буду різати на менші) на клейовій основі. Сподіваюся, що він такий самий, як купляла перший :)

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

А по якій ціні? Нам колись дістала Іра-Еспозка на клеєвій основі (на вишивальні магніти), то лист А4 вийшов 30грн (якщо я правильно пам'ятаю, бо щось недешево виглядає...) З нього я відрізала квадратик 4х4см, теж чудово тримає всю цю конструкцію, діаметр якої 15см.

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ВК одна жіночка продає ось таке чудо
    Магнитный винил с клеевым слоем
    толщина 0,40 мм , размер 10 *20 см / цена 3,50 гр

17. AlbinaK

AlbinaK Member

Оля називається?
    Бо я по такій самій ціні беру :) Я вже підвісочки та стрічки в неї брала :)

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

угу Оля. в неї багато красоти є. мені там стрічки запали в душу, особливо польські. органза з малюнком:khomyak: нині весь день шукаю способи зв*язатись з тими поляками. але як ніц не вийде то буду її просити щоб купила мені дещо і вислала.

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

виглядає справді нескладно. єдине що мені не подобається - що видно зсередини ті лінії, якими згинали (ну бо то видрукувана викрійка). думаю, можна придумати щось, щоб їх видно не було. але то може я придираюся :)

ну і зі шпалер не робіть. паперу у Львові стіко, і по ціні різного і по якості, шо шпалери для того брати якось не пасує)

20. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Дівчата! а конкурси якісь скрапові на форумі зараз ідуть чи ні? а то шось мені голосувати захотілося...:girl_haha: