В цій темі розміщуємо СВОЇ (а не кума/брата/свата) оголошення щодо пошуку РОБОТИ (не підробітку чи домашньої). Хочете запропонувати свої комерційні послуги (видрук-набір текстів, ремонт квартир, рукоділля, репетиторство, догляд за дітьми та інші ПОСЛУГИ) - запрошую в гілку про Рекламу :banned: Залишати № телефону забороняється (буде видалено) Увага! Оголошення про пошук виконавця розміщуються окремо.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу секретаря, продавця-консультанта в невеличкий магазин, в сфері зв"язку (маю освіту зі"язківця) або роботу на рецепції. Бажано в районі центру і вул.Чорновола. Знання ПК.
Відповідь: Шукаю роботу! Приєднуйтесь, шановні безробітні!!!!!!!! В мене дві освіти (Юриста та психолог викладач), але роботу шукаю будь-яку (не тільки за спеціальністю, можна офіс-менеджер,продавець-консультант в магазин одягу, секретар і т.п.) терміново. __________________
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу вдома,для себе.Освіта педагогічна, знання англійської мови на середньому рівні.Робота може бути пов*язана із handmade,також є можливість вирощувати рослини.Загалом буду вдячна за будь-які пропозиції,тільки не мережевий маркетинг.
Відповідь: Шукаю роботу! За освітою - модельєр- конструктор одягу. Шукаю роботу за спеціальністю, а також кревцем, закрійником, дизайнером. Є досвід роботи пошиття на замовлення, можу ознайомити з портфоліо своїх робіт. Розгляну всі пропозиції!
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу медсестри в стоматологічному кабінеті,є медична освіта.Вмію робити рентген зубів.Розгляну всі пропозиції.Дякую.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу з перспективою кар"єрного зростання, можливо пов"язану із закордонними відрядженнями. Освіта вища (міжнародні відносини), німецька, англійська, хорватська, польська. Досвід викладання в університеті, державної служби
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу на неповний робочий день (поки). Без офіційного працевлаштування. Писати в ПП. Розгляну всі пропозиції.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу економіста, фінансиста, помічника бухгалтера. Цього року здобула вищу освіту за спеціальністю "Облік та аудит". Досвіду роботи не маю.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу офіс-менеджера. За освітою лінгвіст (англійська мова). Володіння офісними програмами.
Відповідь: Шукаю роботу! шукаю роботу реалізатора на "Південний" ринок. розгляну вакансії секретаря,офіс-менеджера.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу офіс-менеджера (є досвід). Розгляну вакансії продавця-консультанта, мерчандайзера, менеджера з продажу та ін. Освіта економічна. Англійська мова - читання, письмовий переклад. Польська мова - розмовний рівень, читання, письмовий переклад - на українську. Володію навичками роботи з офісними програмами та офісною технікою.
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу в туристичній фірмі або готелі, закінчила Львівську Політехніку, спеціальність - менеджмент. Буду вдячна за пропозиції!
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу. Розгляну вакансії бухгалтера, бухгалтера-касира, офіс-менеджера, менеджера по продажу або іншу офісну вакансію. Маю дві освіти: бухгалтера та економіста. А також досвід роботи в банку, в сфері кредитування.
Відповідь: Шукаю роботу! шукаю роботу надому або по змінах продавця (непродуктового) чи оператора в колл-центр і ін. Без офіційного працевлаштування поки-що. Буду вдячна за пропозиції!
Відповідь: Шукаю роботу! за освітою археолог-історик - шукаю роботу в школі чи училищі вчителя/викладача історії або в музеї якомусь історичному, або ще щось дотичне до спеціальності
Відповідь: Шукаю роботу! Шукаю роботу менеджера з персоналу ,маю досвід менеджера різних рівнів ( з продажу , логіста , бренд - менеджера , офіс - менеджера , асистента ) , освіта вища , знання ПК , офісної техніки ! * продавця промислових товарів , канцтоварів , фототоварів , іграшок , одягу ,порядність гарантую ! Шкідливих звичок немає ! Бажано Сихів. питання в пп. чекаю пропозицій ! дякую !