Шукаю роботу!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 11 Грудень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

В цій темі розміщуємо СВОЇ (а не кума/брата/свата) оголошення щодо пошуку РОБОТИ (не підробітку чи домашньої).
    Хочете запропонувати свої комерційні послуги (видрук-набір текстів, ремонт квартир, рукоділля, репетиторство, догляд за дітьми та інші ПОСЛУГИ) - запрошую в гілку про Рекламу :banned:
    Залишати № телефону забороняється (буде видалено)
    Увага! Оголошення про пошук виконавця розміщуються окремо.

Останнє редагування: 24 Грудень 2011
    • Подобається Подобається x 12
  2. gozefinka

gozefinka New Member

Відповідь: Шукаю/пропоную роботу!

Я теж шукаю роботу. Мені 21 р. Маю диплом економіста але по професії ще ніде не працювала, маю досвід роботи у сфері продажу м/п вікон та дверей. Буду рада якщо б хтось щось підкине.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Чи ніхто не шукає майстра в оптику?

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

незручно просити, але:girl_flirt:
    шукаю роботу для себе, маю досвід роботи секретарем, менеджером з продажів, маркетологом (веб та медицина:girl_haha:), інспектором відділу кадрів:girl_spruce_up:; навчаюсь на заочній формі Банківського

буду дуже вдячна за допомогу, з мене та примарна чукуляда з цільними лісовими горіхами, якої ще ніхто не бачив, але яку я пообіцяла половині форуму:girl_haha:

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Шукаю роботу надому. Розгляну всі варіанти

6. Dusheska

Dusheska Member

Шановні форумлянки шукаю будь-яку роботу, бо вже не сила сидіти вдома, можливо щось можете запропонувати. Розгляну усі пропозиції.

7. Pola

Pola New Member

Хочу працювати в салоні краси асистентом (чи помічником) косметолога.Чи пройти стажування,якщо взагалі щось таке можливе.Чи піти на курси косметологів і тоді влаштовуватись на роботу?Порадьте хтось і щось будь ласка:girl_in_dreams:.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Шукаю роботу тестером ПЗ (QA,QC) (можна з маленькою з/п. головне - дати мені знання і досвід). Є початкові знання по створенню тест-кейсів, англійська на рівні читання документів, швидко вчусь.

9. l_treasure

l_treasure Member

Шукаю роботу на неповний робочий день. Освіта вища математична. Досвід роботи в бухгалтерії, в підборі і роботі з персоналом, а також з ІТ

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Шукаю роботу перекладача (англійська/українська/російська) на штатній або позаштатній основі. Досвід роботи - 5 років, диплом магістра перекладознавства, робота в SDL Trados.

11. Bilenjka

Bilenjka New Member

Допоможіть знайти роботу!!! ...Чи у Львові це можливо тільки через знайомства і хабарі? Я б уже хабаря заплатила, тільки ВІЗЬМІТЬ МЕНЕ НА РОБОТУ!!! Найкраще вмію писати статті (тексти взагалі) або щось аналізувати, систематизувати тощо. Раніше мріяла про роботу журналіста або редактора. Освіта гуманітарна, ЛНУ ім. І. Франка. ДР - три роки, різний (творча і наукова роботи - в держ. закладах, аналітична - на ПП, педагогічна - з дітьми вдома). Володію ПК (користувач), англійська і польська - на середньому рівні. Півтора роки не працюю (синові минув рік). Більше не можу. Деградувати професійно і залишатися без грошей (майже). Буду працювати ким завгодно (якщо треба - швидко вчуся), тільки б ПРАЦЮВАТИ!!!

12. Darcy

Darcy Well-Known Member

І мені допоможіть знайти роботу!!! Диплом перекладача (польська мова), д/р офіційно - 1 рік по спеціальності, неофіційно - більше 2-х (агенція, приватні переклади), досвід у репетиторстві (укр., пол. мови), можу працювати секретарем, офіс-менеджером (виконувала такі обов'язки на роботі), писала статті (на основі подорожей). Хороший рівень англійської мови. Знання фотошопу, офісних програм та офісної техніки. Буду дуже вдячна!!!

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Чи можливо знайти роботу на пару годин вдень або да-три рази втиждень на неповний день?без трудової звісно..якщо знаєте то поділіться...

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Шукаю роботу офіс-менеджера, кадровика, менеджер з персоналу, стаж роботи в даній сфері 5 років, згідна на переїзд ...

15. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Шукаю роботу за сумісництвом по веденню бухгалтерії приватних підприємців

16. Natalisb

Natalisb New Member

Шукаю роботу менеджера. Досвід роботи 6 років, робота з постачальниками (ЗЕД), клієнтами, облік у 1С. Сфера - рослини і супутні товари.

17. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Шукаю офіційну роботу, маю досвід роботи викладача 5 років, читала курси сучасної української мови, літератури, перекладознавства, на середньому рівні володію англійською, польською, захистила дисер на ступінь кандидата філологічних наук зі спеціальності фольклористика, але диплом ще треба чекати.

18. Ann

Ann New Member

Шукаю будь-яку роботу на дому....Хтось шось порадить може(((

19. mazyr

mazyr Well-Known Member

А я шукаю роботу вчителя початкових класів. Могла б навіть іти на декретне місце.

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Привіт! Я теж шукаю роботу, але навіть не знаю яку.... У 2009р. закінчила НУ "ЛП" економічний. На 5 курсі працювала в ЗАТ СК "Провідна", після закінчення інституту стажувалася 3 місяці в Приватбанку, але там були свої нюанси і я... відмовилася. Тепер шукаю роботу, але на кожні співбесіді питають чи плануємо дітей і коли чують слово "так" чемно говорять, що передзвонять. Якщо в когось є якісь пропозиції пишіть в ПП.:girl_sad:

21. allusya

allusya Well-Known Member

Усім вітання:girl_smile:
    Шукаю роботу, можна на півдня, можна на цілий день в напрямку фінансів, бухгалтерії. Можу спробувати щось інше, готова до навчання (швидко навчаюсь). Хороші знання Excel, 1С 7 і 8 версії, знання англ. на рівні спілкування.
    Буду вдячна за пропозиції в Приват:girl_cool: