Шукаю подругу

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем president, 5 Листопад 2014.

1. sherry

sherry Well-Known Member

Відповідь: Шукаю подругу

Дівчата на Саксаганського вже не Челентано, а Чао Белла, дитяча кімната - килимчик, подушки, солик, стільчики і телевізор, з іграшок щось нічого не пригадую

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А по районах, вулицях поділ був вже чи буде? Бо буває треба вже когось в кіно, як наводили приклад, а всі далеко))Я район Любінської

4. Banny

Banny Well-Known Member

Дівчатка, я завжди відкрита до спілкування:) і з радістю познайомлюся з новими людьми.Про себе: 31 рік, район Сихів,люблю відкривати для себе щось нове і тому маю безліч інтересів-кіно, театр, кулінарія, дуже люблю подорожувати і ще багато чого:)

Отправлено с моего GT-S5660 через Tapatalk

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

не туди запостила)

6. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

О, і я чаєман ) Не те щоб тільки по ньому, але надаю перевагу.

Тепер коротка інфа:

- 23 роки
    - живу між цирком і костелом (привокзальна-центр)
    - поки незаміжня, без діток
    - інтересів маю купу: музика, спів, IT, кулінарія, мистецтво і краса у всіх її проявах, саморозвиток..
    - хотіла б познайомитись з людьми близькими по духу.
    Якось так склалось, що подруг маю мало ну і вони далеко, тому дівочі посиденьки бувать рідко, а бракує...

• Подобається Подобається x 1
  7. MariaGam

MariaGam New Member

-26р.
    -сихів
    -саморозвиток,кіно,цікаві музичні заходи,спортивні заходи,цікаві винаходи та ідеї і тд
    -шукаю однодумців для прогулянок з дітками,для походу в спортлайф,для кави,піци,будь-яких цікавих заходів...для обміну досвідом та думками.
    Не схожусь з рибами,козерогами,з левами тільки для бізнесу(перевірено 26 роками)

8. elektronika

elektronika Well-Known Member

А в Вас який знак зодіаку?

9. MariaGam

MariaGam New Member

Близнюки,забула написати.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

Написала вам в приват,правда не знаю,чи ссилки тут можа давати в повідомленнях?
    Чи то спам?Як тут ще контактами можна обмінятись?

10. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

1. Близнюки)
    2. 23 роки
    3. Живу на вул. Шевченка (район янівського цвинтаря)
    4. Одружена, маю доцю)
    5. Інтерес: кулінарія, шопінг, кіно, багато всього)
    6. Шукаю подругу для посиденьок за чаєм, бабських теревенів) і прогулянки з дітьми)

11. sunset

sunset Active Member

Посміхнули) я риби, а дочка близнюки))) певно теж треба чекати несходження характерів. Хоч буду мати причину чого то так)))

Ну і по темі
    -27 років, заміжня, маю доцю 1, 5 років
    - Район Варшавськоі-700-річчя Львова, виїжджаю будь-де, не проблема) часто буваю в Новояворівську і Яворові по роботі, того теж там би потусувалась і не відмовилась від екскурсії
    - Цікавлюсь розвитком для себе і для маленького кнопика, того для неї теж би знайшла кількох дружбанчиків) люблю хорошу музику, книги і людей.
    -Друзі є, але завжди відкрита до нового, того олвейс велкам)

І відразу з пропозицією хто завтра хоче на дитячу виставку заїхати в Палац Україна, то ми з вами)

12. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Для темки:
    - Водолій-Рибка;
    - 27 років;
    - не заміжня, без діток, але їх дуже люблю і в нас з ними це взаємно;
    - розташування: Стриська-Наукова;
    - Люблю рослини, читати, меломанка (слухаю багатьох напрямків музику, але в основному композиції які довподоби; люблю переглядати цікаві фільми; захоплююсь фотографією, психологією, трішки фотошопом трішки кулінарю, ...
    - Відкрита, комунікабельна буду рада потеревенити,відвідати театир, кіно, помандрувати, сходити в клуб, на концерт, на Варяти-шоу, зіграти в шашки, навчитись грати в шахи,мафію тай взагалі завжли відкрита для чогось нового)))

Сорі що вже стільки насипала!:girl_blush2:

13. Halina

Halina Well-Known Member

- Водолій,
    - 33 роки,
    - Наукова (р-н 1001 дрібниця, Симоненка),
    - донечка 3 роки, одружена,
    - люблю нові ідеї, цікаві заходи, різні майстер-класи, спілкування і екскурсії.
    - буду рада новим знайомствам, хорошій дружбі. З радістю прогуляюсь з дітками, просто прогуляюсь цікавими вуличками без діток, за чашкою чаю і еклерчиком просто побалакати, хотілось б на якиїсь мк сходити, чи то разом на якісь курси походити. Ну і не відмовлюсь від кіно.
    А і ще мрію інші міста побачити.

14. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ну і я до вашої компанії))
    мені 20 з хвостиком
    живу недалеко від центру
    люблю ходити в кіно, театр, концерти, якісь цікаві виставки, подорожувати) і навіть просто десь приємно побалакати за чашечкою кави/чаю.
    Маю декілька дуже хороших подруг, але вони вже заміжні, деякі з маленькими дітками і не хочуть дуже десь ходити. я ще своєї половинки не знайшла, а мені самій якось не альо десь ходити(( тому шукаю нових подруг до компанії:girl_curtsey:

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

бачу, що почали вимикати світло вдень. можна в той час десь здибатися на чайок, щоб вдома з дитятком не нудитися і надворі не мерзнути...

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Чесно кажучи, дівчата мене чогось не люблять. От не знаю, чи то мені так здається, чи то дійсно мої полюса не співпадають з іншими. :girl_crazy: Смішно, але перевірено. То мені певно взагалі краще не шукати подругу. То має бути велике чудо, щоб я знайшла людину зі спільними інтересами. Або може я просто не вмію спілкуватись. Короче-печалька!

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну не знаю. Мені може і легше з мужчинами спілкуватись, або просто не було тої хорошої людини-подруги. Я взагалі, то дуже навіть екстраверт, можна деколи і налякатись :girl_crazy: картинка класна доречі :girl_crazy: і правдива, що найголовніше.

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Схожа ситуація в мене... :girl_blush2:

20. Siania

Siania Love Life

Шукаю компанію для спільних походів в спортлайф. Особливо цікавить похід в басейн+баню. На Сихові, зранку.