Відповідь: Шукаю подругу Дівчата на Саксаганського вже не Челентано, а Чао Белла, дитяча кімната - килимчик, подушки, солик, стільчики і телевізор, з іграшок щось нічого не пригадую
Відповідь: Шукаю подругу Ми чемні, тому організовуємось у відповідній темі. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=2045582#post2045582
Відповідь: Шукаю подругу А по районах, вулицях поділ був вже чи буде? Бо буває треба вже когось в кіно, як наводили приклад, а всі далеко))Я район Любінської
Відповідь: Шукаю подругу Дівчатка, я завжди відкрита до спілкування і з радістю познайомлюся з новими людьми.Про себе: 31 рік, район Сихів,люблю відкривати для себе щось нове і тому маю безліч інтересів-кіно, театр, кулінарія, дуже люблю подорожувати і ще багато чого Отправлено с моего GT-S5660 через Tapatalk
Відповідь: Шукаю подругу О, і я чаєман ) Не те щоб тільки по ньому, але надаю перевагу. Тепер коротка інфа: - 23 роки - живу між цирком і костелом (привокзальна-центр) - поки незаміжня, без діток - інтересів маю купу: музика, спів, IT, кулінарія, мистецтво і краса у всіх її проявах, саморозвиток.. - хотіла б познайомитись з людьми близькими по духу. Якось так склалось, що подруг маю мало ну і вони далеко, тому дівочі посиденьки бувать рідко, а бракує...
Відповідь: Шукаю подругу -26р. -сихів -саморозвиток,кіно,цікаві музичні заходи,спортивні заходи,цікаві винаходи та ідеї і тд -шукаю однодумців для прогулянок з дітками,для походу в спортлайф,для кави,піци,будь-яких цікавих заходів...для обміну досвідом та думками. Не схожусь з рибами,козерогами,з левами тільки для бізнесу(перевірено 26 роками)
Відповідь: Шукаю подругу Близнюки,забула написати. ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- Написала вам в приват,правда не знаю,чи ссилки тут можа давати в повідомленнях? Чи то спам?Як тут ще контактами можна обмінятись?
Відповідь: Шукаю подругу 1. Близнюки) 2. 23 роки 3. Живу на вул. Шевченка (район янівського цвинтаря) 4. Одружена, маю доцю) 5. Інтерес: кулінарія, шопінг, кіно, багато всього) 6. Шукаю подругу для посиденьок за чаєм, бабських теревенів) і прогулянки з дітьми)
Відповідь: Шукаю подругу Посміхнули) я риби, а дочка близнюки))) певно теж треба чекати несходження характерів. Хоч буду мати причину чого то так))) Ну і по темі -27 років, заміжня, маю доцю 1, 5 років - Район Варшавськоі-700-річчя Львова, виїжджаю будь-де, не проблема) часто буваю в Новояворівську і Яворові по роботі, того теж там би потусувалась і не відмовилась від екскурсії - Цікавлюсь розвитком для себе і для маленького кнопика, того для неї теж би знайшла кількох дружбанчиків) люблю хорошу музику, книги і людей. -Друзі є, але завжди відкрита до нового, того олвейс велкам) І відразу з пропозицією хто завтра хоче на дитячу виставку заїхати в Палац Україна, то ми з вами)
Відповідь: Шукаю подругу Для темки: - Водолій-Рибка; - 27 років; - не заміжня, без діток, але їх дуже люблю і в нас з ними це взаємно; - розташування: Стриська-Наукова; - Люблю рослини, читати, меломанка (слухаю багатьох напрямків музику, але в основному композиції які довподоби; люблю переглядати цікаві фільми; захоплююсь фотографією, психологією, трішки фотошопом трішки кулінарю, ... - Відкрита, комунікабельна буду рада потеревенити,відвідати театир, кіно, помандрувати, сходити в клуб, на концерт, на Варяти-шоу, зіграти в шашки, навчитись грати в шахи,мафію тай взагалі завжли відкрита для чогось нового))) Сорі що вже стільки насипала!
Відповідь: Шукаю подругу - Водолій, - 33 роки, - Наукова (р-н 1001 дрібниця, Симоненка), - донечка 3 роки, одружена, - люблю нові ідеї, цікаві заходи, різні майстер-класи, спілкування і екскурсії. - буду рада новим знайомствам, хорошій дружбі. З радістю прогуляюсь з дітками, просто прогуляюсь цікавими вуличками без діток, за чашкою чаю і еклерчиком просто побалакати, хотілось б на якиїсь мк сходити, чи то разом на якісь курси походити. Ну і не відмовлюсь від кіно. А і ще мрію інші міста побачити.
Відповідь: Шукаю подругу Ну і я до вашої компанії)) мені 20 з хвостиком живу недалеко від центру люблю ходити в кіно, театр, концерти, якісь цікаві виставки, подорожувати) і навіть просто десь приємно побалакати за чашечкою кави/чаю. Маю декілька дуже хороших подруг, але вони вже заміжні, деякі з маленькими дітками і не хочуть дуже десь ходити. я ще своєї половинки не знайшла, а мені самій якось не альо десь ходити(( тому шукаю нових подруг до компанії
Відповідь: Шукаю подругу бачу, що почали вимикати світло вдень. можна в той час десь здибатися на чайок в кафешці чи в того, в кого є світло, щоб вдома з дитятком не нудитися і надворі не мерзнути...
Відповідь: Шукаю подругу Чесно кажучи, дівчата мене чогось не люблять. От не знаю, чи то мені так здається, чи то дійсно мої полюса не співпадають з іншими. Смішно, але перевірено. То мені певно взагалі краще не шукати подругу. То має бути велике чудо, щоб я знайшла людину зі спільними інтересами. Або може я просто не вмію спілкуватись. Короче-печалька!
Відповідь: Шукаю подругу Не втрималаюсь і запощу картинку на Ваш комент. Вона мені така близька зараз ))) Ви або інтроверт або дійсно з мужчинами легше спілкуватись, у них нема стільки заморочок ( у мене самої багато друзів чоловічої статі )
Відповідь: Шукаю подругу Ну не знаю. Мені може і легше з мужчинами спілкуватись, або просто не було тої хорошої людини-подруги. Я взагалі, то дуже навіть екстраверт, можна деколи і налякатись картинка класна доречі і правдива, що найголовніше.
Відповідь: Шукаю подругу Шукаю компанію для спільних походів в спортлайф. Особливо цікавить похід в басейн+баню. На Сихові, зранку.