Шукаю подругу

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем president, 5 Листопад 2014.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Шукаю подругу

Рідна душа
    Анкета майже про мене
    - 28;
    - Чорновола;
    -література, хороше кіно,театр, рукоділля (вишивання),цікавить (хочу спробувати техніку декупаж, ніяк руки не доходять, хоча на рукодільну форумівку не ходила ніколи;
    -хочеться і побалакати, і на каву/вино (пива не люблю) і в кіно/театр піти, і може інколи з дітьми кудись прогулятися. курорти (з сім"єю) і нічні клуби (не моє).
    Часу вільного в принципі не так багато, але от такі виникають часом ситуації, що хочеться окремо від сім"ї відпочити, а піти кудись і нема з ким. Подруг мало (хто далеко, хто зайнятий),тому готова до нових знайомств.

2. Harmony

Harmony Member

-29
    - Рудно, можу і в центр підїхати і на привокзальну
    - люблю тварин
    - з дітьми погуляти, поспілкуватись за чаєм

3. sherry

sherry Well-Known Member

- 31
    - центр
    - література, медицина, рукоділля, спорт, англійська...
    - побалакати, погуляти, каву\чай попити особливо вечерком, сходити на футбол, концерт, екскурсію, можливо ще кудись) (нічний клуб була, не сподобалось) чи то я не там була))

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

24
    кульпарківська-наукова-вв
    діти, книжки, кава-потриндіти, домашні смаколики та інші види ручних робіт. + дітьо
    шукаю людину, аби зустрічатися-гуляти з дітьми і балакати-балакати.

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Так так так.
    Я теж тіко по чаю. Травяному ммм :girl_tender:.

І так:
    -28 років ужесь:girl_yes2:
    -район Південного, та я дуже легка на підйом(особливо по вечорах і на вихідних , коли мужа з Тео)
    -в декреті(вічному як я кажу, бо садіки і школи мені вообше не нра:girl_haha:), цікавлюся саморозвитком і працюю в даному напрямку
    -шукаю коліжанку на поговоріть про життя, про мрії, про досягнення, про себе коханих, сходити на чай з тортиком ,а по ходу ще щось можна придумати:d7:.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

То ви зараз так думаєте))).
    Мій мене вже відпускає:girl_haha:.
    Шо паделать- у мене планів на погулять все в 100 раз більше за мужа.

6. Spring Melos

Spring Melos Member

в мене зараз взагалі подруги нема,всі мої подружки повиходили заміж.Живу в районі Чорновола,34 роки,люблю тварин,дітей,подорожі.Шукаю подругу,щоб з нею поспілкуватись про життя і.т.п.

7. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

- 24
    - Левандівка, але час і можливість приїхати в інший кінець міста знайду.
    - Література, цікаві фільми, психологія...
    - Шукаю людину, з якою можна було б і поговорити, і сходити на каву/в кіно/в театр/на концерт, і просто прогулятися по місту. Вільного часу маю достатньо, до того ж легка на підйом. Подруг у Львові не маю, тому буду дуже рада новим знайомствам! :girl_wink:

8. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

- маю 22 рочки
    - живу за 20 км від Львова, зараз невиїздна, можем побалакати ВК, телефоном, або скайпом ( як запропонувала чарівна форумлянка), а ще радо прийму в нашому містечку в гостях
    - інтереси різноманітні - діти, серіали, ІТ, ігри, шмотки, кухня, покупки, біологія, книги і з радістю навчусь чогось нового, хочу мати більше інтересів. Маю незакінчену вищу освіту психолога, стараюсь допомагати людям, а собі, нажаль неможу ( тому деколи потребую копняка в п'яту точку)
    - шукаю людину з якою буде просто і зрозуміло.... отак, щоб і повеселитись і пожалітись, без заздрощів і сором'язливості...... Як підросте дітьо, зможем десь піти - як разом, так і з дітьми.

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ну, чесно кажучи я в ту затЄю «служби знайомств» не дуже вірю, але так вже сталося що у Львові нікого близького (окрім чоловіка) в мене немає. За останні 10 років я жила в Києві, в Дніпрі, а тепер от тутай... Найкраща подруга то в Києві, то в Китаї, а інші десь розгубилися по дорозі...
    Є колеги по роботі – класні хлопці, але хотілося б ще дівчачої компанії. «Нада шото делать…»:girl_in_dreams:
    -26 років
    -Пасічна, але можна і покататися (у межах досяжності громадського транспорту)
    -Все і одазу. :girl_crazy: Так як зараз я в декреті, то найбільш настирний мій інтерес завжди бігає слідом за мною. Як маю час і натхнення - займаюся рукоділлям (всяким різним - вишиваю, шию, роблю прикраси і листівки), пробую віднайти в собі таланти до кулінарії (поки не дуже виходить). Цікавлюся саморозвитком і дуууже люблю навчатися новому. Телевізор-серіали не дивлюся :girl_curtsey:
    -Хочеться «живого» дівчачого спілкування «по-душам». Чай-кава з тортиком і неспішні розмови «о жизні» - то моя мрія вже зо 2 роки. На шопінг зараз майже не ходжу, клуби не люблю, а от театри-кіно-виставки-пікніки-ковзани-боулінг-просто прогулятися – залюбки!

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

13. elektronika

elektronika Well-Known Member

Классно-классно! Але це мабуть не мій рівень... Я, так, на домашньому рівні, непогано як для дівчини=)

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Ну то, я так розумію - нормально=)

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Та до чого тут рівень. З вами б ніхто не грав. Просто подивитись, познайомитись... Але то вже було і відбуло(

15. sanches

sanches Well-Known Member

Значицця так:
    - 29
    - Ряшівська-Патона (але досить мобільна, оскільки і муж, і мама можуть дати ради малюкам і без мене)
    - з вподобаннями/інтересами трудно описати, бо і читати люблю, і футбол дивитись, і рукоділля трохи і т.д, і т.п
    - шукаю людину щоб і на каву сходити потриндіти, і в люди кудась вибратись, і просто погуляти/поговорити

П.С. анкети, то всьо гуд, а може все-таки ще і форумівку якусь?

16. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

треба придумати для початку дату
    бо зара буде: "..то скоро Миколая", "...а то після Миколая", ""...не не, то скоро Новий рік, мені тре салати різати" ))))
    давайте вклинюватись між свята?

17. Krosha

Krosha Well-Known Member

І я відпишусь:
    - 29 років
    - Сихів, але часто буваю в центрі
    - цікавлюсь практично всім :) (така я є, що мені всього треба, виключення для мене - то хіба політика). З найбільших інтересів: фото, література, кулінарія (але люблю готувати щось таке цікаве, а не банальний борщ), саморозвиток, а ще і ранній розвиток дітей. Дуже люблю все нове, надихаюче і дуже хотіла б мати 48 годин в добі.
    - погуляти з дітьми, вийти в світ без дітей, поїхати відпочивати
    Не маю дуже багато вільного часу - напевно, для того і потребую нових подруг, які б мене з рутини час від часу висмикували :)

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І мене беріть до компанії. Може комусь приглянусь?? :d23:
    -29 років
    - Привокзальна (але я мобільна, якщо не інше місто і не заметіль)
    - Інтереси..книги, кухня, діти, шопінг, щось нове і цікаве.
    - Хотілось би просто знайти друзів-знайомих, для поговорити, почаювати, погуляти, помовчати.
    Маю подруг, але всі роз`їхались, одна подруга через 20 років дружби вирішала самоліквідуватись, чому не знаю. Буду рада знайомству.

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну і я до вашої компанії
    вік - 24 роки
    місце локації - ну тут вже складніше, найкраще шукати у неті ;) Якщо у Львові, то живу біля податкової, часто буваю у центрі. А так, я по життю жабка мандрівниця.
    Інтереси - хм, люблю "інтелектуальні" розмови, пізнати щось нове. Хотя, мені подобається все.
    Мета - поспілкуватись з приємними людьми, себе показати і світ побачити. Так склалось, що через постійні відрядження і друзів особливо не залишилось. Або в них сімї\діти або живуть за океаном. По життю я щирий інтроверт, то завязувати якусь нову дружбу дуже важко.

20. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member