Відповідь: Шукаю подругу Ау , я про себе в двох словах написала вже , може харе ля-ля , і ближче до діла , а то як у нашій владі виходить "тіпа кааліция" . конкретика де?
Відповідь: Шукаю подругу Так, в Мафію я грала колись) в молодості як на мене - в неї краще грати, коли добре знаєш людей, але то таке... Я теж хочу з кимось гуляти/спілкуватись/пити кавусю в мене, а то так сумно останнім часом((
Відповідь: Шукаю подругу Ех....гуляти так гуляти, іду і я у великий світ, може знайду подругу. А то не дуже сходиш на каву (вірніше чай, його люблю більше, це так для анкети) коли одна подруга в Одесі, інша десь в Ізраїлі.
Відповідь: Шукаю подругу правильно! обмінюйтесь телефонами -- і завтра на футбол. То буде круче всякої там мафії. Навіть, якщо не любите футбол -- то хоч викричитесь, пива нап"єтесь. Футбол, та ще й ліга чемпіонів -- це круто. Я збиралась, але мацьопство трохи кашляє і шкода на вулицю брати...
Відповідь: Шукаю подругу Значить так : пропоную місце зустрічі наш дім, день допишу згодом , бо чує моя д*па , що наша бабуся прибуде (4 місяць якраз доходить. то в неї така циклічність) . Просто плюсуйтесь , хто згоден їхти замісто . далі буде видно . З мафією , то я - пас . Моє дитя такої розкоші мені не подарує (3 год - це ж суперприз) .
Відповідь: Шукаю подругу Пропоную трошки простіший варіант анкети: - вік, хоча б приблизно - район проживання, бо не всі мають час і можливість їздити у інший кінець міста. - коротко свої вподобання та інтереси - яку людину і для чого шукаємо.
Відповідь: Шукаю подругу О, точно. Мені дуже тре подругу для футболу) а то муж категорично не хоче зі мною ходити :'(
Відповідь: Шукаю подругу Привіт усім=) Нам з сином бракує такої компанії... Але розгляну всі варіанти=), бо завжди треба розширяти коло знайомих. Пишіть, відповім усім=))
Відповідь: Шукаю подругу Ох, як я від вас делеко... У район до мене ніхто їздити не захоче( А ми з Мією не виїздні покищо(((girl_cray: Але так хочеться з новими людьми познайомитись. А за анкетку - суперова ідея)))
Відповідь: Шукаю подругу Я так зрозумiла анкету прямо тут в цій темі заповнити, я почну: -21 рік -перехресття Стрийська-Наукова -саме більше захоплююсь квітами (вазони) -шукаю людину як співрозмовника, провести вільний час за чаєм чи кавою.... Просто щоб та людина стала для мене як сестра, якої в мене не було....
Відповідь: Шукаю подругу Поїхали - 25 - я теж з районів Стрийська-Наукова - На даний момент моє захоплення то англійська, а взагалі їх у мене багато) - Що шукаю конкретно не визначилась... може позитивних людей )) а я згоджусь для приємних бесід, спільних прогулянок та інколи посиденьок на каву/вино/пиво/кіно і тп
Відповідь: Шукаю подругу гг, не повірите, ще раніше, перечитавши це все, тоже так подумала хоча я сама офіційно ще не одружена, та й дітей немаю, але для мене якось не проблема і з дітьом погуляти, може б досвіду б набралася
Відповідь: Шукаю подругу чемно заповнюю: -30+ -Підзамче -сім"я, люди, тварини, кіно, література, шахи ШАХИ, як любитель, але обожнюю!!! Хоча дуже давно не граю. От якби подругу для гри в шахи окрім всього іншого було пречудово!
Відповідь: Шукаю подругу ну і я напишу пару слів - 28 - вул. Пасічна (але я досить мобільна,можу кудись і під"їхати, а найбільше люблю гуляти в центрі) - читати люблю, кіно хороше обожнюю, людей цікавих люблю, вчитися чомусь новому теж для мене цікаво та взагалі інтересів багато - не знаю кого шукаю і для чого конкретно , просто хочеться нових знайомств, свіжих вражень, та й просто бути відкритішою для світу і людей На каву/чай/вино/пиво, у кіно/театр з радістю піду, а будуть цікавіші ідеї/варіанти також розгляну
Відповідь: Шукаю подругу ооо, і я +/- теж десь так(бо якийсь час жила ще на Науковій, от недавно повернулася)
Відповідь: Шукаю подругу - 28; - Чорновола, можу й поїхати кудись. але все залежить, чи з дитьо (5 років), чи тоді, коли дитьо можна на когось лишити; -література, хороше кіно,театр, різні види рукоділля цікавлять, хоча на рукодільну форумівку не ходила ніколи; -хочеться і побалакати, і на каву/вино (пива не люблю) і в кіно/театр піти, і може інколи з дітьми кудись прогулятися. курорти (з сім"єю) і нічні клуби (не моє). Часу вільного в принципі не так багато, але от такі виникають часом ситуації, що хочеться окремо від сім"ї відпочити, а піти кудись і нема з ким. Подруг мало (хто далеко, хто зайнятий),тому готова до нових знайомств. Вибачте за многобукв
Відповідь: Шукаю подругу О, що значить дорога ложка до обіду... Раніше цю тему треба було створювати... у Львові (в Малехові, в готелі Варшава) проходив чемпіонат україни із шахів. Найвідоміші гросмейстери два тижні там безвилазно сиділи. Мій чоловік до них їздив частенько. Міг і вас взяти, познайомились би.... Але в неділю вже закриття чемпіонату було...
Відповідь: Шукаю подругу Я з Сихова та теж планую ходити у СпортЛайф. Моя анкета: - 29років - Сихів, але можливі вилазки за межі мікрорайону( хоча не надто часті через цицькового пупса) - дитинка 4 місяці - подруга-знайома-компаньон для усього, від подорожей та та кавусі до просто жіночих теревеней. - Люблю тварин, пізнавати щось нове, легка на підйом.