Відповідь: Шукаю подругу Так 1 гра триває в середньому 30 хв.,зазвичай так затягує,що по 3 години мало))
Відповідь: Шукаю подругу І и я понимаю, что я пролетаю. Я не хочу не хочу не хочу їх читати і розуміти сама.
Відповідь: Шукаю подругу Та всьо просто. Э мафія дві штуки (найчастіше) і їм тре довести, що вони не олені, тобто не мафія. Процес обговорення - грубо кажучи всі один одного звинувачують і мафіозництві. Головне - мати хорошого ведучого, який добре знаэ правила...
Відповідь: Шукаю подругу Щось пригадую, як дітьми були то бавились у Мафію. Але чесно, правила забула, а зараз вникати якось лєнь. Не для мене це. Може якби було більше часу, то може би....
Відповідь: Шукаю подругу Так і я о том же ) Поки в"їдемо у гру, то більше не залишиться часу на теревені Тоді треба окремо для фанатів "мафіозну" форумівку а для шукающих , як і планувалось . Тільки визначитись з іменами , паролями, явками і датою!
Відповідь: Шукаю подругу Це не обовязково збиратись на цю мафію,я просто привела приклад.... А взагалі завжди напрягали ліниві люди,які нічому новому не хочуть вчитись,їх нічого не цікавить,все в напряг і лєнь,вони в житті вже все бачили..... є вже така одна куди б її не кликали,для неї погода погана,сонце не світить,настрій не той...ой ногу важко підняти,ой їхати далеко....робіть висновки дамочки чи справді вам потрібні подруги і для чого))))
Відповідь: Шукаю подругу я вже писала в інших темах, що потребую коліжанок. тому і я не проти познайомитися. і на форумівку б прийшла, і взагалі всюди б прийшла, тільки покличте
Відповідь: Шукаю подругу Гм-гм! якщо це камінь у мій город, То скажу коротко. Коли на руках однорічна дитина, то починаєш вибирати що лєнь, і що не лєнь. Що варто, а що ні. Так!...давайте складаємо анкету, хто в житті вже бачив все, а хто ще не весь світ побачив! P. S. MariaGam, Не починайте зайвого!!!
Відповідь: Шукаю подругу І я у ваш клуб коліжанок запишусь )) Ніколи б не подумала, що нас так багато назбирається ) Плюсуюсь до ідеї з міні-анкетками.
Відповідь: Шукаю подругу Підписуюсь під кожним словом Я так зрозуміла, що мені потрібно геть звідси йти, бо ЛІНИВА, бо вже писала І в правду А взагалі то мені підходить...
Відповідь: Шукаю подругу Просто коли ми молоді, юні студентки -- то в нас купа подружок. Ми лекі на підйом і за 10 хвилин можемо зібратись на дискотеку. Потім з"являються сім"ї, робота і подруги відходять на другий план. На роботі ми тусуємось із колегами, після роботи -- із сусідами чи родичами, а на подруг часу вже немає... І так через кілька років ти розумієш, що подруг то вже і не залишилось. Є, звичайно, такі, до кого можна подзвонити, потрендіти, але зустрічатись немає часу. От у мене одна працює в міській раді, то я коли в центрі -- її на каву витягую. Якби вона працювала десь на перефирії, причому в іншому кінці міста -- то ми б із нею взагалі роками не бачились би. Але, як на мене, так має бути. Поки немає сім"ї -- зажигаємо із подругами, з"являється сім"я -- із чоловіком, дітьми... І взагалі, я в цій темі більше філософствую, ніж подругу шукаю. Бо я погана подруга. Я немаю ні часу, а часто і бажання із кимось трендіти. Мені вистачає дітей, чоловіка, родичів, колег. Сьогодні йшла в садок дітей забирати (я цього майже ніколи не роблю -- чоловік після роботи машиною забирає) і тільки думала про те, щоб мені ніяка машина не зупинилась і не запропонувала підвезти (у нас всі сусіди їздять машинами. навіть в садок, навіть в магазин, навіть за хлібом, навіть 100 метрів...). Бо хотіла просто сама пройтись, просто провітритись... Інші ж мамочки в садок гуртом ходять. А я ще ніразу ні з ким не здзвонювалась, щоб дітей разом в садік вести (чи везти). І тому інколи, дуже-дуже інколи, коли мені все ж потрібна подруга, її немає
Відповідь: Шукаю подругу Дівчатка, я теж хочу до вашого клубу). Якось по житті в мене завжди чоловічий колектив. Вчилася майже на чоловічу професію, тепер відповідно працюю в чоловічому колективі... Недавно вийшла заміж, живу в районі де нікого не знаю (пішла за невістку). Так якось в мене не склалося мати подругу близьку... Тому бажаю до Вас приєднатися! )))
Відповідь: Шукаю подругу Нікого не хтіла образити,але все,що думаю той кажу(пишу) Теж маю малу козу,яка дуже уваги хоче....але мені теж потрібно думати і про себе,про свої бажання,їх ціла купа,тому незнаю вже куди подітись Давайте десь виберемось )
Відповідь: Шукаю подругу Добре, нууу давайте організовуєм анкети, чого переливати з пустого в порожнє ?? Пропонуйте питання. Як варіант : представляємось, вік (приблизний хоча б))))), з яких Ви районів, щоб потім може і далі скооперуватись, і тп.
Відповідь: Шукаю подругу -- вік -- вага, параметри -- сімейний стан (кількість дітей, чоловіків) -- наявність тварин (любов чи нелюбов до них) -- освіта -- район проживання -- улюблені книги -- фільми -- серіали -- улюблена страва продовжуйте... Якби цю анкету побачив мій викладач соціології йому стало би зле)