Шукаю подругу

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем president, 5 Листопад 2014.

1. MariaGam

MariaGam New Member

Відповідь: Шукаю подругу

Так 1 гра триває в середньому 30 хв.,зазвичай так затягує,що по 3 години мало))

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І и я понимаю, что я пролетаю:girl_crazy:.
    Я не хочу не хочу не хочу їх читати і розуміти сама:girl_nea:.

3. нталька

нталька Well-Known Member

А я для початку за без напрягів. :)

4. sanches

sanches Well-Known Member

Та всьо просто. Э мафія дві штуки (найчастіше) і їм тре довести, що вони не олені, тобто не мафія. Процес обговорення - грубо кажучи всі один одного звинувачують і мафіозництві. Головне - мати хорошого ведучого, який добре знаэ правила...

5. нталька

Та я так пойняв, шо Галя всьо пойняв ...

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щось пригадую, як дітьми були то бавились у Мафію. Але чесно, правила забула, а зараз вникати якось лєнь. Не для мене це. Може якби було більше часу, то може би....

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Так і я о том же ) Поки в"їдемо у гру, то більше не залишиться часу на теревені :)
    Тоді треба окремо для фанатів "мафіозну" форумівку ;)
    а для шукающих , як і планувалось .
    Тільки визначитись з іменами , паролями, явками і датою!:girl_dance:

8. MariaGam

MariaGam New Member

Це не обовязково збиратись на цю мафію,я просто привела приклад....
    А взагалі завжди напрягали ліниві люди,які нічому новому не хочуть вчитись,їх нічого не цікавить,все в напряг і лєнь,вони в житті вже все бачили.....
    є вже така одна куди б її не кликали,для неї погода погана,сонце не світить,настрій не той...ой ногу важко підняти,ой їхати далеко....робіть висновки дамочки чи справді вам потрібні подруги і для чого))))

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я вже писала в інших темах, що потребую коліжанок. тому і я не проти познайомитися.
    і на форумівку б прийшла, і взагалі всюди б прийшла, тільки покличте:)

10. Altera

Altera зачарована птуха

:d23:
    :haha:)))))))))))))
    от вже тіпа й подружилися:))
    смішні ви, дівки:)))

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

Гм-гм!:girl_cool: якщо це камінь у мій город, То скажу коротко. Коли на руках однорічна дитина, то починаєш вибирати що лєнь, і що не лєнь. Що варто, а що ні. Так!...давайте складаємо анкету, хто в житті вже бачив все, а хто ще не весь світ побачив!
    P. S. MariaGam, Не починайте зайвого!!!

12. нталька

Та чого, як раз і анкети не треба :)

13. Krosha

Krosha Well-Known Member

Судячи з того, ми легко можем подружитись :)

14. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

І я у ваш клуб коліжанок запишусь ))
    Ніколи б не подумала, що нас так багато назбирається )
    Плюсуюсь до ідеї з міні-анкетками.

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом
    Я так зрозуміла, що мені потрібно геть звідси йти, бо ЛІНИВА, бо вже писала
    І в правду
    А взагалі то мені підходить...

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

Просто коли ми молоді, юні студентки -- то в нас купа подружок. Ми лекі на підйом і за 10 хвилин можемо зібратись на дискотеку. Потім з"являються сім"ї, робота і подруги відходять на другий план. На роботі ми тусуємось із колегами, після роботи -- із сусідами чи родичами, а на подруг часу вже немає... І так через кілька років ти розумієш, що подруг то вже і не залишилось. Є, звичайно, такі, до кого можна подзвонити, потрендіти, але зустрічатись немає часу. От у мене одна працює в міській раді, то я коли в центрі -- її на каву витягую. Якби вона працювала десь на перефирії, причому в іншому кінці міста -- то ми б із нею взагалі роками не бачились би.

Але, як на мене, так має бути. Поки немає сім"ї -- зажигаємо із подругами, з"являється сім"я -- із чоловіком, дітьми...

І взагалі, я в цій темі більше філософствую, ніж подругу шукаю. Бо я погана подруга. Я немаю ні часу, а часто і бажання із кимось трендіти. Мені вистачає дітей, чоловіка, родичів, колег. Сьогодні йшла в садок дітей забирати (я цього майже ніколи не роблю -- чоловік після роботи машиною забирає) і тільки думала про те, щоб мені ніяка машина не зупинилась і не запропонувала підвезти (у нас всі сусіди їздять машинами. навіть в садок, навіть в магазин, навіть за хлібом, навіть 100 метрів...). Бо хотіла просто сама пройтись, просто провітритись...

Інші ж мамочки в садок гуртом ходять. А я ще ніразу ні з ким не здзвонювалась, щоб дітей разом в садік вести (чи везти). І тому інколи, дуже-дуже інколи, коли мені все ж потрібна подруга, її немає

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, я теж хочу до вашого клубу). Якось по житті в мене завжди чоловічий колектив. Вчилася майже на чоловічу професію, тепер відповідно працюю в чоловічому колективі... Недавно вийшла заміж, живу в районі де нікого не знаю (пішла за невістку). Так якось в мене не склалося мати подругу близьку... Тому бажаю до Вас приєднатися! )))

18. MariaGam

MariaGam New Member

Нікого не хтіла образити,але все,що думаю той кажу(пишу)
    Теж маю малу козу,яка дуже уваги хоче....але мені теж потрібно думати і про себе,про свої бажання,їх ціла купа,тому незнаю вже куди подітись:girl_curtsey:

Давайте десь виберемось )

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Добре, нууу давайте організовуєм анкети, чого переливати з пустого в порожнє ?? :)
    Пропонуйте питання.
    Як варіант : представляємось, вік (приблизний хоча б))))), з яких Ви районів, щоб потім може і далі скооперуватись, і тп.

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

-- вік
    -- вага, параметри
    -- сімейний стан (кількість дітей, чоловіків)
    -- наявність тварин (любов чи нелюбов до них)
    -- освіта
    -- район проживання
    -- улюблені книги
    -- фільми
    -- серіали
    -- улюблена страва
    продовжуйте...

Якби цю анкету побачив мій викладач соціології йому стало би зле)