Шукаю подругу

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем president, 5 Листопад 2014.

1. Lady Mary

Lady Mary Active Member

Відповідь: Шукаю подругу

Ах шкода. Я б з задоволенням пішла. А стосовно анкет - дуже правильна ідея !)

2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я за анкету , бо на курорт мені не світить . Як і писала потребую спілкування на-живо , діти , кава ,пиво і ля-ля "привєтствуються" . А і якщо що , то мені 40років . Все , невеста до сватання готова .

3. Krosha

Krosha Well-Known Member

І я б від нових подруг не відмовилась :girl_in_dreams:
    На тих, що є, скаржитись не можу (бо завжди підтримають і поможуть при потребі), але вони стали настільки в своєму руслі (хтось в дитині 25 год на добу, хтось робота-дім, хтось в постійній відсутності грошей), що часом нема з ким кави/пива випити душевно

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я теж до вас. Мені дуже бракує живого спілкування. Скайпи, форуми, соц.мережі - це добре, але не замінить поседеньок за кавою/вином , тому я двома руками за форумівку.

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

А на рахунок анкет... я думаю, що тут з дописів дівчат, можна скласти приблизне уявлення про людину і анкети не треба)).

5. Harmony

Harmony Member

хочу приєднатись, як буде така форумівка то прийду!

6. rysja

rysja Well-Known Member

мені теж бракує живого спілкування. Я хоч давно на форумі зареєстрована, але дописую мало, тому я за форумівку, а далі кожен розбереться, хто йому близький по духу)

7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я не мала на увазі конкретну анкету із тисячею і одним запитанням. Просто кожен мусить викласти про себе максимум інформації. А бігати по темам і вивчати людину по дописам -- це не погано, але не у всіх на те є час.

Ну і все ж таки знову повторюсь, що потрібно зазначати для чого потрібна подруга. Бо незаміжні дівчата може хочуть десь піти кавалєрів познімати, собаководи -- псів вигуляти... От я, наприклад, не уявляю як мені зараз дружити із неодруженою і безкавалєрною дамою без дітей. Між нами прірва.... Вона стежить за собою, вона ходить туди, де можна познайомитись із чоловіками, вона стильна, вона займається самоосвітою, відвідує різні курси. А я... Я вже вивчилась де могла, зараз займаюсь ККК... Про що їй зі мною говорити?)

8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Про борщ , найдорожчих мацьопів (безкінечна тема) , коханого чоловіка і його приручення , та море тем . І вони дуже важливі у цьому світі .

9. нталька

нталька Well-Known Member

І я за каву-пиво-теревені з людьми зі схожими поглядами на життя. :)

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

це я не про себе. це образно. в мене хоч 4 дітей, але я працюю, пильную себе, лєлєю) вчусь, тусуюсь і на ККК не помішана)

11. Kayla

Kayla Well-Known Member

ну і по темі:будете збиратися десь - маякуйте :)

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

Kinder, Küche, Kirche (ˈkɪndɐ ˈkʏçə ˈkɪʁçə; рус. дети, кухня, церковь, читается «киндер, кюхе, кирхе»), или 3 K — немецкое устойчивое выражение, описывающее основные представления о социальной роли женщины в германской консервативной системе ценностей. Автором данной аллитерации принято считать кайзера Вильгельма II. Авторство также иногда ошибочно приписывают канцлеру Германской империи Отто Эдуарду Леопольду Бисмарку, что выразилось в «знаменитых трёх „К“ Бисмарка».

Существуют менее распространённые варианты изречения вроде «Kinder, Küche, Kaiser». В некоторых из них выражение принимает вид «4 К»: «Kinder, Küche, Kirche, Kleider»[1].

13. Kayla

Kayla Well-Known Member

14. Halina

Halina Well-Known Member

І я хочу на таку форумівку. Постараюсь прийти.
    А що до анкети то гарна думка, бо коли більш-менш окреслена мета знайомства (кава-діти-шопінг) то так простіше. А ще коли десь по сусідству, коли можна зустрітись і швидко, і близько, і просто забігти на 5-10 хв то дуже добре. Бо є близькі люди, але на жаль відстань робить своє.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я би хтіла кудись посидіти, і Зорянівоньку прихватити...нАпишіть коли і де і шо

16. Krosha

Krosha Well-Known Member

От я з тим незгідна
    Чому жінка, яка має те ККК, не може бути стильною, з інтересами додатковими?
    ІМХО, подруги мають бути такі, які б життя урізноманітнювали. Всім час від часу потрібно провітрити голову від борщів, дітей і сірих буднів.

17. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Спочатку думала що це жарт якийсь, а зараз бачу що не я одна "одінока". Я люблю іноді потеревенити, візьміть мене в подруги :)

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

я вважаю, що це не тема для роздумів на тему "що таке дружба". Але дозволю собі одне речення. Якраз подруги, аби їм було цікаво, мають бути більш-менш однаковими. Це у коханні, у стосунках між чоловіком і жінкою протилежності притягуються. А от в подруг мають бути спільні інтереси і вони якраз не мають бути протитежнми за характерами.

А щодо цитати, яку ви винесли -- то я вже вище пояснювала, що то я не про себе, а образно написала. І я з вами повністю згідна у цьому, що

19. нталька

нталька Well-Known Member

Мусить бути якась близькість по духу, чи шо.:) От маю хорошу одногрупницю, і діти приблизно одного віку, і робота в одному напрямку, і знайомих спільних багато, а от спілкування не виходить, і все. Ну, ми ніби й дружимо, підтримуємо в разі потреби, а от просто потеревенити удвох - якось не йде. Намагаємось регулярно:)
    І маю однокласницю, з якою дуже різне життя зараз, але як зустрінемось чи зідзвонимось - не розійтись.

20. Krosha

Krosha Well-Known Member

Погоджусь, що з однаковими поглядами на життя
    Але цілком можуть бути з різними життєвими обставинами, бо ті мають властивість змінюватись

Якраз нталька фактично те саме щойно написала :)