Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. Левицька

Левицька New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

хууух, нарешті свята позаду!
    вага моя не змінилася, але то навіть добре, бо могла набрати (я себе знаю). Їсти стала помітно менше, в хаті немає нічого солодкого, хліба, переношу спокійно, хоча інколи дуже хочеться чогось до чаю, або попити зранку кави з чимось таким)
    Мотивація часом барахлить. Інколи стає страшенно прикро, що я не можу прокинутись і що це все насправді) Також не можу налаштуватись на повільне отримання результату (тупо звучить, оскільки його поки взагалі немає), вже думала, може, ужорсточити умови на деякий час, аби був результат і з'явилось натхнення. Знову худі люди виводяться моїм мозком у ранг вищих істот, через що мучить постійне відчуття власної нікчемності. Хоча тепер я спокійна. В принципі, оптимістично налаштована, бажання постійно жерти немає. І добре.

2. vasomy

vasomy New Member

Есть такая примета: чего боишься - обязательно сбудется. Вот и решила бояться разбогатеть и похудеть!:girl_haha:

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я в же починаю на себе злитися:girl_devil: Дотримуюся нормального харчування, пілатесом займаюся, а вага нікуда, ну може трішечки зменшується і мене це бісить. Правда і набмирала я ті кг не один місяць.

4. нталька

нталька Well-Known Member

а може то треба чимось енергійнішим займатись, типу степаеробіки? або її на додачу до пілатеса. (ну, я для себе такі висновки зробила).

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

Може вага дійсно б швидше сходила при занятті чимось активнішим, але 1.пілатес мені дуже подобається, 2.Маю трохи проблемну спину. 3. Пілатесом займаюся самостійно, і відвідувати ще щось зараз просто немаю можливості. Але в планах звісно є тренажерний зал

6. Левицька

Левицька New Member

ну, в мене взагалі спорт на схуднення не впливає, навіть активний, але він необхідний! пілатес дуже корисний для організму, проте результатів в кг чекати не слід... хоча, кожен організм індивідуальний, все можливо.
    от мене теж поки найбільше бісить, що схуднення дуууже повільне і що такий спосіб життя на довго (в ідеалі) -назавжди... найбільше мотивує на даний момент, що зайві кг мене неймовірно старять, от позавчора глянула на себе якось несподівано-відсоторонено і вжахнулась - якась тьотя-мотя бальзаківського віку, я себе такою не уявляла)))) ну, і ще одяг, подумки переміряю на себе купу одягу, дуже допомагає.

7. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я використовую вдома фітбол для талії і інших частин тіла, бо наразі теж не маю можливості ходити, наприклад, на фітнес, який у нас є. Фітбол також чудово підходить для людей, які мають проблеми з спиною.
    В інтернеті можна знайти безліч описів вправ та відеоматеріалів, як правильно займатися на фітболі. З його допомогою можна тренувати найрізноманітніші частини тіла. І вихід в такому становищі, як у Вас - є. І необов*язково це тільки тренажерний зал.
    І якщо Ви змінете фізичне навантаження, в тих же домашніх умовах, з пілатесу на фітбол - це принесе мінуси в кілограмах. Успіху Вам у досягненні свого ідеалу!:girl_yes:

Останнє редагування: 24 Січень 2012
  8. Левицька

Левицька New Member

знову ж таки, все індивідуально, але маю можливість порівняти, я займалась і просто пілатесом, і пілатесом на фітболі, то мені на фітболі легше, тренування було швидше подібне на розслаблення, це теж добре. Мені пілатес без допоміжних засобів більш ефективний... ну то мені))) Головне - чимось займатися!
    Ех, в мене знову зі спортом не складається, нагадалась тріщина (( З сумом поглядаю на орбітрек і чекаю, коли знову на нього заберуся.

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

дівчата, я пишаюсь Вами! бо я така ледача до спорту, із-за цього злюся на себе і чим день тим більше, замість того щоб йти на аеробіку, знаходжу собі сотню занять, аби лиш не йти. Навіть прес качати - знаходжу сотню відмазок. Але сьогодні таки візьмуся за себе. Правда від хоч від мучного і чиколяди відмовилася, їм супчики, кашки і салат. Чекаю хоча затримання ваги. Бо при моєму маленькому рості 57кг пре зі всіх боків.

10. Левицька

Левицька New Member

давно ви в такому режимі?)

11. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

та де там :girl_blush2: день пятий, але для такої солодкоїжки то рекорд. Спекла в неділю торт,чоловік каже що смачний, але я твердо рішила не їсти, то навіть не дивлюся в ту сторону. Запекла яблука з сиром, направду ліпше того торта)))

12. нталька

ех, дівчата, індивідуальність організму - то, звичайно, є, але от молодість допомагає у всьому швидше. Я он колись у 25 років за 2 тижні інтенсивних занять і масажу схудла так, що штани в яких до того ходила, просто сповзали з мене. Правда тоді в мене й не було аж так багато зайвих кг. А зараз вже мало шо помагає, а головне - нема такої енергії.

13. vasomy

vasomy New Member

для схуднення рекомендують в перше чергу аеробні навантаження, то краще пройтися пів години, та ще й на свіжому повітрі(кисень сприяє спаленню жиру-- на цьому ґрунтується бодіфлекс та здається оксісайз). тільки працювати треба в активній зоні пульсу. ще не можна різко знижувати калоріїї, зменшувати їх вживання треба поетапно, бо може пригальмуватися метаболізм

14. Левицька

Левицька New Member

то все зрозуміло і десь перегукується з моїм відчаєм від того, що інші люди після пологів скидають кг просто так, а от я не можу. Так є і нічого з цим не зробиш, якщо нам не дала природа,то мусимо взяти самі, або не мусимо, але тоді не можна гризти себе і ненавидіти свій зовнішній вигляд. У мене змиритися не виходить, тому хочу худнути.
    Сьогодні бачила сусідку, вона схудла після пологів на 16 кг. Спочатку теж був стан, як у мене, чекала, коли кг підуть, а вони не йшли))), тікала від дзеркал, а потім взяла і пересала їсти мучне, солодке, втягнулась і за пів року схудла! Зараз така красунечка! Щодо віку - так, худнути стає з кожним роком все важче. Це факт. Але важче не означає неможливо! Все в нас в голові.
    от енергії мені теж бракує, я взагалі, по типу темпераменту, людина малоенергійна, малорухлива, єдиний вихід - спочатку заставляти себе, а потім втягуюсь, починає бракувати руху.

15. нталька

Я себе і не гризу за зайве, і на інших не рівняюсь, хоча вважаю молодцями тих, хто самостійно, особливо дома займається, бо то ще важче себе змусити, ніж коли в зал пішов.
    Єдине для себе зробила висновок, що не варто чекати на компанію. З"явилось бажання чи можливість - вперед! (так мені рік коліжанки обіцяли, що от підем туди або туди... Сама пішла. І ніхто не відволікає.)

16. Левицька

Левицька New Member

от я взагалі не розумію ходити в зал за компанію) Там же ж по ідеї і не потриндиш, хіба десь в роздягалці є хвилина-дві перекинутись словами) То просто чергові відмазки - що нема з ким піти)
    Вдома мені не так весело займатись, не через компанію) музики голосної бракує), але навіть під радіо можна поскакати, якщо натхнення є і мале дозволяє)

17. нталька

ну, для моральної підтримки і для стимулу не сачканути. :) Я так думала цей раз, бо важко було почати.
    от тому й люблю степаеробіку (да-авніше ходила), що під активну музику активні рухи, і не думаєш ні про що крім музики і рухів. :)

Останнє редагування: 24 Січень 2012
  18. Левицька

Левицька New Member

сьогодні вранці на вагах трохи менше 70)) нарешті щось!
    я таки дочекалась того стану свідомості, про який мріяла - їсти не хочу, про солодке не думаю, чай п'ю просто так, вчора готувала чоловікові вечерю - смачне гостре рагу з квасолі, то навіть не спробувала, просто не хотілось. Засинала з піднесеним настроєм, адже тапер маю мету, нехай смішну і несерйозну в масштабах Життя, але вона надихає. Прокинулась без почуття голоду і з гарним настроєм. Тепер я впевнена - все буде добре)))

Останнє редагування: 25 Січень 2012
  19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

треба і мені перестати печиом запихатись. От зараз зроблю собі гречки замість канапок. Майбутнє починається ВЖЕ і ЗАРАЗ. і я БУДУ ВАЖИТИ 55!! (зараз 61)

20. Lidusha

Lidusha New Member

Ой, Левицька, я справді дуже за вас рада! Ця мета не така вже і несерйозна, бо зі схуднення починається нове життя і нові мотивації і цілі. Плюс дуже добре тренується самоогранізація і пріоритети правильні.
    Сама не можу нічим похвалитися. Ніц не схудла. Добре, що і не поправилась.