Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. vasomy

vasomy New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

зараз я в депресії з цього приводу, майже на все наплювала й опустила руки, а було й харчування(раціональне, до18. близьке до-60), й фізнавантаження(домашнє+тренажерний зал), а терези заклякли на одній цифрі(залишилось тільки обмін речовин перевіряти, бо, можливо видалення щитовидної залози якось на цей процес впливає) але нічого, позітхаю-позітхаю, й почну все знов, бо трохи підзапустила себе.

2. Левицька

Левицька New Member

я теж теоретично знаю, що мало би бути легше, на те і сподіваюсь, але поки тяжковато йде, вчора важив чоловік, то ніби 70.5 кг) За його замірами -1 кг, якщо не бреше)))) (в мене механічна вага, тому можлива похибка).
    Маю нову халепу , тому про фіз. навантаження знову не йдеться... ех, але їсти зовсім не хочу...
    Щодо останніх "добитих" кг - я коли худнула раніше, то схуднуши до 56 кг, вага зупинилася, і була в такому стані пів року, я не сумувала, адже багато займалась спортом, тому була підтягнута, нічого не висіло, мене влаштовувало, але потім я зауважила, що потребую ще менше їжі, ніж навіть на той момент, тому почала дуже мало їсти, тоді схудла до 52-51 кг. Дуже мало їжі - це буквально раз в день зупа, салат, кефір, 2 л. води, яблучка через день відбивна чи котлета або яєшня і все... і так я харчувалась десь рік, ну а потім вийшла заміж)))) і почала їсти з мужом 3 рази в день нормальну їжу і солодким не гребувати)))

3. Lidusha

Lidusha New Member

Так, це єдиний метод і я це прекрасно розумію. Але це дійсно потрібно мати дуже класний душевний спокій і гармонію, щоб так харчуватися протягом довгого часу, а краще все життя...Мій ритм життя і стан душі поки що заважають мені...але чесно стараюся)))

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Так, впливає. А ви гормони приймаєте?

4. vasomy

vasomy New Member

5. Lidusha

Lidusha New Member

6. Левицька

Левицька New Member

от власне усвідомлення того, що це мусить бути на все життя, інакше знов те саме, мене дратувало найбільше, я не могла з цим змиритися і прийняти. Зараз, ніби це здається не настільки страшно, але повного усвідомлення, відчуваю ще нема. А якщо його не буде, то зриви неминучі, адже обмеженнями і тренуваннями сили волі довготривалого результату не буде, а буде лише загострення депресії...

7. Lidusha

Lidusha New Member

Ну що?Як ви пережили Новий рік? Я чудово-апетиту не було зовсім. Зіла бутерброт з червоною рибою, запила мартіні і пішла спатки)

8. Левицька

Левицька New Member

я теж нормально, правда, перед тим дещо собі дозволила зайвого, святкувала , тому я з тої радості напилась шампанського і з'їла 2 бутерброди з ковбасою, дуже мені ковбаси захотілось, не пам'ятаю, коли їла востаннє, а тут вирішила, ех, скільки того життя)) ех, та ще й з майонезом, ото теж моя пристрасть, теж не пам'ятаю, коли купувала...
    Сьогодні їздили до свекрухи, то не переїдала, їла салат з капусти і редьки, ложку олів'є (як без того?))), і спробувала пів шматочка торта, все більше нічого не їла, до вечора п'ю собі воду...

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я теж без переїдання, тільки пончики боюся щоб не зашкодили, ну і вчора трохи зайвого з"їла. Зайшли з коліжанкою в Ліверпуль і порція виявилася як на мене величезною.

10. Lidusha

Lidusha New Member

Я завжди у таких випадках прошу з собою завернути.

11. Materynka

На другий раз доведеться так і зробити

12. Левицька

Левицька New Member

Щойно влаштувала собі фототерапію) - переглядала фото кількарічної давнини, де я струнка і гарна) Доводила сама собі, що я можу такою бути, адже на фото та сама я, а не хтось інший... Цікаво, що раніше на тих самих фото, я собі здавалась потворною і товстою, зараз дивлюсь - красавіца))) От би ще навчитись себе нормально сприймати і любити...

13. Materynka

14. Левицька

Левицька New Member

15. Materynka

16. Postonatika

Postonatika New Member

Думаю, що для мене це також було б дуууже важливо. Але хто порадить, як би цьому навчитися?!

17. Rona

Rona Мама-йожик

в Катерини Міріманової є книжка "свіжа" про позитивне схуднення «ПОЗИТИВНОЕ ПОХУДЕНИЕ. Самый главный секрет успеха», от там якраз і йдеться про псих.аспект цього процесу, не бійтесь, то не тільки для системщиків, а воопше для всіх ;)

18. vasomy

vasomy New Member

а я от теж худнула-худнуда, а тоді мені це набрило(важко переживала зриви та й скочувалася далі старту, тоді знову пнуся й знову зриваюся) і я перестала худнути, просто полюбила себе: зараз я не худну, просто не можу себе кохану годувать шкідливою їжею, залишати надовго без активної руханки, не давати собі кориснинок(висівки, насіння льону, проросші зернята. борошна в/г вдома нема -- хліб печемо тільки з першого ґатунку). бувають, звичайно періоди депресій, то я тоді не люблю себе, так то проходить. і нема істерик як з’їм цукерку чи шматочок тортика, бо це ж мені коханій. моє тіло потрібно тільки мені і тільки для мене, і якщо нас з ним все влаштовує, то хай так і буде.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

оце почала сумувати за новорічними цукерками, а тоді взяла свої любимі висівки та з медом, та в молотих горішках обкачала, ото й смакота мені. та постає питання чи є різниця між розпареними, які радять вживати, і сухими

Останнє редагування: 10 Січень 2012
  19. Materynka

Мені здається, що в мене теж настав переломний момент: їм десь 6 разів на день,отже, не голодна, але коли десь бачу щось смачне, не обов"язково солодке, в мене виникає бажання, що я хочу отого доброго наїстися, поки що не зриваюся, але що далі буде?

20. Левицька

Левицька New Member

не мала часу писати, все гоню по лікарнях)
    Отже, свята пройшли і добре. Не можу сказати, що якось обмежувала себе, але вперше за багато років не шкодую і не депресую з цього приводу. Що дивно, не шкодую про жоден з'їдений шматочок, адже все було смачне і принесло мені задоволення. До того ж не хотілось в колі сім'ї звертати увагу на свої заморочки, жуючи оігрки з капустою...
    Я за ці дні дуже багато думала, зокрема про задоволення. Намагалась з'ясувати, що в моєму житті приносить мені більше, або таке ж задоволення, як їжа... Причому не просто їжа, а смачна їжа, бо, наприклад, якщо в мене вдома нічого немає, а є лише гречка і вівсянка, то я буду сидіти голодна, аніж з'їм ту гидоту... на жаль, я любити того так і не навчилася і для мене то гидота і все... Отже, про задоволення, я колись палила, можу випити алкоголь за компанію, але мене не тягне і не хочеться, задоволення не отримую ніякого, коли щось п'ю алкогольне, то думаю, не про віскі чи мартіні, а про шматок шоколаду чи цукерку, якими то закусую))) Пробувала раз в студентські роки навіть курити травку))) Взагалі нічого не відчула))) Повний нуль...
    А от що мені приносить задоволення - то щось смачненьке, що тане в роті, пахне, розливається всіма відтінками смаку на язиці... ех...Ще раніше я переглянула свої життєві цінності, то дуже довга історія, коротше, я дійшла до того, що потрібно насолоджуватися кожним прожитим днем, радіти, бути щасливою і робити щасливими коханих людей. І от виник казус, сам процес схуднення не приносить поки мені задоволення ((( мушу бути чесною, могла б збрехати, але сенс?)
    Я поки ніяк не можу заповнити ту порожнечу в центрі задаоволення мого організму. Я розумію, що то залежність і від неї реально позбутися за день просто сказати стоп! Та кажу собі той Стоп щодня, а воно і далі там...
    Тепер щось оптимістичне - за вихідні не поправилась! Отже надія є!
    п.с. Вчора була в супермаркеті, не втрималась, купила снікерс, але прийшов чоловік, то я йому віддала і він з'їв)))