Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. Lidusha

Lidusha New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тоді пропоную обмінятися стартовими данними): замірами грудей, таліі і стегон і розпочати командне схуднення) Звітувати щотиждня.

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Дівчата і я до вас:girl_claping:Вже десь місяць пробую перейти на раціональне харчування і заняття спортом. Скажу так, результати є, не вражаючі, але я нікуди не поспішаю. Скинула наразі 1,5 кг. РОзкажу що роблю і що їм. Сніданок вівсянка з молоком, трохи пізніше чай з одним цукерком, чи одним кусочком шоколаду з високим вмістом какао, перекус обов"язково якийсь фрукт, обід звичайний, що є , наступний перекус кефір, або творог, ну і вечеря. На обід і вечерю переважно завжди є щось м"ясне. І ввечері ніяких фруктів. Можу дозволити собі тільки чай з цукорком чи зефіром. Хочу вводити в раціон побільше якихось салатів, парових страв. Ковбасу, сосиски бажано оминати. А ще знайшла в інтернеті калькулятор калорій, визначила скільки треба їсти щоб скидати вагу, ну і приблизно порахувала скільки їм, якраз все гарно співпадає. Вдома займаюся пілатесом, доречі для спини просто супер, і живіт допомагає втягувати.

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Думаю за тиждень результати будуть дуже мізерними

3. vasomy

vasomy New Member

я знаю два не те щоб калькулятора, а щоденника, там вираховуєш, що з’їв, та що витратив різним фіз навантаженням, а ще є англомовний щоденник для мобільного, він не рахує калорії, та можно все записувати: з’їла, витратила, тиск, сон, години сидіння тощо, а ще є підраховувачі кроків для мобілок, проте поки в голові не почистиш, то все марно

4. Lidusha

Lidusha New Member

Справа не в результатах, а в контролі:) Якщо знаєш, що потрібно буде звітувати, то це допомагає. Плюс дехто може буде поправлятися і хай йому тоді буде стидно (хаха)))

5. Левицька

Левицька New Member

ото точно, нехай мені буде стидно) як вже перед собою не стидно, то перед вами))
    та і краще худнути на 2 кг в місяць ніж не худнути взагалі, або чого гірше - набирати (як ото я перший місяць після пологів набрала 3 кг.)
    і так, сантиметра я на жаль не маю, тому обмірятися сьогодні не вийде, єдине, що джинси мої найбільші защіпаються з тріском.
    стартова вага - 71,5 кг.

6. Materynka

Я б пропонувала теж вказати стартову і і бажану вагу, і тоді звітуватися по кг

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Моя стартова була 63,5, зараз 62кг, а от бажана...., як получиться головне щоб я себе комфортно почувала, ну десь кг 5 ще скинути треба

7. Левицька

Левицька New Member

моя бажана вага - 58 кг (то весь мій одяг буде гарно сидіти і можна щось нове купувати без докорів сумління), ну а супербажана - 52 (то я важила перед заміжжям, але то аж 20 кг, сама цифра і то лякає))).

8. Lidusha

Lidusha New Member

Я на вагу не орієнтуюся, бо хожу в тренажерку і активно нарощую м'язи,які важать,як відомо,більше ніж жир.Тому я буду слідкувати по об'ємах тіла.Наразі 90-65-95. Верх мене влаштовує, я хочу бедра 90см. Отже тоді, в наступну середу відзвітуюся:) Добре,що ми почали перед святами-стримуватись від переідання будемо))

9. Левицька

Левицька New Member

Вчора ненароком влаштувала собі ніч психотерапії)
    Знов мала інцидент з подавлення самооцінки) Мені на корпоратив потрібна була вишиванка, вишиті чистини вже давно в мене були, то ж потрібно було їх зішити докупи, тут мені люб'язно допомогла свекруха, за що дуже вдячна. То передісторія))) так от в процесі пошиття, вона преміряла вишиванку на сестру мужа і вчора муж спитав її, як тобі жінчина вишиванка, вона відповіла, що гарно, але на ній сиділо жахливо, як на вішалці, а на мені гарно, бо я ж повна))
    Якось я не думала, що я АЖ НАСТІЛЬКИ товста, причому, що у мене грушеподібна фігура з "видающимся" задом, з плечима проблем ніколи не було, ну я собі так думала, перебуваючи в рожевих окулярах))
    Так от, дана ситуація заставила мене задуматися про психолога (зараз мені смішно, але ще вчора було цілком реально). Справа в тому, що за останні роки я собі багато намудрувала, мовою психологів "зруйнувала базис", втратила віру і зміст, звідси і мої проблеми з мотивацією...
    Але вночі придумала собі, що я можу справитися з цим сама, що нічого не є вище моїх власних сил, моє тіло і моя свідомість належать мені і лише я визначаю, в якому вони мають бути стані. то якщо коротко...
    А з результатів - я прокинулась без думки, що я буду сьогодні їсти і мені вже не хочеться того терамісу і печінкового торта))

10. Materynka

Моя порада, старайтеся не купувати те, що вам не можна їсти. В мене буває вечорами бажання з"їсти чогось смачненького, але крім крім кількох шоколадних цукорків нічого немає, один з"їм і заспокоююся. І ще ловлю себе на думці, що я не відчуваю голоду, але чогось таки хочу, то переконую себе, що я ж насправді зовсім не голодна, з якої радості я маю щось їсти. В кого сім"я тим звичайно важче. Просто треба поміняти стиль харчування, щоб вам не здавалося,що ви себе в чомусь обмежуєте, що те що ви споживаєте дуже корисне. хоча щоб так харчуватися треба трохи більше грошей витрачати: овочі і фрукти зовсім не дешеві((((

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

і я хочу трохи схуднути.. зараз маю 60 кг. хочу 51. знаю. що можу, але не знаю. чи хочу.. тобто, результат хочу, а от процес... для мене щоб схуднути - має бути щось таке дууууже бажане - сильний стимул. а його десь нема.
    чоловік каже, що дуже гарно. свята наближаються - не їсти буде нереально... хододно, одягу і так купа на тобі - навіть, якщо схудну - ніхто бачити не буде...
    чекала спортзалу - кажуть, відкриються аж в середині лютого... і то ще не відомо..

12. Materynka

Так ви їжте, але не об"їдайтесь. Якщо їсти часто і потроху, в вас не буде відчуття шаленого голоду, коли ви здатні з"їсти дуже багато, + не буде важкості. Я себе останнім часом легко почуваю, здається що худаю, але параметри мої стоять на місці, ну крім ваги

13. Левицька

Левицька New Member

в мене проблема глибше захована) вже давно вдома з приводу солодкого пусто, але "голь на видумки хитра"), я викручавалась) то горіхів з медом наїмся, то шматок яблука цукром посиплю і їм)), а як не їла того, то ходила зла і марила тортом, стояла мені та картинка перед очима; в супермаркеті тягнуло мене на смачні ряди, чи хоча б подивитися на багети в Ашані) Я, звичайно, того не купувала, але щасливою і задоволеною мене, м'яко кажучи, назвати було важко.
    Зараз поїла творожок без нічого і добре мені, могла б взагалі не їсти, але треба)

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

ось це головне питання, а свята-не свята, вечірки і т.д., то вже другорядне.

14. Materynka

Ну, це корисні речі, та й без солодкого взагалі нереально жити)))))

15. Lidusha

Lidusha New Member

ну що,вже вівторок. в мене нічого не помінялося....і не поміняється доки я дійсно не буду серйозно "дієтитися"....бо як раз скинути 20 кг Левицької легше ніж мої 3-4 кг...бо вони останні і тіло їх тримає, як останню оборону)))

16. vasomy

vasomy New Member

та і 20 то не легко, ой як не легко

17. Rona

Rona Мама-йожик

я би сказала, що то мозок їх тримає як останню оборону)) головне пам"ятати, що від кожного кроку залежить кінцевий резутат, в нас получається тільки те, чому приділяємо увагу, над чим стараємося

18. Lidusha

Lidusha New Member

20 кг я скинула доволi легко приблизно за рiк часу- тому i порiвнюю.

19. vasomy

vasomy New Member

Ви молодець, в мене то ніяк не зрушить процес, впадаю потроху у відчай

20. Lidusha

Lidusha New Member

Vasomy,Розкажіть, що ви вже робите для того, щоб схуднути.