Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

О то не треба було того робити. Пити воду треба через 4 години як мінімум,а після чистки з"їсти рисової каші на воді без солі і цукру. Такої рідкої каші.

В мене теж стоїть.. я так і думала що останні кілограми будуть даватися найважче.
    По об"ємах бачу що ще можу по 4-5 см на талії і бедрах забрати на нозі вверху ще 3.

2. Rona

Rona Мама-йожик

О то не треба було того робити. Пити воду треба через 4 години як мінімум,а після чистки з"їсти рисової каші на воді без солі і цукру. Такої рідкої каші.
    прочитала, що через півгодини можна вже пити, головне вернути шклянку випитої несоленої води, щоб закрити "сифон"... я би вмерла від зневоднення через 4 години!

3. mamatu

mamatu Well-Known Member

А можна інструкцію такої чистки? Дуже хочу собі таке зробити.
    У мене вага туди-сюди коливається: кг скину, кг назад наберу. В Києві, думала, часу їсти не буде, а натомість їла, наче кабан, ще й у Макдональдс. :girl_crazy:
    У мене проблема: я маю великі витрати на свої захоплення і шкодую витрачати гроші на продукти. Я разово можу купити дітям яблучок чи кг моркви, а для себе на щодень рука не піднімається. Тож мушу їсти, що є вдома. А є те, що не бажано. І чоловік не вважає за потрібне мене якось підтримати, мотивувати. Вважає, що достатньо підключити силу волі і нема що "панькатись" зі мною.
    Пишу і сама розумію, що все це велика відмазка.
    За те я багато ходжу пішки, а сьогодні нарешті пішла на тренування (після перерви на місяць) і намагаюсь постійно живіт втягувати.
    Мо мені чистка допоможе? Дайте, будь ласочка, рецепт. :girl_in_dreams:

4. Rona

Rona Мама-йожик

Ви погугліть "Шанк Пракшалана", знайдете багато інформації, бо писати мені прийшлось би довго, там головне, щоб соленість води була відповідна, бо як буде недосолена, шлунок буде тримати для травлення, а він її має пропустити через себе... тому й кажу, то ліпше читати, як щось буде не зрозуміло дуже - то питайте... поділюсь своїм досвідом

купіть дітям на 2 яблука більше і киньте собі в сумку))) я часто накриваю те, що їсти не бажано... просто серветкою - очі не бачать, серце не болить)))

5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Дуже дякую, я інколи забуваю, якими можливостями володію. Дійсно знайшла багато інформації про цю чистку. Куплю морську сіль і зроблю обов"язково.

6. vasomy

vasomy New Member

От, сподівалась, що знайду тут сильний стимул, бо шось мої намагання досягнути успіхів у цій нелегкій спарві поки ще не те що марні, а й с протилежним результатом, а тут так тихо-тихо, що аж моторошно

7. Левицька

Левицька New Member

О, добре, що є така тема! Бо я теж шукаю команду і натхнення, дуже мені подобається атмосфера в темі "мінус 60", але, на жаль, то зовсім не моє, намагалась тої системи дотримуватись вже декілька разів, але мухи в голові не дають мені цього робити з ідеологічних мірквань, я злюсь і кидаю.
    Зараз я не їм солодкого, хочу покинути їсти картоплю. Оскільки в малого алергійка, то мені потрібно дотримуватися дієти, правда, вівсянку мені в себе запихнути так і не вдалося...
    Позичила в мами орбітрек), помаленьку кручу педальки, коли виходить, то ще займаюсь фітнесом за різними дисками.
    Результатів поки немає, хоча раніше мене важив чоловік і бачив на вагах 72, тепер бачить 70,5. Хоча коли я сама важусь, то постійно бачу 71))) Моральний дух підірваний, в речі свої не влажу, в шафу не заглядаю, нових принципово не купую)) Крім того, з'явилась невмотивована агресія до худих людей, то мабуть заздрість))) От сьогодні має прийти в гості сестра чоловіка, вона не їсть), то вже себе стримую, щоб якось нічого не сказати гострого)) Кожен раз, коли я бачу, як худі люди підкресено не їдять, мене аж тіпає... От на вихідних ходили ми до свекрів в гості, то вона з'їла ложку салату і помідор-чері і каже "от я наїлася", то я ледь себе стримала, щоб промовчати, але всередині аж кипіла і потім ходила без настрою. Найголовніше, я розумію, що вона і їй подібні)) праві, і мені так треба))) от і хочу вправити собі мізки... та поки все марно)))
    Шукаю таких, як я, будемо вправяти мізки один одному разом! Давайте з вибиратися з тих кіло!!

8. Lidusha

Lidusha New Member

По-перше, не треба собі нічого забороняти їсти. Можна істи абсолютно все - просто треба міру знати. Краще забороніть собі додому купувати гори продуктів і готувати дуже багато їжі (на два-три дні). Я дуже добре худну за принципом "пустий холодильник". Відкриваю холодильник, а там пусто. Заварюю собі смачний чай і все:)
    Також не забувайте, що коли ви їсте фрукти, то це вже повноцінний прийом їжі, а не десерт чи доповнення до основної їжі. Фрукти також мають калорії і від них також поправляєшся. Я їм фрукти ЗАМІСТЬ обіду або вечері. Ну і важливо ВИТРАЧАТИ багато калорій. Крутити педалі іноді, то трохи замало. Краще взяти собі за звичку КОЖНОГО ДНЯ гуляти годину-дві пішки. Це набагато ефетивніше буде.

9. vasomy

vasomy New Member

в мене не те шоб заздрість, швидше роздратованість на себе, повна зневіра що і я зможу, тож починаю ЖЕРТИ:girl_impossible:. системи в мене нема, про багато з них знаю, але щось таке збірне в мене з них, себто здорове харчування, але себе й не ображаю: якщо хочу, то можу і дозволити смакоти собі, кількість тільки намагаюся контролювати:girl_yes:(наголос на слові намагаюся:girl_crazy:), спортивного відео в мене взагалі повно, тільке моє левенятко зразу ж висне на мені, або орбітрекові, на тому моїй руханці й кінець

10. Левицька

Левицька New Member

в мене так завжди)) може бути їжа навіть на день, муж аж злиться, що ми часто в магазин мусимо ходити, або я йому замовляю щодня на базар сходити за чимось.
    щодня займатися не виходило, (я вже десь писала), бо маю тріщину після пологів і маю страшні болі, до певного часу я взагалі днями кричала і плакала, сама собі колола знеболювальні, потім вже зад болів від невдалого уколу))) То щось 2 тижні було з попереком, нормально розігнутися навіть не могла, їздила вправлятися))) Блін, от почитала свій допис... виглядає, ніби стара бабця відмазується)))
    Зараз щодня гуляю з малим, але того фіз. навантаження не достатньо.
    Ви праві, що не можна собі нічого забороняти, я теж про це писала в темі про психологію харчування і жила навіть досить довго за такими принципами. От зараз основна проблема, що в мене "збій програми" в голові. Замість того, щоб взяти себе в руки і худнути, я злюсь і ображаюсь, потім злюсь на те, що я злюсь)))

11. vasomy

vasomy New Member

про тріщину: то мабуть щось страшне. про спину: кума лікує бодіфлексом, каже добре допомагає, та й взагалі підтягує, а мене добре підтягнув калланетик, та все закинула, тепер чекаю доки пройдуть канікули. зможу піти в тренажерку

12. Lidusha

Lidusha New Member

Я би вам радила завести свій особистий щоденник, де записувати щодня своі заміри, що ви істе, рецепти малокалорійних страв,вправи які ви робите...це буде така ваша особиста книга схуднення. Може стане легше...

13. Левицька

Левицька New Member

та я от власне над тим думаю, пишу тут, для більшого ефекту на мою свідомість), а якщо ще хтось прагне боротися з такою ж проблемою, то взагалі супер.

14. Lidusha

Lidusha New Member

Давайте я буду вашою командою по схудненню. З чого почнемо?:)

15. Левицька

Левицька New Member

Дякую за підтримку!
    От вчора написала тут і вже мені легше) Приходила сестра, я спокійно поставилась) Мені ж простіше - нічого не готувала, зробила чаю і все, запропонувала цукерки до чаю, то вона кожну перебирала в руках, адже може з'їсти лише одну, то обирала яку))) мене та демонстрація раніше б збісила, але вчора сприйнялась спокійно, я взагалі до цукерок не дивилась, бо носила малого...
    а сьогодні заняття мої никрились мідним тазом, бо зранку знов та ненависна тріщина зірвалась... але нав'язливі думки про їжу мене не переслідують, декілька разів пила просто чай без нічого і перенеслось спокійно))

16. Lidusha

Lidusha New Member

Та будь-ласка...Ви постійно їште, але яблуко, виноград, грейпфрукт....гарно нарізайте на багато долек , чистіть від шкурки...сам процес може тягнутися довго і ви не будете така голодна...салатики різні робіть овочеві, але заправляйте не "на око", а чітко "одна ложка олії"...Не допускайтте одним словом стану такого голодного, що зараз готові накаинутись з'їсти пательню картоплі...))

17. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Але ж якусь тактику треба мати, щоб були зміни. :)
    Як збираєтеся скидати зайві кіло, себто, яким чином, які конкретні кроки?

18. gaby

gaby Member

І я хочу до вас приєднатися. От почала помічати, що поправляюся, але оскільки була швидше худою ніж повною, то всі з мене кепкували, що я вигадую. Але коли довелося віддати кілька пар штанів, які перестали застібатися, а спідниці з бедрівок перетворилися на такі, що ледь на талії сходяться - зрозуміла, що пора терміново щось міняти. Але що і як, не знаю. Бо точно всілякі обмеження і дієти - то не для мене.

19. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Привіт, дівчатка.
    Відношу себе до команди -60, хоч якщо прискіпливо проаналізувати мій раціон, то він однозначно поза рамками системи.
    Вибрала для себе основні позитивні моменти і дотримуюсь власних правил.
    Що потрібно Вам, на мій погляд, для того аби були результати - це
    1. знайти стимул - для прикладу, купити восени на 2 розміри менший одяг, або приклад для наслідування;
    2. назвати свою команду;
    3. звітувати про результати і, за можливості, зустрічатись
    4. завести особистий щоденник харчування та денної активності
    -60 містить багато принципів харчування, які варто взяти до уваги. Наприклад, калорійну їжу споживати у першій половині дня, не поєднувати бобові, м'ясо та хлібні вироби, фрукти вважати окремим прийомом їжі, оскільки вони містять величезну кількість фруктози (цукру), внормувати по часу і об'єму прийоми їжі, не вечеряти пізніше 7 і т.д.
    Гариними є поради підтримки шкіри у тонусі, оскільки втрачені кілограми надзвичайно впливають на її стан.
    Будь-який дипломований дієтолог визнає, що схуднути і підтримувати форму можливо ЛИШЕ за ефективного поєднання фіз. навантажень і раціонального харчування.

20. Левицька

Левицька New Member

по-перше, потрібно перейти на раціональне харчування, зменшити споживання солі та мучного (залишилось "кинути" печиво "Марія", більше нічого не купую, навіть хліба в хаті немає)
    по-друге, регулярні фіз. навантаження в ті дні, коли я можу це робити за станом здоров'я
    я вже писала, що проти системи нічого не маю, але то не моє в принципі, система - це все-одно обмеження, я ж прагну налагодити процеси в своїй голові, щоб в мене більше не було залежності від їжі, щоб слинки не текли від запахів чи вигляду печива... я вже колись в своєму житті добилась такого ставлення, але з заміжжям якось непомітно втягнулась в залежність...

мені купувати нічого не потрібно, в мене ціла шафа класних речей, в які я не влізаю))) дуже їх шкода, але до цього дня спокуса з'їсти печиво переважала... з чим і борюся.
    оце супер, дуже мені подобається (я вже писала) система підтримки в групі "мінус 60", сподіваюсь прозвітуватися про результати, це для мене вже стимул сам по собі)