Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

вчора додивилась серію передач на СТБ про різні дієти... журналісти взяли к-ка жінок і ставили 2-тижневий експеримент: кожна мала харчуватись за певною "модною" дієтою увесь цей період, провели мед.обстеження на початку і в кінці, але одна жінка мала харчуватись раціонально (правильно), ще долучили до тої справи психолога, який спершу визначив хто з жінок найстійкіший духом в дотриманні дієти, а далі він спостерігав за їх станом увесь термін.
    результати - схудли всі, приблизно на 4-8 кг, хто як, зрушення в роботі організму були значні, тобто здоров"я погіршилось, особливо в жінки, що була на білковій дієті, тільки одна пані покращила здоров"я :) та, яка харчувалась раціонально..
    і вона схудла на 6 кг за 2 тижні без голодувань, просто виключивши з раціону шкідливі продукти:girl_claping:
    такщо, дівчатка, вперед - до здорового життя :girl_in_love:

2. LadyLand

LadyLand New Member

Ви всі МОЛОДЦІ!!!
    Я також з вами.
    Ходжу в басейн у аквапарк після 19.00. З раціону викинула все зайве - наразі не тягне на солодке :)
    Сподіваюсь до кінця травня помітити перші результати.

3. KitiKet

KitiKet Member

Прочитала книгу Высоцкой "Ем, бегу, живу". У нее первый совет - выбросить весы. Но я их ни за что не выброшу ))). Они наоборот первые помощники. Я взвешиваюсь каждый день. Точнее каждое утро. И мне это позволяет лучше контролировать свое питание. Ведь если я немного увлекусь и съем больше чем положено - весы это сразу показывают. И если взвешиваться редко, то можно спохватиться набрав уже пару кило. И конечно, немаловажно, что видеть тенденцию ухода веса всегда приятно. Дополнительный стимул.
    А как вы думаете? Подходит ли вам частое взвешивание или вы сторонники забыть про весы?

4. Rona

Rona Мама-йожик

я теж зважуюсь кожного ранку, все як Ви пишете))) можна відразу зреагувати, що не так, і так класно бачити як поволі вага сунеться нижче :girl_tender:
    наша адміністратор на шейпінгу каже, що нема сенсу важитися щодня, ліпше раз на 2 тижні, а я за 2 тижні можу 3 кг набрати запросто)))

5. KitiKet

KitiKet Member

Вот уже 23 день моего похудения. Итог: минус 6 кг, минус 1 см в объеме рук, 2 см под грудью, 3 см талия, 4 см живот и 2 см бедра. Объем ног пока без изменений. Видимо туда еще не дошло :xaxa:. Грудь правда тоже на 1 см пострадала. Но это еще нормально. Как ни странно, я с радостью поменяю свою теперешнюю чашечку С на B, которая была раньше.
    Сил у меня наоборот, прибавилось. Чувствую прилив энергии. Быстрее делаю все свои дела. И успеваю теперь гораздо больше.
    Еще один плюс - теперь нарушив один раз питание, я не забрасываю все, как раньше. Вчера вот что-то на меня нашло и целый день я только запрещенные продукты и ела. А сегодня с новыми силами дальше на паровые овощи ))). Один раз, как оказывается, не страшно. И на весе моем это не отобразилось. Главное не думать: "Шеф, все пропало!" и не начинать есть все подряд. Так что мне теперь ни один праздник не страшен :cool:.
    Для тех кто нуждается в контроле и отчетности - советую замечательный сайт: www.stickk.com . Это вроде английский. Там можно задать любую цель и определить за какой срок вы хотите ее достичь. И каждую неделю надо будет подтверждать выполнение. Там можно назначить судью (как правило они предлагают знакомых), кто будет следить за вами и подтверждать что вы и правда выполнили план на неделю. Цели могу быть разные: похудеть, бросить курить, заняться спортом и т.д. Это абсолютно бесплатно. Но при желании, можно заключить этот контракт на деньги. Энная сумма снимется с вашего счета и если вы не выполните план - часть денег уйдет на благотворительность (куда сами выберите). Это в случае если бесплатно не достаточная мотивация ))).
    Я там тоже зарегистрировалась. Выбрала контракт без денег и назначила судьей любимого. И каждую субботу встаю перед ним на весы, чтоб он убедился что план выполняю :). Что там прикольно, так то что там пишет цель (вес) на следующую неделю на который я и ориентируюсь. Единственный минус - там все на английском, но гугл переводчик вам в помощь :).

6. marianast

marianast Well-Known Member

KitiKet, ви мене надихнули. Вже три дні веду щоденник, завтра куплю ваги, не їм хліба, солодкого, жирного і при тому не відчуваю, що я в чомусь обмежена. Від себе особисто можу додати, що важливо любити себе такою, якою ви є зараз, а не такою якою ви хочете стати, бо комплекси затримують кілограми(провірено на собі). І ще дуже важливо відокремлювати відчуття голоду і апетиту. Останній з.являється на багато частіше. Тому кожного разу коли я йду на кухню, я себе подумки перепитую, чи це справді потреба організму чи просто хочеться якусь вкусняшку. З здивуванням для себе виявила, що голод з.являється не так часто. Також їжу треба вживати зосереджено, не відволікаючись на читання, далеко від телевізора і комп.ютера, думати ,що ти їси і скільки. Ще з власного досвіду рекомендую чисту негазовану воду, зранку і за пів години до кожного прийому їжі обов.язково!!! Покращує травлення, не дає з.їсти забагато. А ще я не їм після шостої (хіба яблучко чи морвинку, нежирний кефір, якщо вже приспічило:girl_haha:).
    Хто надумає в Дельфін- гукніть і мене. Ходила деякий час на плавання, але самій там скучно.

7. KitiKet

KitiKet Member

Очень рада, что оказалась вас полезной. Надеюсь буду продолжать вдохновлять до победного конца.
    Просто мега полезная вещь! Я последнее время часто забываю писать, и мне кажется что я сегодня так мало съела. А потом сяду, припомню все от завтрака и выходит что, наоборот, кучу всего, просто... забыла. Вот такие шутки с памятью ))). Так что дневник - это must have. Особенно в начале.
    Помню свой третий день. Мне так хотелось что бы был скорее 20-30 день. Потому что в начале тяжелее всего. Смотришь в свой дневник - всего три дня. Вроде бы как и заслуга не большая и бросить легко. А потом, когда уже будет дней 7-10 становится легче. Появляется ощущение что теперь точно получится, гордость за то что смогла так долго. И с каждым днем бросить тяжелее ибо столько труда уже вложено. Поэтому я и стараюсь расписывать вес на будущее чтобы представлять сколько буду скоро весить. И почему-то преследует дурацкая мысль, что вот сейчас вешу 77, например, а в конце недели надо 76. И что у меня не получится. И так каждый раз. Все равно весила 76. Так потом думала что 75 - нереальная цифра. Уже 75, а так же думаю про 74 ))). Видимо еще не все глупости из головы выветрила.
    Это однозначно!!! Полностью с вами согласна.
    Это легко удавалось мне в начале, но непреодолимые приступы жора все равно появлялись. Правда реже. Привыкаешь меньше есть и отвыкаешь постоянно что-то жевать и тянуть в рот ))). Но даже если и дать слабинку, то на следующий день главное соблюдать режим дальше. И все будет чики-пуки.
    Очень хочу туда. Но пока что еще жду ответа с работы. Надеюсь скоро проясниться и возможно составлю компанию.

8. Rona

Rona Мама-йожик

я ввечері вдома намагаюсь загрузитись якоюсь роботою, щоб не сісти перед тєліком і щось не жувати))) зранку вага тішить :girl_claping:
    а лінієчка в підписі як помагає! навіть не думала)))

9. KitiKet

KitiKet Member

Кстати я у вас сперла идею линеечки )))) И тоже на том же сайте сделала ))) Так что спасибо за идею )))

10. marianast

marianast Well-Known Member

Я підтримую ідею з лінійкою, хоч соромно буде перед вами,якщо бігунок не побіжить до найменшої позначки:ninja: З суботи, не слідкувала що я їм скільки і коли:girl_cray:. Сьогодні твердо вирішила себе за це не картати, поставила лінієчку, придбала ваги. Прощавайте противні 6кг. Я зла:girl_devil:. А ще пропоную якнайчастіше хвалитись своїми досягненнями на ДП - як на мене ще один стимул. Дівчатка(всі хто оголосив війну зайвим кілограмам та шкідливому харчуванню) - ви мої героїні!!!!!!!!

11. Rona

Rona Мама-йожик

в мене проблемна зона - живіт, тобто, там найбільше жиру і з живота я починаю поправлятись... вичитала, що найефективніша вправа на прес, то його тримати (принаймі намагатись час від часу... як сидиш, їдеш в транспорті, йдеш кудись), бо ніякі вправи не будуть так тренувати вн.м"язи, а саме вони тримають органи

от і ходжу, втягую, напружую живіт, відчуваю себе дюймовочкою :girl_cool::girl_haha:

12. Мія

Мія Well-Known Member

Живіт - це зашлакованість кишечнику в першу чергу. Власне через цей фактор на животі а не де інде накоплюється жир.

13. Rona

Rona Мама-йожик

Живіт - це зашлакованість кишечнику в першу чергу.
    я в курсі, кишечник чистила (йогівським способом) і щодня їм сирі овочі, фрукти, за тим слідкую (біолог за першою освітою)

14. Мія

Мія Well-Known Member

файний то спосіб нє? я на весні собі місяць таких чисток влаштовую. На тиждень два рази.

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

16. Мія

Мія Well-Known Member

17. Rona

Rona Мама-йожик

та, та, саме воно :) дуже тішуся, що не треба клізми ставити)))
    до речі, коли тримаєш живіт, то мусиш правильно тримати осанку (автоматично), що дуже корисно, і розмір грудей збільшується візуально :girl_haha:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і який від того ефект-тобто за скільки часу приблизно відчуваєте що животик зменшився?

19. Мія

Мія Well-Known Member

Наступного дня після першої процедури відчувається легкість в тілі немов ви скинули лишнє каміння. До кінця місяця животом настовбурченим і не пахне.. звичайно тренування потрібні щоб шкіру підтягнути і щоб живіт став рівним, вле важкості в животі немає. Це не можливо описати бо всі люди як правило ходять з зашлакованим кишечником і не мають з чим порівнювати.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Ще добавлю, що після таких чисток смаки міняються. Нездалої їжі їсти просто не можеш, нітрати відчуваєш за кілометр, нюх стає гострим, смак дегустарорским. Та й голод не є таким прожерливим як до того. Достатньо з"їсти мало чогось корисного щоб втамувати потребу в калоріях. Шлунок чистий тому і їжа краще травиться, відповідно користі більше від неї і не треба себе як гуску фарширувати..

20. Rona

Rona Мама-йожик

у мене зразу було таке відчуття, але пила як дурна, 5 склянок води чистої після того...

у мене "стоїть вага", ждьом-с коли зрушиться нарешті... через тиждень тестування на шейпінгу, цікаво, що там з жиром, об"ємами, м"язами (останній раз тестувалась в лютому)

Останнє редагування: 28 Травень 2010