Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. vasomy

vasomy New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Аткінса притримуєтесь?
    ось таке знайшла, може кого зацікавить

"Чем меньше калорий потребляешь, тем быстрее добьешься результата.
    Теперь-то, мы надеемся, большинство участников нашего проекта набрались опыта и знают: чтобы похудеть, надо есть! Гораздо полезнее повышать уровень физической подготовки, чем ограничивать себя в питании, что почти гарантированно ведет к разочарованию и периодическим срывам." ще читала, що при низькокалорійних системах треба щоб харчування було зіг'заг'ами: тобто день білковий, день овочевий, так метаболізм не сповільнюється

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Шось я не знаю хто то такий? А з вашої ссилки, то те як я харчуюся схоже на сбалансовану дієту, тільки от не знала , що супи треба замінювати на бульйони. Одним з плюсів такого харчування, то тепер можу вже після вечері нічого не їсти, тобто голоду зовсім не відчуваю, але якусь вкусняшку всеодно хочеться з"їсти, ще й якщо вона є в хаті

3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

От не знаю-не знаю....3 дні так харчувалась, як результат - +1 кг. Чи я якась неправильна, чи щось так все співпало, або мені такий раціон не підходить. Експерементувати більше не буду ;)

4. vasomy

vasomy New Member

як саме ?
    це найкращий варіянт, якщо збалансовано, ще й ідеально підходить,
    про вкусняшки [​IMG] http://img-fotki.yandex.ru/get/4505/35931700.87/0_7e220_7627b141_orig (чогось малюнок не вставляється)

5. Svitlanka

Замість вечері їла моркву або яблучко печене. Ніби, нічого страшного, це ж не гарнір+м"ясо ( як до того завжди їла). Не знаю...

6. vasomy

vasomy New Member

1 кг жиру(а саме це лякає при збільшенні показів терезів) дорівнює 9000 калоріїв, тобто за три дні в яблучках та морквочках Ви наїли ЗАЙВИХ 9тис кал?!? навряд чи, та й проявляються жирові калорії не зразу, а з деякою затримкою. а сьогодні поїла, завтра важча -- найчастіше вода або не виведені рештки їжі.
    дехто при харчуванні дотримується 1.5 кг їжі на добу, вважаючи що навіть салатів більше цієї норми їсти не можна. то, можливо, Ви попоїли солоненького, (а може наближається щомісячна радість -- то наше тіло в цей період теж набрякає) або ввели більше ваги ніж вивели

7. sciongirl

sciongirl New Member

На вихідних така класна погода була, вибрались всім сімейством на прогулянку. Настрій чудовий, влізла ще в одні джинси, (правда ледве застібнула з допомогою чоловіка), гуляємо собі по парку і зустрічаємо моїх двох кобіт з роботи. Вони мене давно не бачили такі веселі привітні і тут одна каже: " Бачу ти себе в форму ще не привила, а малому вже скоро рік буде" - мені потемніло в очах, як казав потім мій чоловік "Вони залилися кров'ю". Дивилась я на ту 45кг. коліжанку і думала: "щоб тобі таке сказати щоб не дуже образити"... Зараз ніби все добре, але зараза, сидить воно всередині і спокою не дає...

8. Rona

Rona Мама-йожик

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

ооо, ці кобіти.... є такі, що вміють вколоти в саме уязвиме місце, але не треба звертати увагу на такі "компліменти". Видно людині теж чогось не вистарчає для щастя, ось і старається в комусь вишукувати недоліки і "тихо тішитися".

10. sciongirl

sciongirl New Member

:) це точно.

11. Левицька

Левицька New Member

геніально!
    я в таких випадках тепер переводжу на жарт, а раніше бісилась також (писала вже).
    А я таки в суботу була на конференції, виступала і на диво, не переймалася власною вагою) Навпаки, наслухалась компліментів)) Така ситуація цікава, дуже багато жінок, худих і молодих прийшли, як з городу, ну чесно, в якихось заношених шмотках, з непрофарбованим волоссям, хвостиками, розтоптаним взуттям - мрак і ужас! Були дуже гарні і вишукані, між іншим серед них чимало і моєї комплекції)) Навіть коли чоловік мене забирав ввечері, то зробив мені комплімент, що я дуже гарна і жіночна, а багато дівчат виходили якісь пом`яті і страшно одягнені)) От таке маю маленьке щастя) Висновок такий, що худоба сама по собі ще нічого не означає) Зате нас, красивих жінок з хорошим смаком, прикрашає)))

12. Svitlanka

я ж не каєжу, що я на тому жиру собі наростила))) скоріш за все
    , не знаю.... Щось перепровіряти не маю бажання. Доречі, до того ще закрепи мала, хоч мало б бути навпаки..

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Оооо!!! напевно, вона з тих людей, що добре себе почуває тільки тоді, коли іншій гидоти наговорить. Таким треба посміхатись на всі 32 зуба і казати - та ти що? я себе зараз почуваю як ніколи щасливою(!!!) і гарною!!! :) Або натякнути на чергу з залицяльників )))

13. sciongirl

sciongirl New Member

Сьогодні мені вже смішно з того випадку:girl_haha: Вже попустило, а натякнути про залицяльників , то був би прикол! З нами ще був мій чоловік, певно тоді в нього в очах потемніло:ireful:

14. sciongirl

sciongirl New Member

Привіт всім хто худне! Нарешті мене потішила моя вага, ось вони довгождані 70кг.Перший рубіж подолано, тепер на меті 65кг. Всього схудла на 12кг., залишилось ще 13кг. Мотивація не погана, поки тримаюсь...

15. umatova

umatova New Member

Вітаю, sciongirl!! Дуже гарний результат! Ви молодці! Тільки коли читаю ваші дописи, я чомусь переживаю за вашу дитинку... Ви ж їсте зовсім мало і як вам вдається зберегти лакиацію?

16. sciongirl

sciongirl New Member

В день наїдаю приблизно 1500 Ккал. Переважно білковою їжею, також за рахунок овочів та фруктів, куди ж без них.Стараюсь все це з'їсти в першій половині дня. В принципі виходять не такі вже й малі порції, інколи навіть себе пересилюю щоб набрати певну кількість калорій.П'ю багато. Та й хлоп'ятко моє ціцю просить тільки на ніч, а вдень то тільки раді забави а не їсти. Але якби довелося вибирати між стрункою фігурою і годуванням то звичайно вибрала б останнє...

17. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Чи то більше ніхто не худне? чи то всі перебігли на іншу гілоску? як успіхи у Sciongirl, Левицької??? я щось останнім часом мала проблеми зі здоров'ям то геть чисто закинула зважування і контроль калорій. Але сьогодні після роботи зайшла в магазин одягу, приміряла кофтинку і як глянула на себе в зеркало ((( мотивація бігом "прискакала". Чи то зеркало в магазині повнить чи насправді... але ввечері я вже до вечері не сідала

18. Левицька

Левицька New Member

я писала, що поки мушу заспокоїтись, не паритись тим схудненням, а то вже мозги їхали) коли бачила якусь жінку - на вулиці, по тв, одразу ж уявляла, скільки вона важить, який зріст)) то вже трохи клініка) вже два тижні не важусь, за їжею не слідкую, але і не переїдаю, бо не хочеться - їм за потребою.

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я теж не важуся, треба якось трохи відпустити ту ситуацію, але за харчуванням трохи слідкую, закинула правда трохи свій пілатес. Думаю одним з вірних рішень було б піти у спортзал, і там вже підкачати все що лишнє, скинути мені треба не дуже багато, десб 5-6 кг, але ж як то важко((

20. sciongirl

sciongirl New Member

Та нікуди ми не перебігли )))) просто поки нема вражаючих результатів, хоча є невеликі приємності:). От у вчора на приклад збиралась на прогулянку дістала джинси які купувала в січні, вділа а вони з мене злетіли до колін, навіть ґудзик не розщіпала.Тішилась, яка я молодець:girl_claping: Я раніше міряла штани меншого розміру, щоб якось зорієнтуватись, та і мотивацію підвищити, а тут все навпаки видно на скільки схудла... приємно:) Навіть на вагу стала, 69кг. останні три дні, також тішусь що вже перша цифра 6 а була то 8... Певно до мене вже прийшла весна бо я така весела, сповнена надій і майже струнка:girl_in_love:...