Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. vasomy

vasomy New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

дівчатка, а аюрведу хтось використовує в цьому процесі?

2. sciongirl

sciongirl New Member

А до чого тут аюрведа, (щойно під дивилась в вікіпедії що воно таке), чогось може не розумію?!?!

3. vasomy

vasomy New Member

та просто є ж дієти за групами крові, знаками зодіаку? то тут є 3 типи людей, ну і відповідні рекомендації щодо харчування, то може, думала, хтось у цьому тямить, а то я зацікавилась, а поради на різних сайтах взагалі зустрічаються протилежні

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

От власне, що дієти присутні в цій темці не застосовують, а намагаються кожен для себе створити систему харчування яка основується на здоровому харчуванні

5. vasomy

vasomy New Member

але ж основу для індівідуальної системи харчування треба десь брати, щоб підійшло відповідно-ідеально, не напружувало, не шкодило, приносило задоволення. щодо дієти: є короткочасні варіанти, є довгострокові, є на все життя(наприклад -- лікувальні: діабет, язва(рос) тощо)

6. vasomy

vasomy New Member

Вот Вам один из рецептов похудения при помощи корицы: возьмите один стакан кефира, добавьте в него половину столовой ложки корицы, столько же имбиря, щепотку красного перца и все это выпейте. Запомните, в составе данного рецепта должны быть все вышеперечисленные ингредиенты, это очень важно. Выпив данное средство, Вы ускорите обмен веществ, что поможет избавиться от нескольких лишних килограммов. Ускорит процесс похудения и потребление обычной каши с корицей. Кофе с корицей также способствует избавлению от лишних килограммов.

Источник: http://www.tiensmed.ru/news/koritsus2.html

ще кажуть імбирний чай добре. хтось п’є?

Представьте себе, что получится, если вы, делая заказ официанту, для начала перечислите ему все те блюда, которые вам приносить НЕ надо… Так вы ему только голову заморочите. Точно так же вы заморочите и свою голову, если начнете думать о том, что вы «не должны», или «не можете», или «не хотите». Мозг воспринимает только положительные заказы.

Поэтому, вместо того чтобы твердить про себя, например, «а вдруг мне все равно не удастся похудение, что бы я ни делал», скажите себе — мысленно, да и вслух: «Я похудею! Мое похудение уже началось!»

Останнє редагування: 7 Березень 2012
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ого... думаю, діє. але тим, хто має хоч мінімальні проблемки з ШКТ, не раджу того куштувати

8. byrymm

byrymm New Member

А взагалі, як стимул вам, ми з чоловіком десь за 2 міс. похудали на 15 кг. кожен, без дієт, без жареного, мучного і солодкого.))

9. vasomy

vasomy New Member

та нема як таким займатися(із задоволенням скористалася б порадами особистого дієтолога), а так никаю просторами бескоштовної інформації

як і сам зодіак ;), то я для прикладу

10. byrymm

byrymm New Member

ми з чоловіком теж не звертались до дієтолога, не робили аналізи, але тільки тому, що впринципі не шукали такої дієти, яка була б комфортна, приносила задоволення і не напружувала. В нас була ціль: похудати і ми були готові до того, що потрібно відказатись від ковбас, жареної картопельки, тортиків, жареного м"яска. Нашою командою для схуднення була проста ціль. Спробуйте поступово викидати зі свого раціону шкідливі страви і все буде добре.

11. vasomy

vasomy New Member

тю, та такої гидоти ми й так не їмо:girl_wink:, а от з асортименту здорового харчування однаково є продукти що подобаються, підходять, або не підходять, а то навіть і шкодять, хоча сам продукт корисний, але конкретно комусь ну не йде (ну не даремно ж дієтологи гроші беруть?)

12. Madra

Madra New Member

І я хочу худати з вами, але не знайшла як Ви це робите. Поможіть!!

13. vasomy

vasomy New Member

здоровий спосіб життя -- наше фсе:girl_bye: харчування виключно здорове, активний рух, ну і в кожного свої дрібнички:girl_wink: я от, наприклад, в крамничку сганяла, купила імбирний корінь, буду чайки споживать

14. sciongirl

sciongirl New Member

Мені здається дуже класно коли з чоловіком на одній хвилі. Він тебе розуміє як важко худнути і готувати їсти на всю родину," ну бо тіпа тиж сидиш дома не фіга не робиш". а ще діти,хатьні клопоти голова обертом. А на запиттання чоловіка що подарувати на 8 березня, так і хочеться сказати СПОКІЙ!

15. byrymm

byrymm New Member

Так і є)) Я не з тих повних людей - це мій чоловік пампушечка. Але заради нього я була готова худнути разом з ним(він важив десь 130кг, зараз десь 110кг) . І саме головне мені вдалось нав"язати йому думку, що я наче теж груба(десь 70 кг. на 178мсм. приблизно зросту, зараз десь 53кг) і нам так потрібно похудати двом. Напевно якби я йому говорила що лиш йому потрібно похудати, думаю він би образився і можливо не погодився поміняти раціон, а так .. виходу не було)) І такк привикли до цієї їжі, що дивитись не можем на жарене, всіляки майонези іт.д.

16. sciongirl

sciongirl New Member

Привіт Всім хто худне або тільки збирається. Перший мій допис в цій темі був 13,02,2012року з вагою в 82 кг. Це перший день коли я почала худнути, сповнена надією та сильною мотивацією що більше не хочу і не можу бути товстою. Сьогодні з ранку вага показала цифру яка мене дуже потішила 72кг. Це мої перші - 10кг. Це було не дуже важко, тепер я чітко знаю що на вірному шляху до перемоги над зайвою вагою. Залишилось ще 15кг. скинути, я думаю що зможу. Тримаюсь)))...

17. Materynka

В мене щось останні дні погано з мотивацією, дозволяю собі з"їсти чогось солоденького більше ніж треба би було, але зате запікала вчора рибку. От не можу я зовсім не їсти солодкого, мучного і жареного. Всеодно ж вдома щось таке готується, відмовляю собі в кількості, але всеодно потрошки їм те що не можна

18. sciongirl

sciongirl New Member

Та звичайно хочеться, як без того)))Тільки я їм в першій половині дня, точніше з ранку те що так хотіла з'їсти з вечора. Заварюю собі каву без цукру і беру 1 цукерок, ну якщо дуже дуже хочеться то 2 цукерки. Але після третьої години я вже не їм, тільки п'ю чай або воду. Так і живу...

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це досить жорстко... Вечеря, хоч легка, все-таки мусить бути. Мені вистарчає якогось фрукта і кефіру в годині 5ій. Одного разу у мене так вийшло, що я вже після 3ої не їла, ну то ввечір просто було зле, почало тошнити, шлунок болів. Воно якийсь час може бути ніц, а потім боком вилізе, якщо так жити цілий час...

20. Materynka

Стараюся пізніше 18-19год не їсти, але тоді о 22 маю вже лягати, бо інакше просипається голод і я вже мушу щось з"їсти