Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. sciongirl

sciongirl New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Повністю підтримую...
    :girl_yes2:

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я от пробую судити по собі, я теж не задоволена своєю вагою. Роблю щось для того щоб схуднути, але коли не бачу результату мене все починає бісити, я жахливо дратуюся, починаю думати яка я нездара, опускаються руки, хочеться все закинути, мучишся обмежуєш себе і нічого...А треба якось відпустити цю всю ситуацію. От є ж повненькі дівчата, які не худнуть, і вони дуже симпатичні і навіть сексуальні і живуть повноцінним життям. Я десь чула, що якщо робити дівчині, котра худне, компліменти, навіть якщо це вона сама робить стоячи вдома перед дзеркалом, процес піде швидше.

3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Я вас розумію. Такі думки одна в одну теж приходили :) Але я зрозуміла, що себе з іншими порівнювати не буду. Так, комусь гарно бути повненькою - от чесно, навіть заздрю, коли дівчата мають такі жіночі спокусливі тіла. Але мені це не пасує. Тому що все відкладається в складочки на спині, живіт та ноги. Крім того, виглядає.....дрябло так якось ((((

Требе просто знати, що результат буде. Можливо не тоді, коли на це розраховувалось спочатку. Але ж буде :)

4. Materynka

Я й не пропоную зачислятися в їхні ряди, і сама не хочу, це як приклад того що головне психологічний комфорт.

5. vasomy

vasomy New Member

і знову до мотивації, ось таке вичитала в книзі Как похудеть и сохранить стройность:
    если деятельность мотивирована только ее результатом, эффективность ее гораздо ниже, чем у деятельности, которая представляет ценность сама по себе, вне зависимости от ее результата. Например, если вы решили заниматься собой, правильно питаться, совершенствовать внутреннюю гармонию и т. д. только для того, чтобы сбросить вес, весьма сомнительно ждать выдающегося результата. Совсем другое дело, когда вам искренне нравится то, что вы делаете для себя, эти действия становятся естественной частью вашей жизни – в этом случае, как показывает практика, и снижение веса будет более успешно....Итак, первым делом работаем над созданием внутренней мотивации к стройности. Запишите все блага, которые дает вам новый образ жизни, скорее всего, они, имеют не меньшее значение, чем снижение веса. Убедитесь, что вы действительно готовы так жить, что это не навязано вам внутренним родителем, а полностью соответствует интересам внутреннего ребенка.
    Следствием такого переформулирования задачи является то, что отныне вы не будете измерять свою стройность количеством сброшенных килограммов и строить свое отношение к себе в зависимости от своего веса.
    не вважайте за рекламу, просто зараз сама це читаю, може, думаю, ще кому в нагоді стане, а пишу звідки взяла на випадок, може комусь подробиць забажається:girl_wink:

6. Rona

Rona Мама-йожик

:) аж посміхнуло :)
    згадала випадок один... переглядала свої знимки старі, де я такий собі пампушок... в шоці... кажу до чоловіка: "Чого ти мені нічого не казав????", а він: "Я шо, смертник?"
    і при цьому любити мене не переставав, але зараз ще й гордиться:girl_spruce_up:

7. Svitlanka

8. Мія

Мія Well-Known Member

ООО!!!! аналогічна ситуація. Як схудла на 25 кг то якось завела ту розмову чого не казав. А він мені : " та я тебе будь-яку люблю, ну але така ти мені більше подобаєшся"
    Любити то люблять, але є те "але".. Чоловіки делікатні і більш за все бояться коли ми ображаємося. А яка жінка в кілограмах не образиться, якщо чоловік їй скаже що треба худнути?! Кожна! Незважаючи на те що в душі знає що треба..
    Зараз питаю:" дуже я обросла?" А він мені " та якеееее! худесенька" ))))) Ну яка ж я худесенька))))))

9. Svitlanka

Так і я до того веду - не мотиватори вони :):):)

10. Rona

Rona Мама-йожик

Останнє редагування: 24 Лютий 2012
  11. Левицька

Левицька New Member

ех, мені чоловік теж не мотиватор... якби щось сказав конкретно, то б була дуже зла, він то знає і мовчить)) а що говорити? і так все видно) Отже, читаючи останні сторінки теми, прийшла до висновку, що я себе не дуже вже й ненавиджу) Ну не вважаю себе потворою (хоча, треба було б), а ще дурною чи поганою... говорили про психологів - так, було б класно, але згадались знайомі психологи - багато пафосу з нічого, смішно мені з них, чим вони можуть допомогти? таки тре самому терапію влаштовувати)) На сьогоднішній день маю 2 мотиви - одяг та обличчя ( воно в мене круглої форми і зайва вага відображається катастрофічно). Але бухенвальда теж не хочу, збоку то трохи тупо, маю знайому, що важить 47 кг і голодує, бо товста (то їй подруга-модель якось ляпнула, як можна себе так запустити!!) капець повний...

12. Materynka

Ой, я на вихідні трохи переборщила з мучним, булочки і пончики- моя слабість..., але зате побачила що штани стають вільнуваті. Ну нарешті помітні перші результати, значить все роблю правильно :girl_dance:

13. sciongirl

sciongirl New Member

Привіт Всім! Щось давно вже не писала.Звітую за цілий тиждень , сьогодні з ранку знов - 500гр. Всього за цей тиждень -2кг., взагалі скинула 7кг. Результатом задоволена, мотивація непогана.Вчора влізла в перші джинси, які могла тільки до колін дотягнути, правда туго ще та і сало з боків хоч обріж.Я їх носила з вагою десь 67-70кг. а зараз важу 75кг. За ціль взяла поки 70кг., потім планую 65кг., ну а кінцева мета повернутися до своєї ваги 57-56кг. Я так розбиваю на частини бо так легше, психологічно не таке навантаження, як що рахувати все до купи однією цифрою то мені дурно стає скільки треба працювати і працювати над собою.Поки тримаюсь...

14. Materynka

Ви так багато втрачаєте? А якимось спортом займаєтесь? В мене 2,5кг за 2,5 місяці

15. sciongirl

sciongirl New Member

Для мене це не багато. Я просто не підїдаю,не дозволяю собі нічого зайвого, а після 6 години тільки вода або чай без цукру.

16. Левицька

Левицька New Member

це дуууже гарний результат! вітаю!!
    а ми були з суботи у лікарні - в малого був кір... намучилась страшне, майже нічого не їла, думала, що хоч позитив буде у кг))) та де там! приїхала сьогодні додому, на вагах 70! ех, мені вже смішно з того всього...

17. koroljok

koroljok Well-Known Member

Ви молодець, в мене немає сили волі, все життя привикла їсти не зранку ,а ввечері.І тепер не можу по іншому. В мене після 6 апетит твльки прокидається :girl_crazy:

18. umatova

umatova New Member

Вітаю всіх у кого є позитивні результати! Особисто я також дуже задоволена, сьогодні зранку 57.600...Так приємно, коли бачиш на вага нову цифру, там де кг...то вже на грами й уваги не звертаю))) Приємно навіть дивитись в зеркало..

19. sciongirl

sciongirl New Member

Дякую, але це тільки перша сходинка, тому треба набратись терпіння і продовжувати в тому дусі.
    Як я Вас розумію... нема гіршого коли хворіють діти, бажаю найшвидшого виздоровлення Вашому малюку...

Дякую, в мене теж не так її багато, просто перед тим як їсти я дивлюсь на свій целюліт, може то по-дурному але їсти хочеться менше:)))

20. Dojda

Dojda New Member

Дівчата я звами!Я ше навіть немію користуватися сайтом,пишу де пишеться,незнаю куда маю заходити і шо писати,але хочу похудати,думаю ви поможите мені спочатку користуватися вашим сайтом,а вже потім я буду з вами худати!Дякую