Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем KitiKet, 25 Березень 2010.

1. sciongirl

sciongirl New Member

Відповідь: Шукаю команду для схуднення (без діет та голодування)

Як я Вас розумію. Я вирішила що не буду купувати собі одяг більшого розміру і то моя принципова думка.То якась каторга, поміряти речі в магазині, подивитись на себе в дзеркало,а ще гірше вийти з роздягальні показатись чоловіку і почути веселий голос продавчині -" Вам так пасує", так і хочеться тікати з звідти чим по швидше.

2. Левицька

Левицька New Member

я також не купую, вже придумала, що на наступний майстер-клас маю сукню з хрестин (прийшлось купити), вона біль-менш ділова, правда бірюзового кольору (ну, будуть звертати увагу на спікера, що непогано))) вдома маю одні стьомні джинси, що колись купила на хенді - їздити в ліс)) а так - з одягом проблема, то мабуть зараз основний стимул, так як є гарні вбрання і з 60-ти кіло, і з 56-ти)))

3. vasomy

vasomy New Member

тут є така проблемка: бачу мету, не бачу перепон(загалом це добре), та багато хто звертає увагу на те, що тільки отримуючи насолоду від процесу ми досягаємо результату, тож радіймо кожному кроку на цьому нелегкому шляху і все зайве з нас зійде ;)

4. sciongirl

sciongirl New Member

Теж не поганий підхід.

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Пізній вечір, хочу їсти так що не можу спати, випила стакан води,не допомогло. Зробила чорний чай без цукру, літрову кружку,поки тримаюсь...

5. sciongirl

sciongirl New Member

Сьогодні 6 день схуднення, з ранку легка слабкість. Стала на вагу - 1кг.,від чоловіка почула перший комплімент і мотивація зразу стала більшою))). Добре що вчора вечором нічого не під жерла, бо сьогодні себе тихо ненавиділа.Тримаюся...

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Їжа це наркотик- чим більше їси тим більше хочеться

6. sciongirl

sciongirl New Member

Сьогодні 7 день схуднення, стала на ваги і нічого , вага така сама як учора. Я перевірила ваги і знову нічого не скинула. Що то за пауза, не знаю.Вчора не їла нічого зайвого, простіше сказати майже нічого не їла.Правда не займалась але куди там займатися, напахалась дома як віл. Дуже зла:sad:(((( Мотивація так собі. Поки тримаюсь... Дівчатка а де всі? Чи вже ніхто не худне?Чи то неділя сьогодні ?

7. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Худнемо-худнемо, тільки нема ще вражаючих результатів, тому нема про що звітувати. Основне - то стараюсь не їсти ввечері, якщо ж вже так вийшло що не стрималась, то вже так сильно себе не картаю і стараюсь виправитись. Ще вчусь пити багато води, поки получається 1л в день. Але не варто впадати у відчай, потрібно почучуть маленькими кроками топати до цілі. І все у нас получиться, до літа ще далеченько, маєм підтримувати одна одну... і будемо гарні і стрункі!!! правда?

8. umatova

umatova New Member

Всім привіт, сьогодні перечитала тему.. з задоволенням приєднаюсь до вас, бо самій шось дуже важко...До вагітності в середньому важила 56 кг при рості160-162 (де б не мірялась, кожен раз по різному виходить), і ніколи не була задоволена собою..мене просто вбиває мій животик і боки...Зараз важу 60,700 і це три дні після сьомої стараюсь тільки пити.. Довго ненаважувалась худнути, бо також годую , але бачу дівчата сидять ще на жорстокіших дієтах.. Але всерівно страшнувати, хоч і хочу гарно виглядати, особливо коли скинуться ці куртки, шуби, але переживаю чи не відобразиться це на синочкові..
    Купила хула-хуп,не приємно.... і ці страшні синці на бедрах((( От думаю зробити собі подарунок, придбати якийсь тренажер, та не знаю який дійсно дієвий і чи не буде він потім в куточку пилом припадати..
    Завжди почувала себе одинокою "в схуднені" , маю коліжанку яка при 172 важить напевно 45 кг, то з нею й мови про таке вести немає смислу...неодружені,якось віддалились, вагітні їдять за двох)))) Дякую за те, що ви є і ділитесь своїми переживаннями.. Тільки щось Кітікет не чути ((( Як у неї справи?!

9. vasomy

vasomy New Member

синці від обруча зійдуть швидко, головне не закидать, потім навіть після невеличкої перерви вони не з’являтимуться. а найпростіший тренажер то є стрибалка :) -- місця багато не займе, коштує недорого, сумління не замучить у випадку "набридло", можна гантелькі. і на дієту я перейшла вже як кинула годування(в цей період думаю краще раціональне харчування -- не дієтичне -- і фізнавантаження)

10. sciongirl

sciongirl New Member

Привіт umatova, молодець що до нас приєдналась, стає трішки легше коли звітуєш про результати або ділишся думками людям в подібній ситуації.

В мене сьогодні 8 день схуднення на вазі - 0,5кг.Результат маленький,але головне що він є. Мотивація слабка, вчора майже зірвалась, почалися погані думки про те що від одної цукерки гірше не буде, не знаю як втрималась.Поки тримаюсь...

11. umatova

umatova New Member

Вчора вперше почула в цій темі про систему -60, сьогодні шось пробувала трохи про неї почитати і мало шо до мене доходить.., а повністю вичитувати,якось не охота..тай часу дуже мало.. в нас зубки лізуть, плач і капризує цілими днями, прибирання і чоловіка кормити треба)) Хочу розпитати, чим вона не підходить вам? Зроблю якісь висновки для себе..

12. Левицька

Левицька New Member

мені не підходить (пробувала декілька разів), бо
    1. можна їсти солодке зранку, мені для дисципліни або не їсти зовсім, або їсти постійно.
    2. я зранку не можу багато з'їсти, а там основне - то сніданок.
    3. вже давно маю своє упередження стосовно "не їсти після 6-ї"
    4. принципи роздільного харчування спростовано, хоча чим мені воно подобається - так несмачніше і менше з'їдаєш (наприклад, м'яса чи борщу без хіба з'їси менше, ніж з хлібом, крім того, сам хліб не їси).

Але то моє ставлення, ви мусите самі спробувати, аби перевірити, чи підходить, чи ні вам особисто!
    Я вірю і знаю, що основне мотивація до схуднення, якщо вона сильна, то все просто - їсти менше і завжди обирати найменш шкідливі та найбільш корисні продукти, активно рухатися.

Тепер до наших баранів)) на вихідних мала не просто зрив, а зривище! напхалась в свекрухи смаженої картоплі та салату з майонезом...
    Нєрвішкі шалят, бо все тане дуууже повільно, зранку знов 70. відчаю немає, але є впевненість, що треба жорсткіше до себе братись...
    Зранку апетиту немає і то вже добре))

13. sciongirl

sciongirl New Member

Повністю підтримую, для мене так само. Я не можу з ранку добре напертись а вечором нічого не їсти, бо шлунок розтягнутий і постійно хочеться жерти.Мені простіше рахувати калорії і не їсти заборонених продуктів типу мучне, солодке, копчене ну і далі.

14. Левицька

Левицька New Member

ну, шлунок можна зменшити, постійно зменшуючи порції, а засіб проти жору - правильна мотивація, інакше, на жаль ніяк, що вже тільки не пробувала.

15. vasomy

vasomy New Member

справа, дійсно, не в системі, а в мотивації, сама система має підходити психологічно та фізіологічно.

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

Система -60 і не пропонує напихатись зранку, це система щоб скинути вагу, а не набрати)
    Сніданок важливий - щоб запустити метаболізм, а ввечері не наїдатись - щоб організм спалював відкладені калорії, а не з шлунку. Дози кожен регулює собі сам ;)

тобто?
    Мо в мене ненормальні уявлення про роздільне харчування, але основний принцип - не поєднувати білки з вуглеводами, в системі він особливо актуальний ввечері...

а я навпаки)

Скажу про себе, що мені система підходить (крім вагітного стану, бо дуже втомлююсь, а тоді хочу їсти ще більше, голодувати собі не дозволяю)
    Основний плюс для мене - розділення продуктів + дозволеність солодкого

Для кого солодке - це мінус - ніхто ж не заставляє його їсти ;)

17. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

де можна купити в районі сихова? бо крутила металеве коло і через тиждень почало боліти низом живота і закинула, тепер хочу потрибати

18. umatova

umatova New Member

Скакалка то є добре, але зараз мені не підходить. Я кормлю і покищо, груди важкі..

19. vasomy

vasomy New Member

дешеві можна й серед іграшок знайти, ну а покраще щось вже спорттовари. а обручі -- так-- зі слабим пресом їх не можна, давить на внутрішнє дуже, а як трохи підкачатися, то вже такого не буде, навпаки добре -- массажує, здуття прибирає враз ;)

тренажер краще доріжка або еліптичний, проте багато домашніх тренажерів перетворюються на вішалки для одягу:girl_yes:

Останнє редагування: 20 Лютий 2012
  20. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

минулого року крутила по 15-20 хв без зупину і живіт пропав за 1 міс і відповідно -6кг і трималося так до грудня і вже за 3 міс тих 6 кг повернулося і вирішила знов покрутити а тут непередбачувані обставини і треба щось міняти, тому вирішила скакалку попробувати, бо Паска незагорами і кг присутні