Шукаю книгу

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Adelaida, 21 Грудень 2009.

1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Шукаю книгу

Конче потребую придбати книгу Венедикта ХVI "Light Of The World: The Pope, The Church and The Signs Of The Times" саме англійською мовою. І де ж її шукати?... Закордоном побуваю нескоро....

2. kozhuk

kozhuk New Member

Дякую, alles in memories!
    Ви мені дуже допомогли. Це «Україна-Японія». А Ви її в руках тримали? Якість поліграфіі інтересує. Бо це для улюбленого начальника

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

на амазоні не пробували купити? з найдешевшою доставкою вийде 21$ з копійками, а просто кіндл версія коштує 12$ з копійками

4. alles in memories

alles in memories New Member

триамала. в мене є та книжка. поліграфія гарна. і книга мені подобається. вона альбомного типу, Ви, напевно, бачили на сайті. єдине але: вона не дуже велика (як то бувають такі книги здорові, що на цілу 1000 грн виглядають). але для гарної книжки розмір - не головне.

5. kozhuk

kozhuk New Member

6. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Дівчата, рятуйте!
    Терміново потрібне оповідання "Мати потвор" Мопассана в українському перекладі. Воно коротеньке, якби хто міг відсканувати або книжку ненадовго позичити - була б дуже вдячна. Про еквівалент вдячності домовимося :)

7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Розшукую друковані видання книг Мішеля Одена. Куплю чи візьму напрокат. Вимоги: читабельний виклад, більш-менш якісна поліграфія. Терміново. Решта деталей в приват.
    Заздалегідь, дякую усім хто відгукнеться!

8. Megan

Megan Well-Known Member

Шукаю книгу "Ті, що співають у терні". Може бути і російською мовою (ну і українською звичайно). Візьму просто почитати. Максимум через місяць поверну.

9. Galicija

Galicija Well-Known Member

:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:Шукаю терміново підручник (KURSBUCH) Themen 1 aktuell або neu для вивченні німецької мови для початкового рівня. В Галінбуці вони завжди в наявності були, а от тепер збій якийсь в постачанні, і кажуть, не знають, коли будуть. Може хто знає, де ще можна іх придбати, або в кого вдома (не сильно помальований:girl_flirt:) лежить. Це для моїх учнів..... Поможіть!!!

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дівчатка, де можна скачати аудіокниги "Не залишай" Лесі Ромачук? Знайшла на одному торренті, але там нема роздаючих(((

11. Yulia

Yulia New Member

Доброго дня дівчата. Можливо ви знаєте, в якій книгарні можна придбати книгу І.С. Тургенєва "Ася". :girl_phone1:

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

де я тільки не писала про свої пошуки, пишу ще тут. Шукаю книги Ізабелі Сови (крім ягідної трилогії), може бути польською, може бути друкована, може бути електронна...будь яка!!! дуже мені подобається її стиль, трилогію вже зачитала до дір)))

13. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

Шукаю книги "Щоденники вампіра", хто бачив в львівських книгарнях чи хто продає напишіть в пп, будь ласка)

14. New look

New look Well-Known Member

Дуже дуже шукаю книги "Зоряні війни" на англійській мові (оригінал). Моливо в когось є і міг би дати почитати або продати? Буду дуже вдячна. Або ще можливо знаєте де їх можна купити? Бо читати на електронному буці не дуже люблю.

15. Valkiriya

Valkiriya senior member

Шукаю вірші Наталі Забілої "Будинок казковий 5-типоверховий", як окрема книжечка і Абетку.

16. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Шукаю збірку віршів Ліни Костенко, можливо хтось продає, то дайте знати будь ласка.

17. New look

New look Well-Known Member

Можу порадити сайт з її всією творчістю http://kostenko.electron.com.ua/menu3_1.html

18. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Дуже дякую за пораду, про цей сайт я знаю, але власне потрібна книга і може трохи дешевше ніж у книгарнях, тому прошу може хтось захотів би продати.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Шукаю "Орфографічний словник учня" Бурячка, зелена така книга. Може хтось таку шукав і знайшов))).

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Давно обіцяла чоловік, що попитаю на форумі, мо хто знає де можна купити "Корпоративне болото", на жаль автора я не пам'ятаю.