Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Уляночка, 14 Серпень 2010.

1. marika28

marika28 Well-Known Member

Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

У мене також на всі випадки життя. Дубльонку купила весною класичну коротку. Шубку майже неношу тому що манто довге з норки незручно в ній. А пуховики маю 2. Армані купила на розпродажі за 65 євро 3 роки тому коротенький до талії. . Перу в пралці потім в сушці висушу і супер як новий. А другий накриє попу. З хутряним коміром. також супер але ще непрала ніразу .

2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

В мене "пуховик". Ще й не пуховик, а холофайбер.

А шубку чи дублянку я _ніколи_ не куплю собі. Так само як горжетки чи ті ж пуховики з натуральним хутром. Смійтеся, але жалко тваринок.
    Рівно як і шкіряну куртку не куплю.

Опереджуючи питання: так, взуття ношу шкіряне (ну як шкіряне...пресс-кожа. Зі шкіри, так). Чому так? Про шубки, думаю, пояснювати не треба. Це зовсім інші тварини і часто їх вбивають, а нітрохи не вирощують. Браконьерство не підтримую.

До людей, що носять шкіру чи дубляні відносюсь лояльно (навідміну від шубок). Звичайно, якщо це шкіра корів чи свиней, а не крокидилів.

Бо не треба споживати більше, ніж тобі потрібно.

Носіння шуби можу зрозуміти лише у дуже холодніх районах (грубо кажучи, чукчі, ескімоси. Може ще де є зимні райони землі).

імхо імхо

3. Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Норки, шиншилки, кролики, нутрії... Дуже навіть вирощують. Промисловими методами. Так що ваші аргументи не дуже вдалі ;)

4. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Незабудка, в мене написано "часто", а не "завжди". Хіба ні? Ну ок, то все є брехня про браконьєрів :)
    Але не думали, що від корови все йде, а від шиншилки тільки шкірка?
    Я ж кажу, то є імхо. Доки я ношу шкіру і їм м"ясо, то не буду нічого доказувати.

5. Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Не думали. Вбивство - воно і є вбивство.
    Лицемірство і подвійні стандарти (жую відбивну з телятка і плюю межи очі дівчинці в шубці) категорично не підтримую.
    Отак буде по-чесному.

6. Virna

Virna Well-Known Member

Минулого року купила собі пуховик в коліно за 2100, дуже-дуже задоволена, тепло як в перині:girl_smile: Маю ще дублянку, теж в коліно. Шуби нема:girl_mad: А так з шиншили подобається. Колись мушу купити.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

я свою шубку з кролика купляла 3 роки тому, коли морози буди неймовірні. Якби не шубка, то я тоді після стояння пів год в очікування маршрутки, вже була б з обмороженям усього десь на Топольній. Думаю, кролики віддали своє життя не дарма:girl_spruce_up: Зараз у мене є авто і шубу свою буду ще носити роками, поки не витреться з усіх сторін. Чи куплю найближчим часом шубку? Певно, що ні, бо немаю потреби. І при тому ЧУДОВО розумію людей в хутрі і щиро тішуся, що їм ТЕПЛО.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

А я двічі оплатила вбивство, навіть тричі. Першого разу коли купила шубку з овечки, чудну, жовтеньку шубку. Другого разу спокусилась на нутрієву коротку шубєйку суперово рудувато-шоколадного кольору. Ну, звісно жертовні песці також присутні. Зимою юзаю і тішусь, бо тепленько і зручно. Коли сніхок падає і баранчик і нутрійка швиденько висихають і не псуються від зовнішнього впливу.
    А минулого року купила собі пуховичок, зовсім не шкодую, хоч впевнена, що пташки не тішились віддаючи на його створення свій пух. Сьогодні вже навіть вдягнула, бо мокро і холодно. В пальто вже холодно, а в шубі ще затепло.

9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Шуби у мене нема, і великого бажання її купувати також не має. Маю два пуховики і нормально, тепленько зимою. Тільки от один попрала, то він тепер більше на осінній плащ схожий.

10. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Дівчата, а здайте львівські місця пошуку дублянок, а?
    Розумію, що дублянка не коштуватиме як пуховик, але все-таки приємні ціни також важливі :)

11. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

Де можна купити з штучного меха хорошу дубльонку? не дорого.

12. Lanasweety

Lanasweety New Member

дівчата, порадьте, будь-ласка, де краще купляти шубку? мені порадили їхати на Тисменицю, але незнаю чи варто, чи є десь їх магазин у Львові?

13. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

є, на Південному як мінімум. Правда не підкажу як там з вибором, ще сама грунтовно не дослідила.
    Приїжджають буває в ПС Україна на виставки.

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

Є у центрі магазин "Оскар" можете там подивитись, можливо там щось знайдете хороше. Я заходила туди на днях, то шось ніби навезли нового трошки. Ціни різні.

15. Marigold

Активним шукачкам шубок – приїхала знов виставка в «Україну». Досить багато є стійочок з шубками – виробники/тваринки/ціни різні. Придивилась собі гарненьку Українського виробника. Але підкладка без утеплення, просто підкладка і все. Підкажіть чи тепло буде в такій шубці і чи це адекватна ціна для неї? І на що тре звернути уваги при покупці щоб оцінити чи якісна?
    А ще може хтось недавно купляв чи цікавився – яка ціна таких пухнастих шапок-вушанок з песця і чорнобурки, напр. На Південному?

16. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А чи адекватні там ціни? Хтось купляв саме там? Бо чомусь мені здається, що в них завжди націнка завелика і тому маю якийсь ступор їхати туди за шубою.

17. Megan

Megan Well-Known Member

На Південному нутрія до колін 5600, теж українського виробника.

18. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

багато років тому купила собі шубу з кусочків песця. Була просто підкладка.
    Теплішого верхнього одягу в житті не мала!
    До того ж шубка була невагома.
    І до того ж за всі роки з неї жодна ворсинка не виліняла.

Думаю, що головне виділка хутра.

19. Allo

Allo Active Member

А яка ціна на виставці шапок з хутра? А ще скільки коштує там шапка з норки?

20. Marigold

На рахунок цін на шапки, то з песця - 750 грн, з чорнобурки - 950 (то такі вушанками). Ще міряла класну чорнобурку там же де і шубу - 1700. Про норкові шапки не питала.

Ну і ще по шубках - норки там напевно найбільше і ціни в середньому 14-17 тисяч.

Щось я роздумую над тою шубою і думаю що таки дорогувата, хоч сидить ідеально і дуже цікавий фасон.

Знайшла в неті що tykafurlux має фірмовий магазин в Трускавці, може хто часом там був, що порадите - чи варто їхати? Чи там взагалі людські ціни )?