Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Я стикнулась з пуховиками на пуху відносно недавно, до цього часу завжди все носила на синтепоні/дублянки.... Але останні дві зими. коли зіткнулась з пранням і сушкою .... оте розбивання комків з пуху.... Що чоловікову куртку на пуху, що малої курточку. На черзні мій зимовий пуховик. якому вже дуууже треба випратись. але я все ніяк не наважусь. На цю зиму будуть лише пуховики на синтепоні чи аналогічних матеріалів. Ніякого пуху. Бо я не маю терпіння чекати поки одяг буде тиждень зимою сохнути а потім ще кілька днів його мотлошити аби пух розрівняти. А ще хочу легеньку дубляночку.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? вважаю, що все залежить від ситуації (куди іти, яке взуття взувати, що ще одягати). дублянок я не дуже люблю. щодо шуб та пуховиків, то і то, і то моєєє в шубі однозначно почуваєшся дуже гарно, впевнено! а в пуховику-дуже зручно, комфортно. тобто якщо я взуваю угги, одягаю джинси - то однозначно виберу пуховик якщо вже йде каблуЧОК (бо каблуЧИСЬКА зимою не ношу), то одягну шубку.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? а мені поки ще світить пуховик , поки малий маленький і треба на руках носити навіть не хочеться шубки купляти , а так кинула прати і все ок ) на другий день сухенька )
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Дівчатка, куди краще податись за пуховичком? На базари чи краще по якихось магазинах, щоб не попасти на неякісний наповнювач (пух)?
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? А я все-таки віддаю перевагу шубкам. Правда, моя вже не новенька, але носиться і виглядає, як недавно куплена. Перевага в натуральному хутрі чи дубляеці, що насправді зберігають тепло. Я взимку, коли вбираю шубку, хожу в колготках, бо моя шубка по пяти, мус до неї каблучище. Зате як елегантно!!!
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Маю і шубку і дублянку. То особисто мені тепліше в шубці, хоч дублянка також натуральна. А зараз вирішила придбати пуховичок, думаю, що в ньому зручніше буде в громадському транспорті. Єдине не знаю де краще за ним "полювати"...
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? я ношу зараз чррнобурку, жилетку, перешила з шуби, бо в авто попка витирається і лікті. ---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ---------- я теж вирішила попрати, а з нього пух поліз, так шкода...
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Маю пуховик на щодень і дублянку на вихід. Пуховик чистила в хімчистці. А ще купила шкірянку з підкладкою з кролика. З шубкою певно почекаю, поки закінчиться період слінгоносіння
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Була сьогодні в КК і на "Південному". В першому, в магазині "Snow Image", на мене все затісне виявилось:D, "Коламбія" підкачала з формою капюшону - враження, що він там просто "щоб було")) Тобто, сам пуховик міряла фірми "Northland". А на базарі - що 2 магазинчик - з пуховиками) Я купила)) І ціни приємніші) До речі, якби знала, що без цяцьки (хутра) дівайс в 2 рази дешевший, навіть би не дивилася на ті, що "з".
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Однозначно - ПУХОВИК!!! І зручно, і тепло, і порівняно недорого... Чесно кажучи, зовсім не розумію людей, які за натуральні шуби чи дублянки платять шаленні гроші...
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? А я розумію Тепло, вишукано, елегантно. І є різні шуби чи дублянки за шалені і не дуже шалені гроші
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Я також побувала на Південному і купила пуховичок. Тепер як "прийде" зима буду тестувати
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Маю шубу з чорнобурки були часи тато з Італії привіз, в ній переважно ходжу на Різдвяні свята . Цього року десь у лютому-березні купила шкіряну дубльонку на рукавах і на комірчику з шиншилою, то зараз холодно і її тягаю. Хочу купити плащик на зиму, бо мій старий геть не придатний ходити на люди. Дівчата, хто знає які ціни на плащі на синтепоні?
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Плащик, десь по коліна, хотіли 1350. На холофайбері. А куртки, до середини стегна, синтепон, біля 800. ---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- а я вже ходжу) Задоволена, не те слово) В куртці холодно, в дублянці рано)) пальто... інколи, як настрій є, на роботу) А пуховик - воно)))
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? дівчата був хтось в snowimage є вибір пуховичків класний, чи варто їхати туди ? ато я шось шукаю сама незнаю який хочу
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Десь вже років 4 тому купила собі дублянку-плащик- дуже задоволена до цього часу! колір дуже гарний- баклажан- і якість оправдала себе- досі виглядає новою! на холодні зими дуже зручно! маю також і шубку- але вона в мене короткий варіант- але дууже туплюща! її хіба ночити по вихідним! останні роки також купувала плащі- з вовни- і зручно і модно!
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? дівчата, а підскажіть в яку ціну цього року чоловічі дулянки? бо, чоловік щось раптом захотів собі купити (хоче не коротку, а так щоб дупцю закривала), а по цінах цьогорічних я ще щось зовсім не в "темі")))
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Була ))) Є цікаві моделькі, кольори гарні, однотонні і з візерунком, в районі 1500-1900 грн.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Я так люблю шиншилки, вони такі гарнюні, такі ласкаві, милі, ні за які гроші в світі не вдягнула б з них хутро на себе, та й взагалі будь-яке інше хутро.