Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Уляночка, 14 Серпень 2010.

1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Прихильниці пуховичків, порадьте. Вперше хочу собі придбати, і голова закрутилась від вибору :) Бачу, що є 2 види утеплювача: синтепон і пух/перо. Що з них краще? Бо та моделька, що сподобалась, на синтепоні. От боюсь, чи не змерзну зимою.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я 2-ма руками за пух/перо! Дуже-дуже теплий і легенький пуховичок - мені в ньому навіть тепліше ніж в шубці, а синтепон не то...Можна замерзнути :).

3. Paradise

Paradise New Member

Мені головне щоб було зручно, тоді буде і тепло.Маю дублянку, декілька пуховичків, то в них мені набагато комфортніше і тепліше ніш у дублянці. Між курточкою на пуху та синтепоні однозначно вибираю пух-це якщо на зиму.А от на нашу осінню погоду підійде курточка на синтепоні!

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я б також радила купити тільки на пуху! Дійсно тепло!:girl_yes2:

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

між дублянкою/шубою і пуховиком вибираю останнє. однозначно! тепло, зручно. а от на осінь краще щось на синтепоні - прати можна вдома, не носити в чистку (пухову куртку не ризикую сама в машинку кинути, тільки в чистку здаю).

6. cherepashka

Всім дякую! Я тут теж трохи погуглила, і вичитала, що синтепон, після першого ж прання втрачає 28% своєї теплостійкості (чи як воно там правильно називається). А пух/перо служить від 5 до 20 років. Буду шукати пуховий пуховик :)

7. Paradise

Paradise New Member

А я пуховик в пралці перу і все з ним добре.

• Баян Баян x 1
  8. Merry

Merry Well-Known Member

А хто мав плащ/куртку із зйомною хутряною підкладкою? Думаю чи тепло в ньому на наші морози? Плюс -що можна, як потепліє, зняти підкладку і буде демісезонне пальто.

9. Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Але врахуйте, що таке пальто буде десь на розмір на вас завелике. Може не гарно виглядати :girl_nea:

10. Barbariska

Barbariska Member

Я чомусь схиляюся якщо до пуховика, то тільки на синтепоні. Бо зимою мала казус із курткою чоловіка. Після прання(при чому кидала тенісний шарик з курткою в барабан) пух позбивався в комочки. Навіть до сих пір є місця на куртці , де ті комки так і залишились і ніяк їх не можу розбити. А в старому пуховику на синтепоні хожу вже більше ніж чотири роки тепло зручно.

11. La asiano

La asiano New Member

Я маю . На кролі! Просто супер - знакає дилема з пранням/хімчисткою - просто відщіпається той кріль і переться сам плащик ( я маю світлий, інколи мус прати щотижня). І дуже легенький, і надзвичайно теплий ( в дублянці зимніше мені). Ложка дьогтю - легкий плащик не вийде - завеликий виходить на розміри так два, і на додочу маю прищіпне хутро з чорнобурко, то комір має завеликий запах. Одним словом - "від не тот". І ще з мінусів - я маю хутро, що прищіпається на гудзички, такі маленькі, то поки знімеш, поки назад печепиш....:8: Але надзвичайно тепло, легко і комфортно!

12. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я між шубкою-дублянкою-пуховиком вибрала б ось так:
    1. я за шубу. Мінус у ній - якщо їздити у громадському транспорті - витирається. Якщо власним чи пішки - гарно й тепло. а якщо вона ще й з капюшоном - супер.
    2. у дублянках мені зимою чомусь холодно. хіба осінню штучна і фасоном курточки - і гарно і також тепло.
    3. у штучному пуховику при сильних (за -14) морозах холодно. У пуховику тепліше і більша ймовірність не змерзнути, але в таку погоду всеодно обираю шубу.
    Ну але знову ж - я швидко змерзаю, тому це - ІМХО :)

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене також ця проблема. Виглядає без хутра плащик позичений в когось крупнішого:girl_yes2:. Одна радість, що попрати можна окремо верх. А оцінити кролика зимою ще не мала змоги - щойно подарували.
    До речі спостерігаю за пуховиками на Кідстафі - там такий лохотрон, китайські продають як турецькі, замість менше тисячі просять 2-3 тисячі гривень. Минулого року різниця - той же Snowimage (гіпотетично також китайський) коштував принаймі вдвічі дешевше, ніж на Південному.
    А ніхто не носив пуховики Стейнберг - бачила фото старих колекцій, сподобався дуже, але можна купити лише в Москві?

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я мала пуховик Спрінфілд.
    І нібі не підпільний, і не з дешевих.
    Дуже з нього той пух ліз.
    Правда теплий був - відносила 2 сезони, але вдягала лише з візочком гуляти і мала спеціально для нього два гольфи.

Більше пуховика не хо.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і я! в мене був пуховик якось. то після першого ж прання той пух почав смердіти здохлою куркою:bad: останній мій пуховик був не поганим і все ж:
    оте сушіння-тріпання-перевертання по тижню мені вже теж набридло за стільки років, особливо зимою важко висушити - на балконі мороз, в ванні нема де...
    купила собі на цю зиму на силіконовому утеплювачі, поживем-побачим:girl_curtsey:

16. Michelin

Michelin New Member

Як на мене, то жінка повинна мати в своєму гардеробі і шубу, і дублянку, і пуховик...
    Хоча я ношу пуховики, та коли була студенткою полюбляла дублянки. А зараз не відмовилась би і від шубки якоїсь гарненької...
    Пуховик на прогулянку, шубку на якийсь вихід святковий, а дублянку на "вусе случаи жизни" :)

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Я також мала такий гіркий досвід, тому пуховики здаю тільки в хімчистку.
    Хоча мені чоловік їх прав-сушив, та цей запах мене прєслєдував... :girl_spruce_up:

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Мій пуховик почав лізти до прання... вже не пам"ятаю, чи прала його, чи в хімчистку...точно скажу, що він був чорний і дуже не бруднився:girl_yes2:

На цю зиму маю новеньку дубляночку зарівську. Вигядає, як счасна радянська:) коричнева, на пасок, до середини бедра...м"якусінька...
    ще маю дублянку їй років з 6 чи 7. КОлись був "крик" - з єнотом на комірі, гудзиках та рукавах, трохи жо прикриває. Страшенно надоїла та вже "вижила" себе. Але там дуже яісний матеріал і хутро - як новенькі. І дуууже тепла та практично невагома. Люблю її дуже.

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Минулого року не знайшла для себе пуховика такого, щоб і сподобався, і по розміру підійшов. Настроююся шукати цієї осені. Підкажіть, хто знає, будь ласка - де точки продажу, якісних?)) І чим російські пуховики відрізняються від турецьких/китайських?
    Ще маю питання про товщину:girl_blush2: виробу. Мій старий давньо-давній був товстенький такий собі. А ті, що бачила в продажу - тонесенькі! Так є тепер? А гріють?

19. cherepashka

А я далі мучаюсь з вибором. Синтепон для себе відкинула, а от холофайбер зацікавив. Чи теплий, довгоживучий і т.д. ? Чи все таки пух "the best"?

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Теж до російських приглядаюсь...Якось більше довіри викликають, ніж китайські (у китайців не такі холодні зими :) )

20. La esposa

La esposa Moderator

мала з нього куртку. З кожним пранням куртка ставала тонша і, відповідно, холодніша. Колись могла вдягати її на морози, зараз в +10 вже в ній зимно.
    Зараз цій куртці 6 років, може сучасний холафайбер роблять якісніший.