Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? А я на Південному тижнів два тому купила пуховик, саме "Snow Owl", хоча нічого не знала про цю фірму. Просто подивилася, як якісно вона пошита, на шви, на хутро... Ну дуже гарний пуховичок, приталений, чудово ліг по фігурі - я тішилася страшенно (обійшла перед цим половину Південного, переміряла, мабуть, штук 30-40 пуховиків). На жаль, уже не згадаю, в якому саме магазині. Віддала 1500 гр.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Була сьогодні в Спартаку на виставці - досить багато пуховичків. Ціна приблизно 1400-1600грн. Хочу собі якийсь пуховичок прикупити, але ще ніяк не можу оприділитись на фірмі, щоб не прогадати... Мала минулого року пухову курточку світлого кольору. Так декілька раз прала її вручну (на бірочці писало, що можна), а останній раз як попрала, то повилазили якісь п"ятна, які вже не випираються. Більше пуховик сама чистити не ризикну.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Чи є на виставці Спартаку шуби. З якого звіра і яка ціна. Бо їхати немає можливості. А зати хочу, щоб приблизно орієнтуватись. Дякую.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Шубки на виставці також є. А ціні різні - приблизно від 3тис. і вище.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Цитата:Допис від Yavorchanka Чи є на виставці Спартаку шуби. З якого звіра і яка ціна. Там різні є , є із нутрій, кролик, норка. Можливо ще хтось щось бачив то допише. Минулого року там купувала коротеньку шубку з нутрії , комірць з лисички давала 3000 грн, там дуже гарні знижки роблять , мені опустили 250 грн. Моя коліжанка купувала теж на виставці, але в нішому місці то їй спустили 300 грн.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? сестричка має пуховик фірми "Snow owl",відносила 5 років,переться гарно,нічого не вилізло,купила цього року новий лише через те,що з попереднього трошки вирослатак що буду я тепер його трошки доношувати в мами пуховик фірми "Snow image",йому також уже 3 чи 4 роки,носиться прекрасно!
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Бачила пуховики фірми "Snow owl" на Південному, але не було таких, які мені сподобались в каталозі. І ще мене смущають песцові коміри на капішоні. Якщо спущений капішон, то виглядає дуже гарно. Але якщо надіти, в мене той комір і до помади чіпляється, і на очі постійно лізе. А якщо відщіпнути, то куртка зразу втрачає свій вигляд (по крайній мірі не на 1500 грн.) А з коротким хутром сказали, що пуховиків не буває.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Хтось чув щось про фірму ETbeauty - сподобався пуховик, а сумніваюся чи брати. Якість ніби непогана, все акуратно пошито, але трохи сумніваюся.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Ух, завтра знову прямую за курточками. Скажіть, хто купляв курточки Коламбія, де можна купити і скільки коштували (чоловік дуже хвалить).
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Магазин Columbia на Південному (головний фасад), магазини Мегаспорт в Новому ЦУМі, у ВАМі коло Південного і в Скрині. Варто обійти все, бо не всюди є усі розміри, а асортимент магазину Columbia на Південному взагалі дуже відрізняється. Я особисто купувала в Мегаспорті в Новому ЦУМі. Минулого року, на початку сезону мій кроткий пуховичок без капюшону коштував 1800 грн. Маю ще карточку постійного клієнта в Мегаспорті. Якщо вирішите купувати там, можу позичити. Правда, не знаю, яка знижка там передбачена, бо на самій карточці нічого не пише
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? щось ніяк не можу вибрати для себе дублянку пристойну. на Південному-китай який фарбує долоні і одяг, в центрі (Оскар та Принцеса) щось класичне підібрати важко, або ціна зашкалює що простіше шубу за такі гроші купити або немає вибору. решта базарів не рахую. підскажіть куда можна око своє кинути?
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Біля Преображенської церкви (вул.Краківська) є магазин "Шкіра та хутро". Фасони сподобались, оригінальні, не такі як на базарі. Шубок багато. ЦІни різні.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? дякую. а то брати Китай за 600 баксів не хочеться і де гарантія що при першому снігові/дощеві моє дубло не розвалиться на частини
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Непогані синтепонові пуховички є у Кінг-Кроссі на 2 поверсі, зліва від Дефіле. Дуже сподобались моделі до коліна яскраво-рожевого і фіолетового коліру, на поясі-гумці. Ціна 1050 грн., досить недорого. Є багато коротких моделей яскравих і не яскравих кольорів.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Їздила минулих вихідних відпочивати в Карпати в Ворохту. Зайшли з чоловіком на міцевий ринок купити домашнього вина і грибів. Дивлюсь, висить зимова курточка - біленька, синтепонова, без шикарного коміра, але строчки рівненькі, тканина дуже навіть непогана. Запитала ціну - 200 грн. Я перше подумала, що не розчула, в Львові гольфи дорожче коштують. Коротше купили довго не думаючи, але тішились не довго. Куртка сподобалась моїй свекрусі і вона забрала її для своєї дочки. Я тепер думаю, може варто поїздити по невеликих містечках, подивитись які там ціни.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? Віддала??? За які такі заслуги? Хороша видно в тебе свекруха Ми ходили чоловікові по дублянку. Минулого року мені купили в Агосі, то з нього і почали... Враження ніякі. Чоловік поміряв аж одну (в ЦУМі ми були). Вона йому сподобалась, але пішли порівнювати на базар. Прийшли до знайомої, там гарненька, але на 5 см коротша, що чоловікові не принципово в машині. Тепер порівняю ціни. В Агросі 5300, ми маєм знижку на 15 % (здається) = 4500. На базарі в знайомої 350 дол, плюс дала ще знижку, майже в 2 рази дешевше, ніж в агросі вийшло. Тобто взяли ми в неї. Тепер ще один нюанс... А Аргосі в рукавах хутра не виявилось, а синтепон :ireful: Питається за що тоді ціну лупити?
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? А звідки вони товар возять? Там і турецьких багато. Вони по якості дуже непогані. В моєї коліжанки розвалилась супер фірмова дублянка за 800 уо. Від того ніхто не застрахований, багато "фірмових" речей з "фірмових" магазинів привезені з Пекіну чи з дешевих мануфактур. Просто зараз дійсно важко зробити вибір, щоб тебе не надурили.
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? так от власне кожний продавець хвалить свій товар і паплюжить інший магазин. в оскарі не купляй-бо як пазл збирати будеш, в аргосі-50/50 нормального, а там за рогом на південному то не турція а мейд ін...і т.п.....а хотілося б не замерзнути цієї зими. пуховик-звісно ж найкращий і легкий, і переться, але коли морозець вдарить то танцюєш на зупинці чи де..
Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик? В мене свекруха має одну, дуже важливу перевагу - вона живе в Іспанії і я бачу її максимум раз на три роки А курточку я купила на Південному - пухову, з шикарним коміром, правда оранжового кольору. Забрала останню з минулорічної колекції, тому спустили мені до 600 грн. Але синтепонову демисезонну всеодно шукаю, на таку погоду як зараз.