Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Уляночка, 14 Серпень 2010.

1. Olyvka

Olyvka Member

Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Маю на зиму дубльонку нижче колін - на люті морози, бо дуже вже важка (чоловік вибирав) та щей голубого кольору і пуховик по коліна. Того року хочу коротку курточку (щоб бедра накривала) пухову або синтепон, але що не прийду в магазини вічно їм щось бракує, то комір лізе, то синтепон, то тканина така, що зразу зрозуміло, що скоро полізе. Хто купляв, які фірми шиють якісні курточки, підкажіть, а то вже мерзну.

2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Пуховики фірми ("Snow Оwl") або ж просто "Сова"їх називають, бо там намальована на бірці сова... всередині пух, який не збивається і куртка дуже тепла... їх всі питають в магазинах, бо якість дуже хороша... буду свою куртку носити вже 4-й рік, мабуть... і якщо куплю ішну, то не тому, що ця зносилась, а просто хочеться щось новеньке... хоча і норку маю, і нутрію, і дублянку... але пуховик - the best.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

а мені ні.

рідко коли зауважую на людях куртку симпатичну і одночасно зимову. чи може того , я собі в них не подобаюся. якась безформення констукція.
    не моє.
    маю виключно один - спортивний, навіть більше військовий. в гори і в суботу на базар.:girl_haha:

4. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

та чого.... багато є симпатичних... просто, мабуть, ви їх самі по собі не дуже любите...
    в мене, наприклад, приталений, з гарним оформленням рукавів та кишеньок, і капюшон з натуральним хутром... :confused:

5. Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Можу порекомендувати пуховики фірми "Columbia" - теплі, добе носяться, гарно пошиті, купа внутрішніх кишеньок)
    В мене саме такий - короткий, у вигляді курточки, гарно лягає по фігурі. Правда, білосніжного кольору. Тому приходиться раз в два місяці віддавати його в хімчистку. Але навіть після півроку носіння (з жовтня по березень) він виглядає як новенький! :girl_claping:

6. Bonka

Bonka Well-Known Member

Також мала, то пух сильно вилазив.

7. rafaelka

rafaelka New Member

Я купила пуховик на Південному 4 роки назад за 860 грн. для мене то було дорого, але він мені настільки сподобався, що я всі гроші які мала потратила на нього..... та раділа недовго....постійно ліз пух....я навіть роздягнутися в кафе боялася.....давала кравчині, щоб пришити ще одну підкладку, але і через неї постійно ліз пух.....після того я дуже боялася купувати пуховики, старалась на синтепоні ,минулого року дублянку шила ,але все одно хочу пуховик-легенький і зручний, але щоб нічого з нього не вилазило:girl_cray:
    так що треба бути уважним і перевіряти щільність та міцність підкладки, якщо видно що є якись маленький пушок-то не беріть, лізти буде.....

8. Olyvka

Olyvka Member

А де можна знайти "Сови"?

9. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

на Шуварі точно є (3 поверх, магазин біля кафе)....
    В Спартаку на виставці було... та це вже неактуально...
    Думаю, і на Південному мають бути там де куртки...
    Але пошукати варто, повірте... ні пушинки не вилізло, і кілька разів прання в машинці пережив, і дуже теплий, навіть мені, страшенній мерзлючці.

10. Olyvka

Olyvka Member

"Columbia" мені подобаються світленькі (білі в основному), але з моєю меншою курточка буде перебувати лише в хімчистці (дуже вона вже вимазує ногами)

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а яка його середня ціна, бо ті пуховики що мені до душі коштують як добра шуба.

12. Olyvka

Olyvka Member

Я живу недалеко, але нервів бракує там ходити, щей шукаючи якусь конкретну річ, незнаючи де вона. Прийдеться їхати на Шувар.
    А скільки вона приблизно коштує, якщо не секрет? І чиє короткі?

13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

короткі якраз бачила...щось біля 1200-1500 по-моєму, та точно не буду казати

14. Olyvka

Olyvka Member

Дивилась в інтернеті каталог "Snow Owl", дуже сподобалась мені одна курточка. Будем сподіватись що таку можна в нас купити.

15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

"Columbia" пуховики раз на раз не приходяться: купували з подружкою в одному магазині, однакові моделі, тільки різні кольори. В мене ні пушинки, в неї одразу ж лізти почав.

16. zetta

zetta Well-Known Member

а я маю i шубку i куртку таку на водовiтронепромокаючонепродуваючiй тканинi колись в ОТТО купувала, не зносима куртка але вже надоiло. Хочу шось новеньке, але маю пунктик в тому шо крiм капiшону зимою шапки не ношу, то не всi куртки менi пiдходять . Вчора мiряла пуховик трохи стало страшно це ж як в ньому наприклад в супермаркет зайти чи в маршрутку.... поки доiдеш впрiеш нанiц.

17. Olyvka

Olyvka Member

Я ще вагаюсь між пуховиком і синтепоном, але гарних синтепонових курток мало і то половина тих яких мені подобались без капішону, а це для мене неприйнятно. Сьогодні йду по магазинах, якщо щось знайду напишу.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

На цих вихідних купила якраз отанній пункт списку :girl_wink: - коротенький пухвичок, дуже його хотіла, бо це універсальна річ, особлив під джинси. Маю ot довгу дублянку, купила минулого року, оторочену хутром, на сильний холод, під спідницю чи сукню.
    І шубку, точніше хутрову курточку, коротку з капішоном, купували навесні з величезною знижкою,

19. Olyvka

Olyvka Member

Ходила в вівторок на Південний дивитись, що позавозили з курток.
    Досить гарненькі трьохколірні синтепонові коротенькі курточки, але вони не на зиму і навіть не на холодну осінь. Але під джинси підуть супер. Пухових справді багато від 1300 грн (може і дешевше є, але мені не попадались), але всі якісь однотипні, відрізняються хіба кольорами. Цікаві кутрочки з капішоном в виді шапки-ушанки. Але вони були лише в двох кольорах - білому і оранжевому. Коротше шукаю дальше.

20. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

на сьогоднішній день середня ціна пуховика приблизно 1500-2000 грн...
    ну а шубки... в районі 5, 6 і далі тисяч.... норочка під двадцятку тягне...