Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Уляночка, 14 Серпень 2010.

1. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

На наші теперішні зими з дощами як на мене найкраще підходять шуби з бобра, нутріїї, іт.д.- вони вологи не бояться

2. Котя

Котя Оптимістка :-)

Власне таку безрукавку, як на фото купила моя коліжанка минулого тиждня в Тисмениці,заплатила 360 у.о., при ціні на Південному 500 у.о.,заради такої економії варто туда їхати.:girl_yes2:
    Особисто я переважно хожу в пуховику,маю і короткий , і довгий, ще маю коротку білу шубку з штучного хутра,її ношу вже 4 роки.
    Два роки тому продала свою шубу з чорнобурки по коліна, дуже була мені не зручна, бо була дууууже важка.
    На сьогодні ще мрію про коротку шубку з норки (але ,щоб добре попу прикривала),на пояс з капішоном (класика), дуже хочу білого кольору, але від чорної теж би не відмовилась.:girl_tender:

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мене всі відмоляють від шуби...кажуть,що зараз нащо вона мені...молодій мамі з 2 дітьми...і далі ламаю голову-купити пуховик до коліна..чи штучне хутряне пальто..чи дублянку (щось її найменше хочу)...
    про омріяну шубу - хочу молочну..до коліна..класику..під поясок пряменьку..мабуть, з капюшоном
    шось такого плану

4. Furore

Furore New Member

А мені довгі шуби не подобаються, і мені не пасують.
    Дуже подобаються такі курточки :girl_in_dreams::

5. LILY

LILY Well-Known Member

а я всетаки на зиму люблю юзати плащик або курточку маю їх аж 4 і чередую,зручно і тепло. В мене якась манія на ті пуховики кожен рік би купляла,кожен рік шось нове)))

і мені подобаються норки такі як пише Котя і Уляночка а ше бачила модну норку-куртку з капюшоном і знизу можна стягути теж бомбезно виглядає.....мрію.

6. Megan

Megan Well-Known Member

Моя начальниця таку має. Виглядає справді шикарно, але вона лише до пояса... Такий варіант підходить коли є або машина, або ще щось довге.
    Ну і ціна на таку річ відповідна.

7. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

А я напевно нарешті дозріла до пуховика. Завжди ходила у дублянці, чоботи на каблуку. А цього року хочу легкий теплий пуховик і чоботи Коламбія! І буде мені тепло і зручно!

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

ходжу у пуховику (до колін). Колись навіть назбирала на дублянку, але 2 роки ходила вибирала так нічого і не вибрала: і щоб гарна, і щоб практична була. може настіпного літа спробую щось придивитися.

9. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Сьогодні була на виставці в "Спартаку"... є трохи хутра: норки, чернобурки, шишшили... безрукавки хутряні.... в принципі можна вибрати... люди дуже багато міряли... за 5 тис. грн. можна щось достойне знайти...

10. Loyal

Loyal Well-Known Member

В мене завжди на зиму були чи то пухові чи синтепончасті куртки- плащі. Мені так само зручно і тепло, коли накриває дупу. Крім того маю ще "на вихід" дублянку. Цього року треба було б купити якусь походну річ. Напевно буду дивитись на пуховики. Але, якщо чесно, то не особливо їх люблю і вмію вибирати. Часто буває, що той пух збивається і все тут! Декілька років тому купувала з мамою в одному магазині, одної фірми плащики, то мій позбивався до кінця сезону, а мама в свому ходила декілька років :confused:
    На разі і не знаю що в нас буде пропонуватись... буду дивитись і на пух і на сентипон (силікон), бо по теплоті різниці нема

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Там тільки хутро?

11. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

ні, не тільки... там і трикотаж, і косметика, і вишиванки, пальта, куртки, багато перчаток різного фасону і кольору, білизна, шалики, хусточки, взуття... навіть біжутерія і срібло....

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я на кожен день маю пуховик до коліна, вже буду робити йому заміну бо старий. З дитиною гуляти зручно і тепло. А на вихід ,зимою купила собі в "Спартаку" на ярмарці шубку з Тисмениці коротеньку з нутрії, а комірець з лисички.

13. ivory

ivory New Member

дякую за гарну тему!
    справді, це важкий вибір!
    Ідеально - мати щось практичне і щось гарне на вихід, але , думаю, цілком реально сумістити 2 в 1. Зараз продаються прекрасні довгі курточки на синтепоні із натуральним хутром (комір , рукава). Виглядає нічим не гірше дублянки і водночас є дуже практичним.

14. Solomi

Solomi New Member

взагалі треба мати все по одному:
    пуховик під джинси і штани
    дублянку під сукню чи спідницю
    шубу - на лютий мороз
    куртку - на осінь

якщо розмежовувати одяг - то і не сильно буде зношуватись

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

пуховиків не маю, щось не можу підібрати собі
    цієї зими буду ходити в утепленій замшевій курточці з хутром і в норочці (подарували пару місяців до весілля, фото в ній маю тільки з вінчання)
    довгі плащі, шуби, дублянки мені не пасують
    ще хочу темну (майже чорну) норку, коротеньку, знаю яку саме і де саме, але це вже напевно на другий рік:girl_smile:

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене зараз також постало таке питання. Завжди носила взимку курточку або коротеньку дублянку, тінейджерську...А зараз так хочеться чогось дорослого/класичного! Обираю між дублянкою і шубкою. Зробила висновок, що мені дуже личать бежеві шубки. Але ось фасони...Чомусь усі такі широкі! І в плечах, і по талії...Я розумію, що майже усі шубки такі, їх нереально шити, щоб були по фігурці...Але за такі великі гроші хочу таку шубку, щоб у мене до неї не було жодних претензій! Буду шукати, звичайно, але відчуваю, що доведеться шити на замовлення...

17. Vendy

Vendy Active Member

Цілком згідна. Маю дублянку, але минулого року її , можливо, раз вдягала, мені в ній не зручно. Хочу в цьому році новий пуховик купити, віддаю перевагу довжині до коліна.

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

Думаю і мрію анологічно!!!

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я зимову куртку прала колись в машинці,все було добре.А купила таку весняну легеньку,теж пухову,але коротку і світлу,попрала вручну(на етикетці так писало),а на ній полишалися якісь плями.Там треба було якимись спеціальним порошком прати..І все..Ці плями вже не відпираються :sad: