Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Уляночка, 14 Серпень 2010.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Шубка,дублянка чи все ж пуховик?

Норковий беретик з двома бомбончиками норковими на шнурочках - 1200-1300 грн ( на Південному). Купували тиждень тому мамі.

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дивились ми з мамою сьогодні шубки в і-нет магазині Тисмениця - ціни нормальні, але вони шиють на замовлення здебільшого. Також маєм інформацію, що в Італії на розпродажах можна купити шубку з шиншилок за 50 евриків. Вартує попросити знайомих, якщо такі там є, пошукати бажане хутро на знижках - вийде суттєво дешевше. А так, якщо збираєтесь
    в "хутро"-тур, то вартує поїхати в Тисменницю, де до Вас на вулиці підбіжать люди з широким асортиментом і приємними цінами. Але вартує взяти з собою якогось знавця шубок:girl_smile:

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Моя шубка. Колись Миколай приніс. [​IMG]Богуцька

4. Goerid

Goerid New Member

якщо маєте можливість це найкращий варіант!
    По-перше там розпродажі, це реально розпродажі, а нє як в нас спершу підняли ціну, а потім повісили заманливе -50%.
    По-друге якість значно відрязняється. Кілька років тому купляла дублянку, в якомусь магазині на Південному, мені розказували італія... я один раз одягнула рожевий гольф став фіолетовий, руки всі чорні, коли прийшла віддавати вони відмовлялись бо пройшло 2 тижні (не було погоди одягнути швидше), ну але з страшним скандалом віддали гроші. У магазині де я придбала наступну дублянку, потерли шкіру салфеткою, суха взагалі чиста була, волога мала легкий відтінок, але зразу попередили перші три раи краще не одягати білі речі, може трошки забруднитись, хоча я такого не помічала, ношу вже 3 роки і дуже задоволена. Дівчата звертайте увагу зразу, бо потім в інтернеті начиталась як купували весною в розпродаж, а в грудні наступного року звичайно гроші ніхто не повернув....

5. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Начиталася отих страшних прогнозів на прийдешню зиму і постало питання дублянки.
    Куди люди ходять їх купувати, окрм як в усякі Оскари і на Південний? :)

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А які зараз на них в середньому ціни?

7. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Починаючи від 5 кілогривень, думаю. Для мене це дорого, тому надіюся на розпродажі.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Зайшла в цю тему, згадала як минулого року шукала чорну шубку, а подарували мені ось таку з видри...

Не знаю, які ціни на це хутро, але вона дуже тепла і саме хутро густе. Колір взагалі не мій, але буду якось комбінувати..

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, планую придбати пуховика. Маю питання до знаючих - шо краще синтепон, холофайбер чи пух? Ну розумію шо пух він тепліший, але в догляді скаладно, хіба в хімчистку здавати, так? А синтепон чи холофайбер як? цілком можна носити в наші морози чи варто все ж пух?

10. Allo

Allo Active Member

Я б не сказала, що надто складно.
    Я дуже часто перу в машинці пуховики. Якщо якісний виріб, то проблем з цим нема.
    Раз чи два на сезон ношу в хімчистку.

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Пуховик в перемо в машинці з ьенісними мячиками, з ними ж і сушимо в сушці - все як нове. Те ж саме з пуховими дитячими ковдрами

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а от я читала, що якраз хімчистку робити ніззя, хіба спеціальну для пуховиків, але то треба питати в працівників і думаю переважно будуть говорити, що так-так, ми робимо, а насправді робити звиклу. Купила цього разу пуховик фірми Marmot, такий
    Натрапила на добру знижку, ну і шукала щось тепле, по відгуках ніби має бути тепле. Фірма робить теплий одяг на гори, а я ніяк не можу знайти достатньо теплу куртку для себе на зиму. Може хоч вона буде добра... От тільки вже наперед боюся її прати. Свою стару прала з м'ячами і якщо чесно то не помогло, вона стала плащиком , який абсолютно не гріє. Ну але може то гірша якість, тому так.

13. Nica

Nica Well-Known Member

це, я б сказала, основна умова прання вдома! Без сушарки це просто зіпсована річ, перевірено! А щодо наповнення пуховика, то пух-перо в лідерах. Ще важливо скільки того пуху є, від цього залежить наскільки пуховик буде теплим. Для зимних моделей количество пуха не должно быть ниже 75%. На этикетке это будет выглядеть так: 75/25 (75%– пух, 25% – перо). При таком составе наполнителя теплосберегающие свойства пуховика самые оптимальные. В демисезонных моделях курток этот показатель равняется 50%.

14. La esposa

La esposa Moderator

маю куртку з холофайбера, носила її щасливо 5 років. Потім на ліктях почала робитися тоненька, але то вже вік такий. Останніх два чи три роки ходжу в ній на селі.
    Як на мене, досить тепло при помірній товщині (зовсім не груба виглядає куртка). І прати легко, в машинці як звичний одяг.

15. Allo

Allo Active Member

А чому не можна?
    Я носила, нічого в пуховику не змінилося.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені разом з моїм пуховиком прийшла ціла брошура ппро те, як за ним доглядатм. І власне там писало про те, що не можна. Бо та хімія потрапляє в пух і він втрачає свої теплові властивості, якось так.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

я б не була така категорична. Свій пуховик довго боялась прати і 2 роки чистила суто вологими салфетками чи чистим снігом (якщо на вулиці бачила що поставила пляму). Потім сказала він всеодно старий, буде що буде. Машинка одна з перших автоматів - лише 800 обертів і буквально 6 програм. Попрала і як витягнула чуть не плакала - пух був великими кавалками і думала капут пуховику. Висох на сонці, я його трішки "розпушила" і відходила ще цілу зиму:)

я також схоже чула. А ще кажуть що пуховик не можна прати звичайним порошком (на упаковках деяких порошків і пише що не можна ними прати шерстяні речі. Свій пуховик я прала шампунем. Можливо це шкідливо для машинки...але моїй машинці за один раз нічого не сталось. Правда як спускала воду було багато бульок і піни;)

Останнє редагування: 22 Листопад 2013
  18. Shoe Mania

Shoe Mania New Member

воно то можна.. але), нереальні розводи лишалися після порошку, порадили в шампуні або в гелі для душу прати, попробувала, ніяких розводів, тепер тільки так

19. vchitelka

vchitelka New Member

Як на мене - холофайбер. В малого куртка - він не натішиться, взимку під неї тільки футболку одягає.

20. Nica

Nica Well-Known Member

то, певно, як кому пощастить! Я зіпсула свій, тому й інших застерігаю. Просто, коли мала сушарку, та процедура займала до двох годин, включно з пранням і жодних проблем.