Штучне дитяче харчування

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем MILITARIYA, 20 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Готові дитячі продукти харчування

А що поганого в пів ложечки борщу з маминої тарілки?

• Подобається Подобається x 4
  2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя нехочуха з баночної їжі вибрала для себе тільки десерти:сирки Тему і яблучно-творожні пюрешки Карапуз (по-моєму вони якраз і є найбільш натуральні,хоч і недорогі)А все решта готую сама :)

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

А мій пацан якраз більше баночне хоче їсти, а не готоване :no: Правда рідко даю, бо краще хай домашнє їсть. Вчора, до речі купила форельку з овочами, то з"їв аж за вухами лящало!

4. Птася

Птася Well-Known Member

А ми баночне їмо тільки коли в дорозі чи в гості йдемо (хоча спочатку прикорм з баночок і починали). Сир варила сама з молока і кіфіра Злагода, тепер варю з домашнього молока і Яготинської закваски, виходить багато і їмо всією родиною :) Купила йогуртницю, роблю малій йогурти і Біфівіт, добавляю туди печево і фрукти, мала лопає аж за вухами трещить. М"ясо баночне не купляю, я як подивилася що там і крохмась і багато інших добавок, то купляю м"ясо індички або телятину і даю відварну або в пароварці роблю котлетки.
    Каші даю як для дорослих і вівсянку і кукурудзяну, мала ті всі розвідні каши істи не хоче. Єдине купую гречку Ремедія і розвожду на овочевому бульоні.

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А що таке страшне ваша сусідка накидала в борщ що ви її не розумієте?Шо такого поганого навіть в пиві якшо дитина попробує,я свідомо давати не буду,а от мій добрий чоловік знаю шо може глоточок дати коли його та буде дуже просити:)Я своїй дитині даю куплений сирок правда Чудо.

• Подобається Подобається x 1
  6. kati

kati Well-Known Member

ДІВЧАТА, ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ,,,СПРОБУЙТИ ЗРОБИТИ СИР ПО КАСІНОМУ РЕЦЕПТУ:y::y::y:
    я вже другий раз зробила, малий уплєтає за обидві щоки з перчиком .

• Подобається Подобається x 2
  7. odree

odree Well-Known Member

а де він є?

8. kati

kati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я якраз роблю:)

10. Nata

Nata Well-Known Member

Я намагаюся не давати баночного зовсім. Зупи ми прекрасно їмо з маминої тарілки, м"яско також. Каші = тільки дорослі, в жодному разі не перетерті (плюється страшно :)) І я з того тішуся, бо маю нагоду послідкувати за своїм харчуванням (їмо переважно варено-печене).

11. Sonne

Sonne Well-Known Member

Дівчата, хто замовляв Біфівіт і Йогурти Альба через львівських кур"єрів, чи знаєте ви куди ті поділися. Десь місяць тому зробила замовлення, сказали завтра привезуть і з того часу глухо. Їх телефон СDМА відповідає "немає зв"язку". І де я маю тепер купити закваски?

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми з баночок намагаємося їсти поменше, у мене в знайомої недавно малу так обсипало від баночої їжі, що без гормональної мазі не обійшлися. В неї четверо діток, тому хотіла за допомогою банок час на приготування їжі зекономити.
    Перерзимували ми (якраз почали прикорм вводити) на капусті, петрушці моркві, інколи давала картоплю, але добре вимочену, бо накше сипало лялю. Тепер їмо мяско, гречку, ячмінну кашу і вівсянку уже "дорослі". З готових кашок тільки Ваву (їсть хіба що вівсянку з лісовими ягодами і гречку з яблока, решту не хоче). А з баночок інколи (найчастіше в дорогу) яблуко-грушу і яблуко-абрикос "румяні щічки" або "Чудо-чадо". Колись сама спробувала пюрешки від "Нестле", вони якісь пластмасові, а ці - натуральні принаймні. Але і ті не зрівняються зі свіжоприготованими.

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Дитяче харчування

ой, думала створити таку тему "Дитяче харчування", але вже вона є, але тут щось не про те говорять!! Для мене це було та і є питання номер 1 на сьогодні, бо маю маленьку донечку, яку почала потихеньку догодовувати, передімною стояв дуже важкий вибір, з чого почати?! Прочитала багато літератури, одні казали кефір, інші писали з овочів, як на мене то тут питання не в тому з чого почати, а як вірно це зробити.
    Я наслухавшись знайомих і почитавш літературу, купила кабачок, це було перше, що моя донечка спробувала, але якщо з овочами все ясно, то проблема номер 2 - кашка, почитала про Бебі Сітер (Ізраїль) дуже сподобалась, кинулась її купувати, а нема в нас її, шкода, тому я купила Hainz, бо багато доброго про неї читала по різним форумам. Творог для малої роблю сама, молоко та кефір - Злагода. Зараз пора відпусток, і ми також їдемо відпочивати, зрозуміло, що в санаторії я творог варити не буду, та знаю, що є кисло-молочний творог Тема, хотілось більш дізнатись про нього, правда відгуки в інеті не дуже добрі!! Матусі помагайте!!!
    Хочеться, щоб ви ділились своїми враженнями про харчі діток!!!

14. kati

kati Well-Known Member

незнаю чи в цій темці але про Тему вже дуужжее багато згадувалось. попобуйте через пошук:)

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Cifalius, думаю, вам у цю тему. Я її перейменувала принагідно. :)

16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я просто думла...раз дитяче харчування, значить тут про нього пишуть :girl_cray:

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нелогічно, то правда. Зараз перейменую на щось.

18. Alesjka

Alesjka New Member

Дівчата,хто знає чи можна давати 3-х міс.,дитинці Малиш гречаний,чи вводити трошки пізніше. А може порекомендуєте щось інше.Даю ще груди

19. Galya

Galya Well-Known Member

Почитайте Наказ №149 МОЗ України Особливо 3 розділ:
    "Найкращим видом вигодовування дитини віком до 6 місяців є виключно грудне вигодовування.
    Виключно грудне вигодовування – це вигодовування грудним молоком, без застосування в раціоні дитини іншої їжі та/або рідини.
    Грудне вигодовування дитини необхідно починати протягом першої години після народження і продовжувати до 1 року, а при можливості і довше."
    "Дитина віком до 6 місяців повинна отримувати тільки грудне молоко, немає фізіологічної потреби у введенні в її раціон додаткової рідини у вигляді води, чаїв (чорного, зеленого або трав’яного), соків, відварів тощо"

20. Diana

Diana мрійниця

я замовляла десь перед новим роком, без проблем на наступний день привезли додому, я маю моб. п. Оксани, можу скинути якщо цікавить