Штучне дитяче харчування

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем MILITARIYA, 20 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Готові дитячі продукти харчування

Ми так само часто в гості ходимо,їздимо на природу з дитиною. То я готую їй їжу наперед,накладаю в баночку,охолоджую в холодильнику. В гостях загріти не проблема,а на природі можна біля вогнища загріти або спеціально купила собі термос з широким горлом,набираю в нього кип"ятку і при потребі туди запихаю баночку з їжею для підігріву. Літом,щоб їжа не скисла берем сумку-холодильник.
    Якщо йдемо десь ненадовго,то дитині циці цілком вистачає для перекусу:)
    В дорозі ми довше семи годин з Софійкою ще не були,якби прийшлося,то тоді б,звичайно,брала для неї баночну їжу.
    А взагалі,напевне,на всяк випадок,добре мати щось готове для дитини вдома,по-різному буває:)

• Подобається Подобається x 3
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

Ми не давали-не давали, лише домашню ковбасу пробував на Різдво, потім коли купувала нам Дрогобицьку, то від мене або татка міг 2-3 плястерка зїсти, бо аж трясся так хотів:xaxa:...а минулого тижня купили сардельки у ВАМі, то їсть, але вони по 49грн/кг, дійсно смачнющі, а потім пробувала там брати "дитячі сосиски" - вже не такі смачні, але і ціна 39грн здається...ОСЬ що дешевше - то вже не знаю з чим воно:8::no:

• Подобається Подобається x 1
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Ну ясно що смачнющі, стільки ароматизаторів туди напхати! Невже ви вірите, що в тих сосисках-сардельках є хоч щось натуральне?!
    Нам навіть в садочку сосисок не дають :8:
    Я беру звичайну телятину, солю, кидаю в пароварку і приблизно за годину діти їдять "ковбасу".

• Подобається Подобається x 4
  4. нталька

нталька Well-Known Member

1.Звичайно, що в садочку за 49 грн. сосисок не даватимуть ;)
    2. я вже стільки видів приготування мяса перепробувала.:confused:

5. natorella

natorella Well-Known Member

треба купувати пароварку (голосом петі пяточкіна):xaxa:
    я вже стільки чула шо то файна штука
    офф - а яка у вас, ната, напишіть в ПП

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми нічого магазинного дитині не купуємо (з дитячого харчування). Один раз мама моя купила якусь пюрешку, бо сусідка казала, що малий лопає, як має бути. Ну ось і я так злопала:xaxa: А дитині давати, щось не хочу - ще за своє життя напробується всякого різного, а поки що тільки домашнє:) Ну хіба печиво Марія даємо і бублики чи сухарики звичайні

• Подобається Подобається x 3
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я будучи в Українi побоялась давати малiй їдження з баночок. Я було прийшла в гостi до троюрiдної сестри яка накрила нам поляну гiдну президента, а для малої купила баночки, бо їй сказали що таке "їдять американськi дiти"... я з поваги дуже дякувала, вiдкрила одну баночку, але на щастя мала так крутила носом, що ми ввiчливо вiднєкались i я їй дала батон з сиром. Мене та баночка чесно кажучи троха налякала i кольором i консистенцiєю. Моя мала сама виросла на баночках вiд 5.5 до 11 мiс їла тiльки баночки, про наготоване мною чути не хотiла. Але тут, я навiть не переживаю, купувала в дорогому натуральному магазинi, все органiчне. По $1 - $1.50 за баночку. Те саме з печеням i всякими дитячими закусками. Але звичано звертала увагу i на iнгрiдiєнти. КОли було вже дуже всього забагато, то не брала.

• Подобається Подобається x 9
  8. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

Може хтось дає сирок магазинний (такий маленький з ваніліном чи родзинками). Сьогодні вперше доця попробувала, та я не знаю чи вартує ще його купляти. Поділіться досвідом! А то я боягузка і з магазину їмо тільки бублики

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тут вже майже кожен про Тёму сирок написав магазинний дитячий. За них можна не боятись

10. Радість

Радість Well-Known Member

Ми віддаєм перевагу саме такому сиру. Не мали з ним ніяких проблем. А от про Тему багато в неті негативних відгуків.:confused:

• Подобається Подобається x 2
  11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Якшо ви про марку Щодня,я давала але він нам не сподобався,тепер купляю дитячий сирок словяночки,от він нам смакує:y:

12. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

дякую,а то саморобний ніяк не хоче їсти,ні з бананчиком ні сам. Мене стримувало те що він якийсь дуже солодкий.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

От і мій саморобний сир не хочу, тему не дуже, а ті сирки Щодня з ваніллю любить. Я поки трошечки даю....

14. Радість

Радість Well-Known Member

А нам Добряна подобається. Він більш ніжніший.

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Наша Аня в минулу суботу зтягнула з канапки кусок дрогобицької. Вона зовсім не зхильна до алергії в нас. І ніколи не було ні на що, а тут таааааааак обсипало!

Мене сирок Тема трошки жаба дусить купувати. Але почитала склад сиркової маси "добряни" і ше не пам"ятаю якого-досить не погно. Купувала їй то трошки їла

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Мій сина все їсть баночне. Прикорм ми починали у лютому. І я вирішила, що краще вже баночні овочі, ніж супермаркетівські.
    Сама готую лише компот (хоча більше любить сік), м"ясо (ми поки лише телятину) і гарбуз.
    Каші купую ті, що треба розводити. Хоча в нас вибір невеликий: на гречку алергія, рисову купую з пребіотиками, оскільки є схильність до запорів. Ну і кукурудзу та вівсянку.
    небаночні овочі почну давати тоді, коли вони на грядках дозріють.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Моя родичка дала десятимісячній доні солодкий творожок "Добряна" ( я взагалі в шоці від деяких дій)- мала страшенно отруїлася!

18. Olay

Olay Well-Known Member

Останній раз коли їла добряну знайшла там шмат деревини:xaxa:

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я теж не розумію деяких батків.
    Сусідка тішиться, що її донька в півроку їла борщ. Знайома дитині в рік дала сирку президент, і в результаті потрапили в інфекційну. Ще одна знайома дитині пива в 2 роки дали. в дитини отруєння.
    От чим такі батьки думають?

20. kati

kati Well-Known Member

ну можна і в 20 років зїсти Президент і потрапити в лікарню- якщо той сирок був спорченим

• Подобається Подобається x 2