Штучне дитяче харчування

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем MILITARIYA, 20 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. liyama

liyama миється в бані

Відповідь: Штучне дитяче харчування

хочу показати на прикладі що саме в мене викликає сумніви у справжньості сумішей представлених у нас на ринку

наприклад на офіційному сайті виробника friso
    http://www.friso.com.sg/friso-mum.aspx
    також тут
    http://www.friso.com.my/
    взагалі немає тих продуктів які продають у нас на ринку України

знайдіть наприклад фрісовом ? на вищевказаному сайті
    або навпаки знайдіть в Україні фрісо 0 ( а не 1-ку)

так само навіть відео з ютуб відрізняється
    http://www.youtube.com/watch?v=vLG4kFq_PR0

я розумію може бути різний дизайн банки , але навіть конструкція банок різна !!! :girl_devil: тобто якщо фірма виробник всього одна ! і хвалиться тим що в неї один завод ! то як так будуть тримати окрему лінію для банок в Україну ? окерму лінію для банок в малайзію ? і т.д. ?
    Також у нас продають в картонних упаковках - на офіційному сайті їх теж нема !!!
    зараз розумники знайдуть
    http://www.friso.com.ua/
    але стоп ... це ДИСТРИБЮТОР , на жодному з інших сайтів фрісо нема сторонніх емблем і т.д. нігде не вказані дистрибютори
    навіть в формі зворотнього звязку
    http://www.friso.com.sg/contact-us.aspx
    немає у випадаючому списку продуктів фрисо вом наприклад

Виходить не випускають вони такого

тепер пройдемся по Nestle або NAN додам за кiлька хвилин
    от є ще кілька сайтів спробуйте знайти продукти представлені у нас
    https://www.nestle-baby.ca/en/products/formula/index.htm
    http://www.nestlebaby.ru/Product_group.aspx?sgid=17
    навiть на нашій версії сайту http://www.nestlebaby.com.ua/ua/baby_nutrition/products/product_search.htm?stage=0
    не можу знайти №1 ,
    Чомусь у всьому світі від народження маркується № 0, у нас чомусь пишуть на банках №1 від народження

модераторам

---------- Додано в 04:30 ---------- Попередній допис був написаний в 04:16 ----------

P.S. можливо я помиляюся - тому власне і хочу порадитися . Можливо хтось пояснить

2. natorella

natorella Well-Known Member

я не вам а в простір (може десь відлунням почують люди)

НАШО пхати в своїх дітей всяке Ге і не давати груди?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

4. natorella

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

6. liyama

liyama миється в бані

дістали вже ..

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

Дивіться. Почитала дописи і думаю так. Ніхто вас не діставав. Пишучи свою ситуацію тут маєте бути готові почути "Фе" ! А як інакше, якщо тут усі лише за ГВ. То є справа кожного особисто. Годуйте чим знаєте. Підібрали суміш і добре. Ні, то шукайте вихід. Хто Вам тут може дати реально правдиву відповідь щодо тої чи ін. суміші, якщо всі годують грудьми. Я припускаю, що то є у вас той випадок коли неможливе ГВ. Для чого комусь щось доводити. Ніхто ще право вибору нікому не відбирав.
    Тепер щодо тих знимок, що Ви наводили. Одне діло Нутрілон (для прикладу) купити у аптеці країни виробника, а ін. у нас, де його привозять у контейнерах і вже завод який має укладений договір з виробником розфасовує. Ясна річ, що і упаковка може мати різницю. Їхній 0 - це наша 1. Границі віку маляти тут має значення.
    Ви дивіться на склад і кількісну вмістимість того чи ін. компоненту (і звичайно на реакцію дитини), для прикладу співвідношення козеїну і сироватки ...., так як має грудне молока (наближене звичайно бо то не замінник). Ото має привертати увагу спочатку, а вже поті щось інше. Не ображайтесь, абсолютно не у штики. Просто є відчуття, що Ви не формулянтам щось доводите, а собі. То є Ваша дитина і Вам краще знати, що їй краще. Тільки той постулат має значення.

І ще я маю досвід ГВ, змішаного ГВ і перехід виключно на штучне. У мене своя ситуація, яку пояснювати не буду, бо сплив термін давності. Та мені то десь було десь, що балакають я роблю те, що роблю, що рахую правильним для себе. Вирішила і зробила. За свої помилки готова платити, бо сама приймала рішення. Але проаналізувавши все те щодо свого годування дитини, тепер знаю, що не дуже помилялась. До того, що доводити чи звітувати комусь тут - дурниці. Дитина в першу чергу має маму і батька і вони є №1 у всьому в т.ч. у прийманні таких важливих рішеннях.

9. Markkomp

ага, гарна підтримка, а потім питають чому зразу вигризати зубами ГВ
    я стільки ніколи не могла зцідити, хоч годую і досі)
    А що на рахунок ШГ маєте можливість нехай ВАМ привозять його хоча б з Польші там точно зроблено для людей

10. Margarett

Та до чого тут підтримка. Ви, що не розумієте, що з якихось причин людина цього не хоче (швидше так). То її вибір і її право, друге питання для чого лізти на рожен і описувати несинітниці. З одно лише ГВ +5 матері не поставиш є ще інші фактори, що обумовлюють поняття "хороша матір". Робиш як знаєш.
    А як вже робиш наступні дописи - читай відповіді, які не подобаються.

11. Markkomp

12. Margarett

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

щось ви не те про організацію ГВ читали, тому толку і нема.
    А достатньо лише дотримуватись певних правил.

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

зціджування ніколи не вказує на кількість молока яка є в мами, судячи з цього допису здогадуюсь що мама зціджується і годують з бутилки, а це вже перешкода ГВ. Все можна дізнатись і налагодити, але тут головне щоб було бажання матері годувати грудьми.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

+10000
    Я при гострій необхідності можу тільки пару крапель сцідити і то з напряжкою. Але це аж ніяк не привід думати, що молока немає. Нісенітниця якась.))) Найкращий спосіб перевірити чи дитина наїдається, ну, якщо вже аж так мама переживає- рахувати скільки разів на день маля пісяє. От і вся політика. Не треба більше нічого видумувати, цідити, важити, вимірювати і т.п..:)

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

перехід з повного ШВ на ГВ можливий при бажанні, тому все що радять з теорії - актуально досі

18. natorella

кого вибір? мами і тата?
    хай то буде жирний троль а не реальна людина, але така *підтримка* коли кажуть про вибір батьків - то брєд
    ГВ - то основна перша безумовна вимога дитини, яку мама МАЛА б виконувати на 100%
    хіба шо - є пару % які не можуть
    і 90% з тих, хто *не може* - ті не хочуть. тупо не хочуть

19. Margarett

Так і я про те писала. Не перекручуйте.
    Ні ви, ні я, ні 100 не переконаємо таку людину, яка ревно того не хоче. То без сенсу. Але справа в тому, що для чого обурюватись, коли все рівно стоїш на своєму. Ну, а вданому випадку хто приймає рішення, бабця чи цьоця, якщо мама сама цього не хоче.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

але ж нащо тоді битися в груди і казати - не можу. Хай хоч би хтось сказав, не хочу-не буду, і ви мені до лампочки. А то суміші вивчати і цідитися в баночку то є і час і бажання, а дитину кормити - ні.