Штучки-дрючки та інші прибамбасики

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Травень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Штучки-дрючки та інші прибамбасики

дякую! :)

я на той станочок давно заглядаюсь. Мені саме він виходить ідеальним для мене, але наразі не можу наважитись стільки заплатити за нього... бо раптом виявиться, що вишивка - то в мене не серйозно :girl_crazy: Він виставляється на будь-яку висоту, крутиться на 360 і головне, що до нього можна чіпляти ку-снапи, а я від їхньої натяжки млію :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Такий станок, то моя мрія вже давно, але він купу грошей коштує. А свій я купила за 10. То так у 17 разів дешевше від омріяного. На цей в магазині все задивляюся, але ціна така кусюча, що довго не затримуюся біля нього. :girl_crazy:

3. Анута

Анута Well-Known Member

а скільки?

4. Ума

Ума Super Moderator

отут полюбуйтеся

5. La esposa

La esposa Moderator

До відома вишивальниць, котрі шиють з графіки: сьогодні бачила лінієчки з лупою наполовину дешевші, іж на сайтах: по 9-10-15 грн :) бачила в магазині "...якесь-там Фото" напроти Матінки Божої в Центрі. Там, де поряд спорттовари :)

6. octavia

octavia Well-Known Member

Дівчата вирішила показати свої вишивальні прибамбаси. Станок замовляла на сусідньому форумі .Він в мене напольний але можна зложити з нього диванний чи настольний. Раму можу міняти,на любий розмір в мене зараз 80см.Вишиваю на ньому 2 руками ліва наверху права знизу.Раму можна перевертати щоб бачити виворіт але я цього не роблю закріплюю нитки на лиці або на зворті (за що зачіпиться "наощуп")
    Можу міняти нахил станка збільшувати зменшувати висоту рами, недолік його в тому займає трохи місця і довго складати якщо хочеш заховати.

7. octavia

Тепер показую і розповідаю про своє чудо -диво Паковський органайзер для ниток і голок. Взагалі то раніше мені подобалось тримати нитки намотаними на бобіни так акуратно виглядають в органайзері.Але дуже затримують процес відмотала нитку відрізала пасмо взяла 2 нитки замотала решту на бобіну, коли всю нитку не використала голку вткнула в бобіну знов підмотала залишки нитки :girl_mad: довга історія. итки на картоних органайзерах ті що є в наборах також довго знімати і запихати назад залишки.
    Паковський органайзер то зовсім інше.Вкладаю потрібні символи (додаються картонки для значків) нитки нарізаю пасмами зачіпляю в прорізь .І коли мені потрібен якийсь символ витягую нитку 1 а решта пасма залишається в органайзері залишок нитки з голкою тикаю туди ж.ось так воно виглядає.
    [​IMG][​IMG]
    Набагато швидше йде процес .Та той хто має мало кольорів ниток в схемі тому він навряд чи потрібен, але вже навіть для Діма (в мене в Санти було 31 нитками) хороша допомога. Вмене покищо такий один чекаю 2 штуки замовила в "Алісені" але будуть за 10 днів.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

міні-замінники :girl_crazy:

ось таке я нагуглила
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    тут джерело

• Подобається Подобається x 1
  9. Анута

Анута Well-Known Member

Октавіє, дуже дякую за екскурс по тому органайзеру!!! неодноразово його бачила, але ніяк не могла зрозуміти що там і до чого. Дякую!

Імел, мені ось цей сподобався найбільше. Але ж наші люди на всі руки майстри!

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

я в шоці... о це у людей фантазія і підхід.

11. Ума

Ума Super Moderator

Я коли купувала органайзер Пако собі, то їх є два види - для голочок і для ниточок. Ото треба було брати такий як в Октавії!!!, Бо я можу тільки голочки встромляти, а нитки нема де зачепити... хоча я ніяк не можу привчити себе ним користуватися, а може то тому, що в мене малйи до того діла дуже ласий, він би швидко з тим всім розібрався!

Октавіє, дякую за такий чудовий опис і ще й з фотками :girl_claping:

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Не впевнена, що маркер - такий вже "прибамбас" :), але може хтось ще, крім мене, шукає. Так от, на днях була на південному - продавець в магазинчику над ескалатором казала, що в суботу (тобто завтра) мають привезти, вартість - 25 грн. До речі, там висять оформлені вишивки, в т.ч. малюк з чубчиком на темному, якого Ніфертіті вишила, можливо буде цікаво глянути на оформлення. Ще в Європі бачила славнозвісну панянку /цьотку :)/ з капелюхом, набір - понад 400 грн.

І ще, забула, в Метро є набори скриньок для подарунків (так називаються, стоять на стелажах найближчих до входу) - металеві, такого плану, як печиво продають, 3 шт, від більшої до меншої. Пасували би під нитки, але недешеві - біля 100 грн.

Останнє редагування модератором: 12 Лютий 2010
  13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Вставлю свої п'ять копійок. Купувала маркер саме на Південному над ескалатором, казали що кращій з маркерів, японський. Спочатку вуб файний, товстий. Коли вдруге розграфлювала роботу, вже ледь писав, ну дуже бліденький. Чи то може мені одній такий попався?
    Доречі, минулої суботи бачила дуже багато маркерів на Південному в другому магазинчику, тому, що на першому поверсі в Європі (здається). Там маркери висіли рядком, коштували до 15 гривень, правда, не знаю якої якості.

14. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, чи хтось ще купував на Південному маркери? Маю в вишивальних планах одну роботу, на яку вже і тканини, і нитки купила. В маркері затримка... На Водогінній і Грушевського питала, зараз немає

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ще в Призмі гляньте

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Там минулого тижня їх не було.

17. octavia

Ці маркери китайські- якість китайська. В магазині в Європі були також хороші (австралійські по моєму) я іх завжди там беру. Вони в них з під прилавка треба питати бо так їх видно. Ось такі[​IMG] Малюють тоненько легко відпираються.

18. Ума

Ума Super Moderator

в емен аткий. вже більшле року. малює чудово, всі роботи ним графила :)

19. Aster

Aster Well-Known Member

Маркери бачила на Сихові недавно. Але не знаю, чи зараз є. Якщо буду там пробігати, то загляну сьогодні-завтра.

20. Анута

Анута Well-Known Member

і в мене такий. Зараз хочу ще один приблизно такий як у Лілі, щоб був дуже-дуже тоненький :girl_in_dreams: