Відповідь: Штори а мене не те слово,але ту тюль купляли до іншої кімнати,тому в цю кімнату вона невписується вообще, але я мужа вкатувала на неї (бо дорога) тому і повісила шоб не стогнав....думаю повисить і поміняю...вот і прийшов той момент коли неможу на то дивитись... так і хочу але однотонних штор незустрічала,таких щоб підходили,тюль знайшла і штори всі то з полосами то закарлюками то штивна/тверда а мені тре однотонну/м"яку/падаючу щоб гарні волни були. я б взагалі зробила таке саме тільки замість синіх дала какао ну як ти писала, але мене цікавить як ті люверси в практиці, в мене малий постійно рухає туда сюда ті тюлі а ті люверси гарно дивляться коли рівненько складені ...ото мене смущає тож постійно тре рівняти. я тільки так хочу,ну принаймі на одну тасьму нашити то все але щоб між тюллю і шторою був розріз.
Відповідь: Штори ти знаєш, я якраз однотонних мьяких падучих валом бачила, на південному. Правда там тепер центральну частину перебудовують то я не знаю де той магазичик, завтра пошукаю візитку, дам тобі їх телефони. а для чого розріз? його ж буде видно ?
Відповідь: Штори ну в мене так зараз тюль з двох кусків,то дуже зручно,чи відкрити вікно чи повісити щось на батарею....так от треба так гарно стягнути щоб не було проділу) в ПП кинь.дякую
Відповідь: Штори в мене в квартирі батьків вікна великі, стіни довгі, відповідно крім кухонного, на всіх вікнах тюль була і є з 2-частин. А мене це щось так вбиває, до неможливості. На балкон ходжу - то тюль просто відсуваю в сторону, вже так звиклось що й не можу уявити якби ходила крізь тюль.
Відповідь: Штори А в тебе там балкон є? Якщо так, то треба однозначно з двох кусків тюль, щоб зручно було... Зліва я б дала плоту штору, впритик до стіни, бо мені ріже око кусок стіни голої/ ну а з правої там ніби шава впритул до вікна, тому мабуть тільки тюль.. В тебе таке вікно,що варіантів море. Люверси я б не давала,бо вони справді гарно тільки на нерухомому вікні( я мала на минулій квартирі у вітальні, зажди поправляла по100 разів) Ну і ще порада..при можливості добре б було набрати різних каталогів з тканинами і вже в інтер"єпі підбирати кольори. Ятак зараз робила- в результаті зупигилась на абсолютно інших тканинах,ніж тих що спочатку сподобались в салоні.
Відповідь: Штори ні, мама мені теж так каже але думаю шоб був "образ" вікна завершений трошки місця є якшо взяти штору +/- 1,5 метра і стягнути до75/80 см,якось так.... то влізе і зачіпить вікно але чи небуде красти світло з вікна,і чи небуде тупо виглядати та штора впритул до шафи....блін тепер я вагаюсь ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- мені так привично/зручно,зараз так є ,бо вікно в нас відкривається те середнє,і якшо зшити тюль+штора то прийдеться з країв заходити шоб відкрити вікно і плутатись в тих тюлях/шторах..а так руку запхала і на осліп відкрила вікно...
Відповідь: Штори Приймайте до компанії Просто терпіти не можу ламбрикенів. ---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- Я підтримую. Як на мене, то з сторони шафи штори не потрібно.
Відповідь: Штори я впринципі згідна з цим,але чомусь слабо уявляю як воно буде дивитись ніби забула повісити другу половину.....а може дати штору але вужчу?.....або теж штору дати але підібрати чимось? ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- впритик невийде бо карниз закороткий
Відповідь: Штори Мені здається воно буде недобре виглядати... Та чого...просто ту шторку зробите так, щоб вона не рівно висіла, а була підчепленою.
Відповідь: Штори дівчата,маю тему до роздумів-хочу в кухні тюль і кусок шторки,щоб стіну закрити, довжиною до підлоги..ну типу "їдальня" в нас але це 2 поверх..все видно,тому треба ще щось не тільки декоративне,а й практичне в плані "заховатись від перехожих"...планувала ролети...то буде дико?
Відповідь: Штори Чому дико? як на мене досить практично, тільки краще вибирати такі,що миються (правда не всюди такі є).
Відповідь: Штори Нічого не дико, навіть дуже практично і гарно. Ти ж не будеш постійно ту штору совати, а так ролету опустила і чистий спокій.
Відповідь: Штори а зорієнтуйте мене скільки то "нормальна" ціна на штори/тюль..ну вже давно такого не купувала
Відповідь: Штори Дівчата, нарешті і я дойшла до шторів. з кольорами більш-менш визначилася - слонова кістка, згущене молоко, шоколад. Ну щось таке. Я хочу звичайний "класичний" карниз. Але проблема в тому що він має мати не менше 3м, або і більше. Мене цікавить чи не буде той карниз прогинатися під вагою шторів. Тюль з двох частин не хочу, тому посередині якоїсь додаткової фіксації зробити не вийде. Ну і ще цікавлять петлі. Як себе поводять такі штори. Чи нормально їх можна совати, бо відкривати і закривати штори, напевно, буду кожен день. Вікно виглядає приблизно так як в Лілі, але ще з правого боку є двері. Порадьте щось, будь ласка.
Відповідь: Штори у накс карніз 2,5 метра ( трубка металева) і ми не стравили посередині додаткової фіксації, і якщо штори не закривати, а залишати їх по бокам, то від тюлі карніз прогинається, але то лише я знаю, загалом це не помітно. Якщо закриваєм штору, карніз прогинається. Понятно що не провисає, і той прогин не критичний, ну але вже його видно одразу. Але фіксація посередині загалом бит нічому не заважала, зняти та повісити штору так само було б просто ( у нас стори на кольцах і гачках). Але вже повністю на один бік штори з тюллю не відсунеш, бо та перемичка не пустить.
Відповідь: Штори У нас карниз на три метри і має перемичку на тюль вона не впливає, а штори вже на один бік не відсунеш.
Відповідь: Штори Тобто, тюль можна совати куди хочеш? Штори мені і не треба совати в один бік.Основне щоб можна було повністю відслонити вікно.
Відповідь: Штори в нас теж довгий карниз -таки брали посередині кріплення... Якщо без візуальних додатків посередині - то хіба інший тип карнизу, от типу на гачки (коли видно просто смужку, причеплено до стелі, скажімо, ну і ззаду гачки) - я сама люблю більше карниз-трубку, але як така проблема... , то зрештою можна щось придумати і з іншим карнизом.
Відповідь: Штори а де такі карнизи можна купити, бо я щось таких не зустрічала, правда я і не знала що такі є.
Відповідь: Штори Можливо я не зовсім второпала, який то має бути карниз. У мене на штори є трубка, а на тюль планка буквою П (якщо можна так назвати), по якій їздять гачки.То та планка кріпиться до перемички, але то кріплення не заважає їздити тюлі. Карниз купували давно, який був такий взяли. На жаль не можу викласти фото.