Штори

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 8 Вересень 2010.

1. Raven

Raven Мама малятка

Маю форточку на балконних дверях і проблему з тим( Ніяк не можу підібрати штори-ролети туди. Хотіла ролет на велике вікно, але тоді нема резону ту шпаківню теж ролетом закривати, штори дверям будуть заважати. Хелп мі:sad: AdobePhotoshopExpress_6394355b09204f6e8cfe5af2024be6c4.jpg

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ага
    В 2 :) = 2.4Х2 - приблизно 5 м мінімум, там вже ті 20 см...
    Я мала на увазі загальну довжину .
    п.с. Але якщо штори на кільцях, то можете й менше. Я мамі в село на 2.4 карниз брала тюль по 6 м, а штори на металевих кільцях менше мали - 5 м - але то я готові знайшла в антикризі. То занесла їх до кравчині - вона їх розрізала на 2 шторки. але це на кільцях. Плюс там тканина важка така, льон з чимось, їх би й не вийшло сильно призібрати. А от дома - в мене що тьль, що штори - в пропорції 2:1, ну але там й шторна тканина тонша .Й мені подобається, коли призібрано, а не в натяжку, то вже діло смаку.
    --- дописи об"єднано, 7 Листопад 2016 ---
    В ЦУМі був, й інколи є завіз на Зеленій 147, але там як попадеш - інколи є вибір, інколи нема зовсім...Ну й тм можна під замовлення - є каталоги.

• Подобається Подобається x 1
  3. Magnolia

Magnolia Active Member

Колись був вибір в Новому ЦУМі.

4. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

я от глянула на своє вікно (квартира орендована, але хочеться щоб гарно було) і так гірко стало..висить якесь радянське страхіття..хочу нові фіранки купити..карниз 3 м. але без малюнків, досить простенькі..подивилася ціни в ітернеті - жахнулася. не підкажете, де можна пошукати, щоб і ззовні були без свяких прибамбасів, але і ціна досить нормальна

5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Недавно була в Цумі. Взагалі те що я собі шукала не знайшла. То придивилася не до штор, а власне до тканин. Думаю щось придумати-скомбінувати з тканин. Бо власне штори трохи дорогі і асортимент такий собі. А чим оригінальніший малюнок тим дорожче.
    Якщо вам просто однотонні, то ще можете щось там підшукати. Є дешеві варіанти. Але на вашу ширину вікна то десь мабуть під тисячу грн потягне. А ще пошиття.

6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Подивіться на секондах, в єврошопі, хумані. Деколи можна щось непогане знайти, і відносно дешево. Декілька місяців тому купила дві хороші штори за 350 грн на люверсах, з підкладкою. Просто мені не підійшло по довжині (було на 2,30).

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ось такі:

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Подивіться на базарі. Я свої (в Червонограді) купила по 105 грн. за метр, прості без малюнків, пару горизонтальних полосок мають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Лідочка

Можна закрити ту кватирку такою типу фальбанкою чи як то назвати, такого типу як на фото №1
    А на двері зробити або штору-кафе або австрійську (2,3).
    При чому можну і фальбанку і шторку з одної тканини робити. А можна шторку з фіранкової зробити, а фальбанку з цупкої і до немїпросто штору ще.

Вкладення:

• Креативно Креативно x 1
  10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

якщо просто білі фіранки чи бежеві - є акції в ікеї і юску відповідно. досить дешево, щось в межах 150грн за пару.
    а за штори - справді на секондах-єврошопах бувають дуже практичні і такі позитивні малюнки штор

11. flame

flame невгамовний експериментатор

Забрали ввечері штору. Льон з синтетикою, дуже щільна, 230 грн.
    IMG_20161112_194341.jpg IMG_20161112_194349.jpg

• Подобається Подобається x 3
  12. Raven

Raven Мама малятка

Заразили мене на форумі австрійськими фіранками:girl_cray:, хочу таку в кімнату на вікно 2,5. От питання тепер стоїть чи варто, щоб висоту кімнати не вкрасти, які до того штори обрати? Кімната персикова, перед вікном нічого не буде, але є велика батарея під підвіконням. @Burberry, де ви свої замовляли? І ше здайте точку, де добре римки роблять.

13. Лідочка

на батарею можна екран зробити, якщо вона вас напрягає.
    Грамотно обіграти персикові стіни - завдання не з легких, чесно кажучи, так щоб воно не виглядало як несмак чи банально. Тут треба добре подумати при виборі меблів і текстилю.
    Ну і може б ви скинули фото, на якому колір стін видно максимально наближено до реалу, то я можу спробувати вам допомогти, якщо хочете.

14. Raven

Raven Мама малятка

Я то тепер аж зрозуміла. Отут є стіна з сервантом, стііни більш до жовтого наблиижені. Диван коричнеий, з боковинами венге, подушки в тон стін. Дякую:)
    --- дописи об"єднано, 23 Листопад 2016 ---
    @Лідочка, отут передостанній, нам на папірчику показали колористи

Вкладення:

Останнє редагування: 23 Листопад 2016
  15. Burberry

Burberry Well-Known Member

Мої трохи не так пошили, як я уявляла і показувала. Але я сама вина. бо не дуже розбираюся в шторах і не змогла, мабуть, нормально пояснити. Вони просто прошили тасьму всередині, щоб підтягувати їх, а на тому фото, що я скидувала, підтягують стрічки. Якось сфотографую свої. Замовляла я на пл. Петрушевича.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я в роздумах над ікеївськими шторами як тимчасовий варіант.
    Сумніви беруть, бо вони такі добряче прозорі. Чи ввечері можна буде ними щось заховати чи що є вони, що нема?
    gulsporre-zas-ona-szt-bia-y__0408966_PE569439_S4.JPG gulsporre-zas-ona-szt-bia-y__0409277_PE569605_S4.JPG gulsporre-zas-ona-szt-bia-y__0471980_PE613792_S4.JPG

17. Лідочка

Привіт. Сорі, що довго не писала, була далеко, не було часу на ДП.
    Я, так розумію, що колір стін такий як на передостанньому зразку, так?
    Ну, насправді варіантів достатно, питання - на скільки ви готові експерементувати:)))

Перший варіант, і на мій погляд найбільш вдалий, був би в такій кольоровій гамі (1,2).
    Сюди добре вписується коричневий, який у вас присутній. Напр., до дивану, я би додала декор. подушки лавандового і світло-оливкового кольору, як на першому фото.
    Штори - лавандові, (римка якщо то римка) теж світло-оливкова, або світлих відтінків, якщо то просто тюль чи австрійка.
    Блідо-рожевого кольору теж можна дати вкраплення, але небагато, напр. вазон, плафон бра чи щось типу того.
    Всі кольори мають бути пастельні, в теплій кольоровій гамі, особливо рожевий.
    Килим, такий як верхній ніжний теракот. Але світлий теж буде непогано.

Другий більш прохолодний, тут треба вже вам дивитися, яка у вас сторона, наскільки освітлена кімната і т.д. Щоб не було холодно. (3,4,5)
    Штори я б дала такі як на другому зразку першої картинки і на третьому фото, коричневий у вас є, і підгога напевно світла. Тому тут все просто, дадаєте кольору деталями, предметами інтер"єру.

Насправді, варіантів більше, тільки треба точно бачити відтінок стін і підбирати, по фото важко, бо вверху вона виглядає геть блідо-жовта, а в низу персиково-бежевого відтінку.
    --- дописи об"єднано, 29 Листопад 2016 ---
    Мжна більш сміливо підійти до питання (останні три фото), але я не впевнена, що вам підійде, бо тут треба вже і стиль меблів підбирати зовсім інший, і загалом більш глобально все міняти.

Вкладення:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Raven

Raven Мама малятка

так, він більше персиковий, але від меблів і підлоги додається жовтизна, кімната дуже світла. Я якраз над теракотом і думала
    а за рожевеньке дякую, навіть на нього не могла б подумати
    ой, дякую. Мені вже легше, маю від чого відштовхнутися.

19. Raven

Raven Мама малятка

ще вишневий хотіла на штори додати, але відкинула, бо хочу світлу кімнату

20. Лідочка

Не знаю чи воно буде дуже затемняти. Але було б також гарно. В будь-якому разі, не беріть якийсь один колір, доповнюйте його ще й іншими з цієї палітки. Тоді ваша кімната буде виглядати гармонійно і врівноважено.