може з мене нікудишний дизайнер, але дуже подобаються тюлі "старої моди" - тим більше, нам по стилю підходить (балки на стелі, ковані елементи, текстиль під мішковину і світло-сіро-рожевий ламінат) фото з нету, в нас ремонт ще на стадії ламінату, на тижні якраз ролети ті вибирати мушу
Відповідь: Штори Дуже гарно. Але то дійсно треба щоб підходило. Бо в нас тільки одна кімната, а це і спальня, і вітальня, і дитяча, і офіс Тому треба щось просте і практичне.
в нас фактично те саме, що тут у свекрухи, що в будинку (коли ми зробимо решту кімнат..?) а як вам таке?
Відповідь: Штори я ніби оприділилась, хочу штори-кафе, але такі у формі пісочного годинника. але поняття не маю яким чином їх чіпляти... хтось має такі? де ті карнизики маленькі купувати і як саме їх кріпити?
Відповідь: Штори практично всюди, де продають карнизи. Кріпити легко, бо в наборі йдуть спеціальні гачки. Такі карнизики є різних розмірів, тому заміряйте ширину кожного вікна, щоб не помилитись. До речі, карнизи регулюються - з меншого запросто зробите більший)
Відповідь: Штори Я теж) В вітальні на всю стіну балконний блок і там зараз стандарт- тюль/штора і мене то дратує дуже саме там. Як замовите, здайте точку.
Відповідь: Штори о ні, я збираюсь сама то все діло шити-робити єдине що треба - знайти карнизи і підходящу тюль, а викрійку вже в неті знайшла.
Відповідь: Штори дуже подобаються такі штори, але питання як їх шити? це скомбіновано з двох? які би штори пасували на неширокі вікна? вікна мають по 1 м ширини і їх є три поруч. карнизи вже куплені. на кожне вікно оремий карніз. мабуть було би добре виставити фото, та наразі нема змоги. розміщення вікон приблизно таке:
Відповідь: Штори Мені теж подобаються такі штори з щільної тканини в південну сонячну кімнату. Але як їх прати? Щоразу просити чоловіка, щоб відкручував карниз? То автоматично означає, що прати їх буду дуууже рідко. Я думала зробити петлі ( щоб на карниз чіпляти) на липучках, тоді можна буде самій їх знімати. Але мені сказали, що ті липучки дуже сильно здорожують штори.. На малюнку штори зшиті з 2-х тканин, правильно?
Відповідь: Штори будь-де,де продають/шиють штори і т.д....на 4 вікна лоджії без карнизів такого плану мереживна тюль обійшлась бл.900грн [/url][/IMG]
Відповідь: Штори Швея спортила дуже дорогу тюль. Уяви не маю як виправити. Підрізала багато і стрічку для карнизу криво пришила. Можна якимись деталями виправити?
Відповідь: Штори стрічку можна перешити якщо криво пришито, а на рахунок тюлі , є два варіанти піти туди де її продають,зазвичай там і шиють отже є відходи(бо комусь може задовга її скорочують)є залишок до 25 см точно . . Можна доштукувати з верху, а шов прикрити кружевом, або лєнтою. Або ж як варіант підшити низ кружевом, це дасть необхідну довжину. Проте все залежить яка у вас тюль. Бо в своєму випадку де стелі 3.50 , я тюлі зичайно знайти не могла, тому штукувала з верху нашиваючи атласну лєнту.Дуже задоволена результатом .
Відповідь: Штори Колись шукала тюль з Макквіном, то найбільший вибір був у Новому Цумі. Були бджілки, зайчики, ведмедики, феї, зірочки і т.д.
Відповідь: Штори ДЯКУЮ!Мала можливість сьогодні туди забігти.Направду вибір по принтах суперовий, я скільки бігаю по магазинах,ринках та буд. супермаркетах ще такого не бачила. Ціни 85-90 грн/м, вибір класний. Прикупила малим тюль тачки,останні 2.5 м(хотіли 3 м але не було) Однозначно раджу туди їхати за дитячими тюлями
Відповідь: Штори Дівчата, хтось має штори-нитки? Як вони вам? Щось надумала купити їх замість тюлі, на вікно, де вихід на лоджію. Чи будуть вони мати гарний вигляд в поєднанні із шторами з ламбрекеном? Де їх купити? Орієнтовна ціна?