Штори

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 8 Вересень 2010.

1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Штори

Ми якось відразу бачили, в якому стилі хочемо оформити вікна. Спершу купили карниз. Вибирали, щоб підходив за кольором та формою до фурнітури меблів та люстри. Потім вже вибирали штори.

2. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Ми часом не сусіди?! Це часом не будинок на Перфецького?

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ще залежить від карнизу - наш настельний підбирали ще під час ремонту. А штори вже вибирали пізніше, під загальний дизайн.

5. JaNazarkova

Шостий) А у вас?
    Ми стільки мороки мали з тим вікном, треба було ще під час ремонту сказати майстрам де буде карниз- я хотіла отак блище до вікна попри підооконник, а свекруха казала що краще коли до тої глибинки, при стіні і щоб на всю стіну... жалко мені було красти стільки території в кімнаті, і все ж таки зробили по моєму))))

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

четвертий :)
    з тих самих міркувань зробили штори при самому вікні, тато засверлив в стелю гаки і на них почіпили штори.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, я ламаю голову, як оформити отаке вікно. Має бути сучасний стиль, щось легке і світле. Вікна і двері відкриваються і ще й йдуть таким півколом...

8. flame

flame невгамовний експериментатор

[​IMG] може конструкцію такого такого типу? може зробити не 2, а 3 частини, щоб по-середині можна було зібрати на ту переділку і легко відкрити одні і другі балконні двері?

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------

або так?[​IMG]
    але мені здається, що в 2 варіанті важко буде збирати штору, на табуретку вилазити, чи якийсь довгий гачок для того мати?

9. JaNazarkova

Ви вже зробили ремонт?! Чи тільки починаєте?! Я б на вашому місці "втопила" батареї в стіни. А ще б оте вікно зробила суцільним- типу двоє дверей і два вікна, без отих трикутничків на які воно розділене...
    Дуууууже гарне вікно!!! Де такі будинки у Львові?

10. silvia

silvia Well-Known Member

якщо штори на люверсах, то як тоді кріпиться тюль?

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Потрохи завершуємо ремонт, тому переробляти вже нічого з вікном не будемо.
    Напевно, буду думати в напрямку римських чи японських штор, може, спеціалісти щось розумне порадять. Вікно одне в квартирі таке менш-більш повноцінне, всі решта - мансардні, тому оце я би хотіла якось гарно оформити.

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Якщо карниз подвійний (оптимально для варіанту штори-тюль), то на "задній" штанзі кріпите так, як забажаєте - на люверси, на жабки, на гачки.

Якщо легке і світле, то мені на думку спадають тільки ролети, але як їх вчепити на таке півколо? А тюль можна дати не на одному округлому карнизі, а на 2-х "половинках". Третя посередині мені здається зайвою, бо буде виглядати геть відірваним фрагментом.
    А що то за дірки між вікнами? якщо розетки/вимикачі, то варто замаскувати тюллю, тоді традиційне півколо і тюль з 3-х частин..

13. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, де є великий вибір штор (бажано з великодніми знижками:girl_wink:) в районі Сихова?

14. katysik

katysik Well-Known Member

Здійснилась моя мрія :)

Оцінюйте ;)

15. silvia

silvia Well-Known Member

допоможіть "одягнути" вікно на кухні. Суть втому, що там є балконні двері...Що обрати, щоб і гарно і зручно в користуванні враховуючи ходіння на балкон?
    на фото намальовано жалюзі, але не хочу таких.
    [​IMG][​IMG]

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто останнім часом ходив і приглядався на тюлі-штори? Шукаю важкі штори червоного і кремово-сірого кольору. Без малюнку, але якісні. Який то зараз порядок цін? І як де хтось бачив такі штори то дайте знати.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

банально але я б взяла римку(точніше 2)і однотону білу тюль яку підібрати на один бік магнітиком, бачила такі класнючі римки, але мені потрібгно було щоб було все видно тому взяли роли день-ніч(доречі стандартні 39 см на 160 см за 99 грн)

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мені по стилю до цієї кухні не вписується тюль....Жалюзі або на крайняк римку.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

та можна і без тюлі, колись думала що без них не зможу, а тепер нормально(чи то може мені так тюль надоїла за останій рік, то тепер лише ролети)

20. lusuzj

lusuzj Member

Великий вибір тюлів і штор є в Новому цумі (цінова категорія штор від 90-200грн. за м) і ще багато є на Південному.