Штори

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 8 Вересень 2010.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Штори

Я нарахувала уже 5 кольорів у вашій кухні( я правильно зрозуміла,то ж кухня?) Це вже немало( я взагалі останнім часом є прихильником коли поєднюються тільки два кольори, третій колір викючно білий або чорний...ну але то мої погляди на дизайн:)...тому беріть ролету світлу, максим. приближену або до оливкових фасадів або до бамбуку( доречі з цієї лінійки дуже багато тканин вдасне під натуральний льон чи щн щось таке)
    Біла- боюсь злиється з віконною рамою, і взагалі ця модель в білому якось дивно мені виглядає. тільки не салатову, точно! Вистачить стіни

2. Lambada

Lambada Member

такий варіант не розглядали?[​IMG]

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

і ще мені нитки дуже подобаються:

3. misss

misss New Member

ніяк не можу знайти підходящого варіанту штор або тюль у дитячу, у нас віконечка широкі,але короткі, можливо є якісь ідеї?

4. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Кухня.
    Чого 5?Салатові стіни і низ кухні(типу оливковий ,але і не зовсім) То можна віднести до зеленого..бо вони у мене схожі,там виходить гра відтінків. Кольорова гамма зеленого велика. Верхні меблі білі, і як декор чорні квіточки, стеля і фартух, столешня . І дерев"яна панель в колір дверей. Особисто мені подобається використовувати гамму кольорів обраних. Бо коли все одного кольору , то трошки скучно. Але у кожного свій смак , дякую за пораду.:girl_wink:

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мені щось ці кольори взагалі не поєднуються разом....Типу як рожевий й бордовий, ніби й з однієї гамми, але не те...Мені ближча позиція Каті - не використовувати надто багато відтінків , пів-тонів, кольорів.

6. Gorbywka

рожевий це світлий , а бордо це темний, а у мене оливковий і салатовий одної насиченості.

7. Virna

Virna Well-Known Member

тут важко говорити, не бачивши вживу. але от у мене є кімната оливкова і є салатова. то це зовсім різні кольори.

8. Gorbywka

нижній фасад дуже схожий до цього[​IMG], Хоча оливковий має багато відтінків[​IMG]
    Мені той оливковий в живу нагадує більше салатовий..

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну як чого: салатовий, оливковий (то нічого що вони "зелені") білий, чорний (квіточки, це теж рахується, навіть дуже, якщо це малюнок), + колір дерева, це вже 5.

При такій кількості кольорів треба бути обережними, щоб не вийшов вінегрет.

10. katysik

katysik Well-Known Member

Мені теж дуже подобається тюль ниточками, вже навіть знайшла на кідстафі, що хочу. Думаю для мене, як власниці нечемного котика :rolleyes:, який вічно роздирає мені тюлі до дир, то буде оптимальний варіант.

Але от цікавить, ширина такого тюлю має так само розраховуватись як звичайного - тобто якщо вікно має 3 метри, то треба 6 метрів тюлі, правильно? І ще, їх зараз купа є різновидів, і з люрексом, і широка нитка (лапша), які краще брати? І що стосовно обрізання висоти - вони переважно йдуть на 3 метри, то як відрізати зайве, не будуть потім торочитись?

Останнє редагування: 18 Січень 2014
  11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я в своїх кінчики обрізані вогнем припекла (запальничкою), мала час й натхнення :).

в мене одні з люрексом, інші меланж - у вітальні 3 метри одних, позаду них на карнізі - інші - раз так перекидаю. раз так. Бо якщо просто 3 метри розтягнути на 3 м вікна - доволі рідко виглядало, а призібраний вигляд - трохи неакуратно - типу пучками...Це ж ниточки все-таки..

то вже на Ваш смак.

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

йой :girl_crazy:
    я обрізала, ніц їм не було, не торочились

13. Gorbywka

То голосно сказано ,бо квіточки не такі щоб всі у кольорі, а ніби як обводок квітки...
    На рахунок вінігрету , то питання смаку,комусь і двох кольорів достатньо, а для мене заскучно, коли все одного кольору і меблі і стіні, підлога.

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я ж не кажу, що в вас вінегрет, я кажу просто щоб були обережні з кольорами.

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

І я запалилась тими тюлями-ниточками. Давно на них споглядала, але приміряла для кухні. Навесно планується робити ремонт у дитячій (взагалі робити дитячу зі спальні), як ви думаєте для дитячої такий варіант як однотонна тюль+кольорові ниточки підійдуть (перший поверх) і штори римки,?

16. Gorbywka

Як варіант думаю можуть бути, головне (якщо дитина маленька)щоб не дьоргала за нитки і карніз не впав.

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

2*2.5р. :crazy::crazy:
    Власне дуже теж цікавить. хто має напишіть як дітки до таких штучок відносяться. На початок можна підібрати їх посерединці, наприклад

18. Gorbywka

Так ,виглядає досить ефектно. Думаю такий інтерес буде спочатку, поки не звикне.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я вже давніше на них задивлялась, сьогодні вже була готова брати, але не було розміру..
    В деко були дуже класні по 35 грн/шт але лише 90 на 2.40:sad:

20. Dolche

Dolche Well-Known Member