Штори

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 8 Вересень 2010.

1. madchen

madchen Member

Відповідь: Штори

а оті вікна, що власне відкриваються виглядають нижчими від тих, що не відкриваються?бо в нас вони рівненькі під самісіньку стелю..п.с. чоловік вимірював, а йому ж що до моїх занавісок...тому тут таки я недогледіла(((

2. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Якщо кухя біло- зелена, то яку тюль повіситі, білі чи жовті чи може зелені?

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А зелений який? Приглушений, яскравий? В якому стилі кухня?

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

плотну, сніжно-білу
    додайте фото

5. Gorbywka

Кухня , око не ріже, а така скоріше оливково зелена ,але не темна...Фасад глянець.[​IMG]Колір нижніх фасадів такого зеленого, а верх буде білий в чорні квіти, от схоже поєднання ,але кухня не моя, зате фасади мої[​IMG] Свою поки фотографувати не можу.
    А це знайшла фіолетову кухню, там здається вище хтось писав, гарна, але для мене затемна.[​IMG]

6. Megan

Megan Well-Known Member

Ця, що я описувала, не така темна, вона фіолетово бузкова. (така як колір теми на ДП).
    До Вашої кухні я би взяла сніжно білий тюль.

7. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

Якщо ще актуально, сьогодні таке знайшла

8. Gorbywka

Я теж почала так думати, але сьогодні знайшла такі штори! Думаю їх поєднати із білою тюлю[​IMG][​IMG][​IMG]

9. Bonita

Bonita Member

Хочу такі штори (чи вони по іншому називаються) на кухню. Але цікавить чи можна їх не просто повісити, а якось по боках зібрати і підвязати, чи гарно буде виглядати без тюлі а з ролокасетами на вікнах? І головне питання - де таке можна знайти у Львові і як ті штори в догляді (їх прати можна)?

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

штор-ниток є повно у шторних магазинах, в цумі, наприклад. а найдешевше то на стафі, мабуть.
    перуться легко, і взагалі в догляді нічого особливого до себе не вимагають.
    але я їх викинула з кухні, мене страшно дратувало, що ті нитки заплутувались поміж листям вазонів, а ще маю кактус, то як в ті голки попричіпляється, то півдня тре розплутувати.

11. Megan

Megan Well-Known Member

Можна, але я їх так попрала, що як витягла, то за голову взялась...
    Діло було так: перед тим, як зняти, я на вікні зв"язала нитки в 4 місцях, зняла і поклала в сіточку для білизни. Так і попрала. Я була твердо переконана, що саме так мої нитки і будуть виглядати :girl_yes:. Ага, щас.. Я мало не зомліла, коли витягнула клубок заплутаних невідомо як ниток:girl_impossible:. А справа в тому, що вони були зі стеклярусом, і саме ці намистинки позаплутувалась-позатягувались. Думала викину. Але чоловік натякнув, що ці нитки так пасували до нашої кухні, що я переборола свою лінь і день витратила на те, щоб їх розплутати. І розплутала. Виявляється - це чудовий засіб для самозаспокоєння. Тепер буду мудріша - заплету в косу, коли буду прати :girl_in_dreams:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я прала на короткій програмі 15 хв, більше для них не треба, і не встигали так заплутатись, хоча згідна, що з гладкими нитками без всяких блистячок простіше.

13. Krysya

Krysya Well-Known Member

Зараз в Епіцентрі досить багато знижок є. Можна і -30% знайти. Загалом Епіцентр є дорогим магазином по карнізах (з власного досвіду суджу), але зі знижками дооосить таки є що вибрати

14. Gorbywka

Про прання дівчата написали. Я сьогодні такі купила , в Епіцентрі на них зараз знижка 34 грн за шт. Довжина 2.40 на 90. Такі класні оливкові з камінцями,забрала дві останіх:girl_in_love:, але там залишились ще інші кольори.

15. Gorbywka

Маю дуже цікавих сусідів:girl_cool: і треба від них сховатись!
    Знайшла такі три типи штор, які мені подобаються. У мене вимоги наступні.
    Щоб можна було почистити(чи зняти попрати)
    Щоб ховали від сусідів
    Пропускали досить світла
    На підвіконику будуть вазонки, чи не буде одне другому мішати.
    Ось фото. Мені дуже подобаються 1. але поділіться враженнями хто які має, + і -.[​IMG][​IMG][​IMG]

16. kati

kati Well-Known Member

Зняти і попрати можна лише римку(2 фото) 1 і 3 фото- однакові ролети тільки з різними механізмами- для них тільки суха чистка
    Така я к на першому фото ролета ,так звана,день/ніч в мене на дачі, навіть колір ідентичний:)
    Під ваші вимоги(крім прання)вона найбільше пасує.Адже там йде подвійне полотно, і перекручуючи його ви можете встановити положенняз просвітами або повністю на глухо,при цьому вся ролета може бути опущена. Римку ж або непрозороу ролету потрібно підіймати,щоб пропускали світло

17. Gorbywka

Дійсно нам потрібна щоб світло пропускала і була опущена до низу.
    Стіни у нас салатові, то якщо обрати салатову від неї буде темніше ,ніж від білої? Бо хочу щоб вікно було максимально світле.

18. kati

kati Well-Known Member

Тоді це точно Ваш варіант!

а решта кімнати в якій гамі?

19. Gorbywka

Меблі низ оливковий,верх білий у чорні квіточки, і вся стіна від підлоги на 1.50 в бамбуку (колір дерева світло коричневий)

20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Маю такий перший варіант на кухню,задоволена, але брала по боках з направляючими, бо з часом нитки торачаться