Відповідь: Штори Це набагато крутіше виглядає, ніж два вікна близько до кута, окремоприкшашені)) В моїх батьків так є, тому знаю, що кажу Якщо я не помиляюсь, то колись на форумі бачила фото і там так було, але там ніби вікно повністю кутове (здається це було в kati)
Відповідь: Штори Дівчата, які у вас штори-тюлі у дитячій? Я не можу нічого придумати. Хотіла тюлі і римки, чоловік каже, що це буде не затишно і взагалі такий варіант не для дитячої... Вікно у нас велике 2*1,45 і приєднане до однієї стіни(зовсім збоку)
Відповідь: Штори можна, точно. ( буквально нещодавно питалас про таке на півд, в європі на 1 поверсі) В мене так у вітальні, тільки тюль розрізали. Спочатку задумувала суцільну, але потім таки розрізала і правильно, зручніше набагато ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- ага, в мене повністю на кут сходяться
Відповідь: Штори Маєте на увазі, що між вікнами взагалі без штори - так як на 2 му малюнку що Corena запостила? Мені якось пусто... Власне я подумала, що тюль - чи вона розрізана на 2 частини, чи суцільна - великої різниці нема (так як кажете - навіть прати легше, бо 7,5 м тюлі випрати, а тоді ще випрасувати....), головне як штори по тюлі ляжуть.В нас в двох кімнатах, де кутові вікна, були штори так, що окремо по 2 на вікно, але бачу, що досить гарно виглядає, якщо поміж вікнами дати суцільну штору. Дякую за поради, дівчата.
Відповідь: Штори ооо, то супердобре. Треба мені тим питанням зайнятись після Ромчикових іменин. Ато мій чоловік вже настроївся сам шити з тканини яку я виберу, навіть вже відчіпав то і пристрілювався, як лекало зробити.
Відповідь: Штори Оновила я тюль в спальні. Була звичайна біла. Щось вона мене напрягала. А зараз тоненька "лляна" з рідким мереживом - саме те, що я хотіла. На фото виглядає прозорою, бо на вулиці ліхтарі зремонтували Насправді вона досить густа, не просвічується. І, головне, проста без блиску - якраз під мої цупкі штори. Тішусь капець! В кімнаті відразу так затишно стало... Завтра постараюсь зробити гарніше фото! ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- Штори з тканини схожої на мішковину - важкі, цупкі і ще й з підкладкою. Навіть найяскравіше сонце через них не пробивається.
Відповідь: Штори І я оновила, але не дуже задоволена. Купили таку гарну, з фатіну, по низу такі мереживні квіти (а-ля французьке мереживо), спеціально брали з тих, що менше просвічуються, а вона просвічується так, що капець. Якась така гола виглядає. Взяла більше ніж подвійну густину, бачу, що треба було брати в 4 рази більше,а не в два. Трохи розстроїлася.
Відповідь: Штори Візьміть собі ще таку саму і буде добре. Тюль з двох частин має багато переваг в використанні. Я собі теж брала більше подвійної густини, то ок. І світло проходить. і з вулиці не просвічується.
Відповідь: Штори Дівчата, підкажіть, може хтось десь зустрічав такі шторки в стилі "кафе" (до речі зараз в багатьох львівських кав'ярнях популярні)??? Кріпляться прямо на раму вікна, щоб можна було відчинити. Бачила таке чудо вживу, вже навіть тюль купила (мереживну) а де придбати самі карнізи??? Хочу такі на кухню, вона в мене в стилі прованс, дуже б гарно пасувало... Вікна два.
Відповідь: Штори пошукайте на Краківському(купляла правда років чотири тому),павільйон "штори" із сторони пивзаводу
Відповідь: Штори карнізи-кафе є в будь якому магазині , де продаються карнізи.вони є дешевші, дорожчі(латунні)
Відповідь: Штори я собі також такі хочу... вони можуть пошитися на спеціальну смужку-липучку, і її можна поставити на рідкі гвозді. Для мене це варіант, бо не хочу просверлювати пластикові вікна... але наразі ще роздумую... ну або карнизики - є там, де штори і фіранки
Відповідь: Штори У мене такі шторки, карнізики купляла на привокзальному, нічого там не треба сверлити, йде на двостронньому скочі, тримається вже більше року, хоча вже знімала шторки , прала
Відповідь: Штори Порадьте, де є широкий вибір карнизів і прийнятні ціни? Бо зібралися сьогодні їхати на Південний, от думаю чи вартує? Чи краще в Епіцентр або по якигось окремих фірмах/магазинчиках проїхатися? Просто лишаємо синочка з бабусею і не хочеться тих 2-3 години змарнувати.
Відповідь: Штори Шукаю варіанти, потребую натхнення В дітей в кімнаті стіл йде під вікном. Впритул до стіни. Наразі там висить дитяча фіраночка з Вінні і карніз ще той, що ми вчепили 100 років тому. На самих вікнах ролети. Але фіранка мене вже та не влаштовує, ну і діти вже виросли з того Пуха, хочу замінити все, але не шило на мило, а щось зробити гарне, але і практичне, бо наразі та, що є трошки заважає, бо нависає над столом. Мені потрібен карниз, який би якнайменше відставав від стіни. Словом, бракує ідей.
Відповідь: Штори А просто римська шторка? Мене теж в найближчому майбутньому чекає головоломка, бо маємо величезне вікно кутове вікно 1,5+4,5 і висота 1,8 і проблема в тому, що вікна під самісіньку стелю, навіть ті, що відкриваються... і тут на стелю навіть повішати карніз не получиться, бо вже не відкриється вікно(( і що я маю тут придумати??
Відповідь: Штори в мене в кухні вікно під саму стелю - то колишній балкон, але ж є ще віконна рама і мінімальний відступ від рами до стелі. то стельовий карниз якраз там нормально функціонує ,все відкривається. ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ---------- залиште ролети, а для затишку додайте підібрану на підхваті густу тюль, чи легку напівпрозору штору. карниз стельовий можете прикріпити максимально близько до вікна.