Відповідь: Штори В мене в кухні штори і тюль на петлях, соваються добре, правда я їх щодня не рухаю. В кімнатах зробила звичайні металеві карнизи на жабки, і мені більше сподобалось.
Відповідь: Штори Не буде, недавно купувала 3м карниз, штори вибирала середньої щільності тканини. Нічого не прогинається, до речі в карнизах так зроблено що не потрібно розрізати тюль наполовину, тобто іде однією суцільною планкою. Привіт, дивлячись якої довжини карниз, на 3 метровий карниз обійшлося по тканині на штори + тюль 900 грн (без пошиття), при чому тканина на штори не з особливо дорогих...
Відповідь: Штори в нас у вітальню, на карніз 2,50 штори+ тюль але разом з пошиттям було 1035 грн. Пошиттям дуже задоволена ( але я ніяких шторних "збочень" не маю, просто прямі призбирані штори і просто призбирана тюль, без ніяких подвійних шарів, перегинів, заломів, ламбрикенів і т.д.), замовлятиму в них на всі решта вікон в квартирі, а то ще дитяча, спальня і кухня. Перейшовшись по салонам зі шторами і по цінах, зробила висновок що наша ціна ще була цілком адекватна, бо деякі салони такі ціни нараховували що я прозрівала.
Відповідь: Штори так цілком. До речі, це така ціна вийшла при тому, що купляла я на на гуртівні тканинин на Зеленій, там і так ціни більш-менш демократичні.
Відповідь: Штори а вибір гарний? ---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- а де шили?
Відповідь: Штори Два роки живу без фіранок в спальні, а перед самим новим роком чоловік закатав шкандаль "скільки можна?", а я просто нічого підібрати не можу, бо хочу щось повіртропроникне і однотонне. В мене оливкові стіни, світлі меблі, білий ковролін і оливково-коричневі штори з дрібним орнаментом. Знаю, що простіше штори поміняти, але я їх дуже люблю, ще зі старої квартири, і вони достатньо цупкі, світло не пропускають. Може десь є таке, яке я хочу?
Відповідь: Штори А я вже з ніг збилась, шукаючи темно-коричневі штори з цупкої тканини і вишиті золотими (блискучими) нитками. Може хтось знає, а то в мене руки опускаються. Де я тільки не ходила, навіть у Франківську, є такі приблизно як мені потрібні, але то не то.
Відповідь: Штори О! то мої схожі, але світло-коричневі. В Новому ЦУМі, там де я купувала свої 5 років тому, ще були темніші трьох відтінків. Може й зараз є, бо нещодавно щось таке бачила.
Відповідь: Штори я кажись впорола глупость.... купила сьогодні в кухню карніз, оскільки в моїй кухні справжні штори будуть зайвими, то я собі подумала ролєти вже є, ще одинарний карніз на тюль і все буде гуд. так і купила, кріплення лише для 1 палки і сам рейлінг. Тепер переглядаючи варіанти оформлення вікна здається мені що просто тюль надто голо виглядатиме, але і загромаджувати шторами неохота. Чи зможуть мені пошити тюль з кусочком псевдо штори (тюлі іншого кольору) збоку? Бо карніз з двома палками не поміститься, кухонні меблі близенько до стіни зроблені, там лише одинарний карніз влізе, а як тепер ті штори зробити щоб вигляд мали завершений? теоретично звичайно можна один карніз тюлі зробити довгим, а кусочок штори на більш короткий поряд, щось типу того але реакцію чоловіка на такий ход я можу передбачити вже теоретично хочу такого плану але до рівня підвіконника, ну можу чуть довше. Але не до підлоги однозначно.
Відповідь: Штори а я теоретично таке ж, але виключно до підлгикарніз маємо двійний, як і в дитячій, а от в спальні і вітальні я перестрахувалася-взяли трійний, бо політ моєї фантазії ще "в небі", тому.... до речі,змушена змінити плани стосвно оформлення вікга в дитячій..хотіла такого плану, але поставили ми там книжкову шафу,тому,думаю,що зайвою буде з того боку шторка.... ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- Віка,а покаж,як ви в дитячій оформили вікна...
Відповідь: Штори поки ніяк дитяча в нас буде оформлятись останньою. Там наразі тільки іграшки, взнаєм хто в нас буде, вже сплануєм кольорову гамму меблів в дитячу, а вже виходячи з того і оформлення вікна. а тюль таки замовила сьогодні, півпрозора слонова кістка в поєднанні з другим шаром півпрозорого світло-шоколадного, як наш тато в суботу приїде не дуже піздно, то вже і повісимо
Відповідь: Штори Віка, а чому ти не хоч взяти тканину типу тюль-штора, я таких декілька бачила на тій гуртівні на зеленій, це типу тюль а по ній різні малюнки (важкувато пояснити) думаю що в такому випадку не потрібно буде фальш-штори дошивати. вибір достатній від дешевих до дорожчих,мені було достатньо щоб вибрати)) Маю хорошу кравчиню,яка нам всі штори шиє і порівняно з базарами за смішну ціну.
Відповідь: Штори фальш-шторка там лише для імітації шторки, чисто декоративно, вона завжди буде в сторону прихвачена магнітом, і так збоку буде. Для закривання від охочих поглазєть є ролєти. Чи я не так зрозуміла смисл та призначення тої тюлі-штори? я малюнків на тюлі старають по можливості уникати, бо люблю щоб тюль була майже прозора і максимально пропускала світло. Є ще такі тюлі які майже непрозорі, щось середнє між тюллю і вже шторою, але вони мені здається надто плотними для тюлі.
Відповідь: Штори ці тюлі прозорі, не обов"язково з малюнком як таким, можуть бути і в полоску і т.п., типу частина тканини прозора як тюль,а частина трошки щільніша, такі тюлі не потребують штори, тобто виглядають самодостатньо без штор.
Відповідь: Штори ааа, ти маєш на увазі що умовно 2/3 прозора а 1/3 непрозора, тіпа імітації штори без самої штори? Мені такі не попадались ніде... Я зараз трішки невиїздна на далекі відстані, машина в моєму розпорядженні тільки по неділях, а з малою без машини кататитьсь то не для моїх нервів, а лишити немає на кого. Тому південний і н.цум - може чуть дорожче виходить, зато близенько
Відповідь: Штори Дівчата, гляньте нашу дитячу-колір стіни і каркас з картону - оливковий+стеля-згущене молоко...те,що я планувала (див. кілька постів назад) не виходить, бо поставили книжкову шафу і шторка там недоречна, а зліва треба трубу закрити...колір тюлі планую - слонова кістка/згущенка, штори - оливка/бамбук+край см 20-30 по висоті-чорний шоколад (щоб обігати темні двері і плітнус)...тільки сумніваюсь,чи робити штору прямою,чи підвішувати її..якщо підвішу,то чи закриє вона повнюстю трубу...мо хто якісь цікавіші запропонує варіанти
Відповідь: Штори у нас дитяча рожева рожева але поки першенька переїде туди спати, а тим більше другенький, то вже час ремонту прийде сам по собі
Відповідь: Штори Уляночка, спробуйте підвшати і зачепити її таким чином http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1075233&postcount=125 Так точно трубу закриє, і світла буде більше
Відповідь: Штори Допоможіть порадою. У нас зараз такі у спальні. Вони вже надто довго висять та й доглядати за ними не реально. тільки хімчистка. Я тут на 4 сторінці бачила такі салатові, ніби нічого. Чи не знаєте де такі шиють? А може порадите щось від себе.
Відповідь: Штори такс..минулого тижня "одягнула" я вікна в дитячій,а сьогодні пішла в розвідку на Південний за комплектами в спальню і кухню..ну що сказати-вибір є,особливо серед тканин,що ідуть "під замовлення", проте ціни мене не потішили...штори,що мені подобаються в спальню в районі 300-400 грн за м, в кухню знайшла за 220..тюлі теж від 100 (проста сіточка) і до 260 (щось цікавіше)..ну і просте пошиття-20 грн/метр...так що "дитячі" вікна в мене вийшли мо сказати "халявними" ...