Штани чи спідниця?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 31 Серпень 2009.

?

ви надаєте перевагу:

1. штанам

45,8%
  2. спідницям

13,4%
  3. під настрій, то одне, то інше

40,8%
  1. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

Відповідь: Штани чи спідниця?

практично завжди джинси. страшне не люблю спідниці - незручно, та ще й кишень нормальних нема... хоча маю аж три спідниці, та за весь час їх одягала може разів 5-6. і щоразу шкодую що одягла, ні ходити нормально неможливо, ні сидіти. і ладно би хоч чоловікам подобалось - вони взагалі не помічають! навіть ті, яким я небайдужа.

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

при виборі спідниці, аби не відчувати дискомфорту, треба пам"ятати кілька правил:
    спідниця має бути гарно і якісно пошита (і розкроєна)
    спідницю треба підбирати точно по розміру (ідеальна посадка)

тоді вона не буде ні перекручуватися, ні підскакувати, ні сповзати, не створюватиме дискомфрту при ходьбі

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я і то, і то люблю
    правда осінь-зима останні роки більше штани ношу - себе шкода стало, нема чого відморожуватись....
    а весна, літо, рання осінь - лише сукеночки і спіднички і шортики! як казала моя вчителька - носи, поик є що показувати :girl_wink:
    помимо того, люблю дуже капрі (особливо в дощ, бо терпіти не можу мокрий низ штанів)...

4. talja

talja Member

І те, і інше, залежно від ситуації... В залежності від того куди направляєшся!

5. solomka

solomka Active Member

підтримую, я частіше (майже завжди) носила штани поки діти були маленькі, а тепер коли вони підросли, залюбки ношу спідниці, і неважливо яка пора року, зимою одягаю довгу дубльонку.

6. MYR

MYR Member

А я чомусь навпаки, як тільки починається осінь повністю переходжу на спідниці, помітила це за собою ще з студентських часів.

7. Kecan

Kecan New Member

Я певний час назад носила штани, а тепер пішла на роботу і якось само по собі повернулась до спідниць. Можливо спрацювало, те що мені сказали, що я гарніша в спідниці:girl_flirt:

8. Zhaba

Zhaba Member

Дуже люблю сукенки або спіднички. Але виключно на якісь урочисті події. На кожен день мені дуже не комфортно в спідниці, а на роботі вона сповзає на талію :girl_crazy: (дуже сидяча робота).
    Перевагу надаю довжині чуть нижче колін і завуженим до низу. Мені таке пасує. І взагалі люблю щось таке незвичне і більш стримане. Коли щось таке вдягаю на свята, то всі мене не впізнають. І нащо носити сукні чи спідниці щодня? Такого ефекту не буде :girl_flirt::girl_wink:
    Зі штанів не ношу класичні з тканини. Перевагу надаю різним видам джинсів і ні в якому разі не завуженим до низу.

9. Ташка

Ташка New Member

Колись була затятою любителькою штанів (бо зручно, а з тим, як я бігаю постійно, то спідниці не втримають того темпу ))). Вдягнув і не переиваєш як (при)сісти, ногу покласти чи через щось там переступити-перейти... В спідничці таке завжди пам"ятати треба. Плюс дуже люблю кросівки чи макасинчики, тому й спідниці під них носила спортивні лише.
    Але останнім счасом таки 60-70% ношу спідниці. Бо чоловікові подобається, та й жіночніше воно так. :girl_tender: Навіть восени-навесні спіднички до чобітків (і довге пальтечко чи пуховичок).
    Кольори різні. Влітку різнобарвні, взимку більше чорно-коричнево-сірі. Фасон теж різниться - від спіднички олівчиком до складчатих і розлітайок (але то вже літо). Ще помітила, що значна частина спідниць у мене з кишенями - відголоски любові до штанів і спорті стилю :girl_wink:

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

я теж 99% - брюки. Причому маю і люблю різні - від спортивних з кишенями джинсів до класичних з кантом брюк. А от з платтячками-спідничками - гірше. Іноді хочеться їх одягти, раз одіну (досить у тій красі незручно), а потім знову півроку - і в штани.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

буде-буде :) різні просто спіднички-платтячка на кожен день і на вихідні-свята

12. slobodianka

slobodianka Member

Раніше я носила тільки штани, спідниць терпіти не могла-любила спортивний стиль. Зараз, напевно, виросла з нього - люблю ношу і штани і спідниці, літом, наприклад, ходжу переважно в спідницях, сукенках, сарафанах, зимою-звичайно в штанах, але не проти інколи і теплу сукенку вдіти чи спідничку ділову(зразу міняєшся на очах сама перед собою, самооцінка підвищується чи що?):). Шкода лише, що на каблуках ходити не можу-все таки на них гарніше...

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, певно не туди пишу, але потребую вашої поради. Ходила недавно на секонд (ну маю я таку улюблену справу) і побичила спідничку, н6ічого ніби особливого, але припала вона мені до душі, купила.... а тепер незнаю що робити бо поняття не маю з чим такі одягоють. Порадьте що з нею носити бо не хочу щоб вона лежала мертвим грузом. Додаю фото. Тканина - батист, довжина - по коліна

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

До речі, спідничка дуже гарна:girl_yes:

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в мене стандартно -всю зиму я ношу спідниці, а влітку переходжу на джинси))

16. marry carrie

marry carrie Member

Я дуже люблю штани, спідниці вдягаю вкрай рідко, а взимку взагалі важко мене змусити вдягнути плаття або спідничку, хоча чоловік каже, що мені дуже пасують спіднички))

17. dasha

dasha Well-Known Member

А мені здаєть що під цю спідницю підійшли б плетені сандалі, без каблука, бо тканина має "індійський візерунок" і дійсно якусь приталену блузку лляну, або футболку без малюнка.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

обидва варіанти чудові.
    Спідниця така універсальна))
    От ще собі уявляю: до неї гарно пасуватимуть блузи такого типу і балетки наприклад.
    [​IMG] [​IMG]

19. LGalT

LGalT Member

А в мене залежить від сезону переважно : осінь, зима- штани, в основному, а літом, весною - спіднички, плаття.
    Але все-таки, коли вдягаю спідницю гарну чи плаття, зразу відчуваю себе жіночнішою:girl_spruce_up:

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

привіт! я обожнюю ходити в джинсах, маю їх вдосталь, також люблю і комфортно себе почуваю в легінсах та джегінсах) подобаються і платтячка, які також скуповую, але більшість з них висять в шафі навіть ніразу неодівші, чоловік інколи починає сваритись зі мною що я покупую всього багато, а потім неношу, а я все тішу себе і його ілюзіями що ще одіну, ітак постійно!

Останнє редагування модератором: 20 Березень 2011