Відповідь: Штани чи спідниця? практично завжди джинси. страшне не люблю спідниці - незручно, та ще й кишень нормальних нема... хоча маю аж три спідниці, та за весь час їх одягала може разів 5-6. і щоразу шкодую що одягла, ні ходити нормально неможливо, ні сидіти. і ладно би хоч чоловікам подобалось - вони взагалі не помічають! навіть ті, яким я небайдужа.
Відповідь: Штани чи спідниця? при виборі спідниці, аби не відчувати дискомфорту, треба пам"ятати кілька правил: спідниця має бути гарно і якісно пошита (і розкроєна) спідницю треба підбирати точно по розміру (ідеальна посадка) тоді вона не буде ні перекручуватися, ні підскакувати, ні сповзати, не створюватиме дискомфрту при ходьбі
Відповідь: Штани чи спідниця? а я і то, і то люблю правда осінь-зима останні роки більше штани ношу - себе шкода стало, нема чого відморожуватись.... а весна, літо, рання осінь - лише сукеночки і спіднички і шортики! як казала моя вчителька - носи, поик є що показувати помимо того, люблю дуже капрі (особливо в дощ, бо терпіти не можу мокрий низ штанів)...
Відповідь: Штани чи спідниця? І те, і інше, залежно від ситуації... В залежності від того куди направляєшся!
Відповідь: Штани чи спідниця? підтримую, я частіше (майже завжди) носила штани поки діти були маленькі, а тепер коли вони підросли, залюбки ношу спідниці, і неважливо яка пора року, зимою одягаю довгу дубльонку.
Відповідь: Штани чи спідниця? А я чомусь навпаки, як тільки починається осінь повністю переходжу на спідниці, помітила це за собою ще з студентських часів.
Відповідь: Штани чи спідниця? Я певний час назад носила штани, а тепер пішла на роботу і якось само по собі повернулась до спідниць. Можливо спрацювало, те що мені сказали, що я гарніша в спідниці
Відповідь: Штани чи спідниця? Дуже люблю сукенки або спіднички. Але виключно на якісь урочисті події. На кожен день мені дуже не комфортно в спідниці, а на роботі вона сповзає на талію (дуже сидяча робота). Перевагу надаю довжині чуть нижче колін і завуженим до низу. Мені таке пасує. І взагалі люблю щось таке незвичне і більш стримане. Коли щось таке вдягаю на свята, то всі мене не впізнають. І нащо носити сукні чи спідниці щодня? Такого ефекту не буде Зі штанів не ношу класичні з тканини. Перевагу надаю різним видам джинсів і ні в якому разі не завуженим до низу.
Відповідь: Штани чи спідниця? Колись була затятою любителькою штанів (бо зручно, а з тим, як я бігаю постійно, то спідниці не втримають того темпу ))). Вдягнув і не переиваєш як (при)сісти, ногу покласти чи через щось там переступити-перейти... В спідничці таке завжди пам"ятати треба. Плюс дуже люблю кросівки чи макасинчики, тому й спідниці під них носила спортивні лише. Але останнім счасом таки 60-70% ношу спідниці. Бо чоловікові подобається, та й жіночніше воно так. Навіть восени-навесні спіднички до чобітків (і довге пальтечко чи пуховичок). Кольори різні. Влітку різнобарвні, взимку більше чорно-коричнево-сірі. Фасон теж різниться - від спіднички олівчиком до складчатих і розлітайок (але то вже літо). Ще помітила, що значна частина спідниць у мене з кишенями - відголоски любові до штанів і спорті стилю
Відповідь: Штани чи спідниця? я теж 99% - брюки. Причому маю і люблю різні - від спортивних з кишенями джинсів до класичних з кантом брюк. А от з платтячками-спідничками - гірше. Іноді хочеться їх одягти, раз одіну (досить у тій красі незручно), а потім знову півроку - і в штани.
Відповідь: Штани чи спідниця? буде-буде різні просто спіднички-платтячка на кожен день і на вихідні-свята
Відповідь: Штани чи спідниця? Раніше я носила тільки штани, спідниць терпіти не могла-любила спортивний стиль. Зараз, напевно, виросла з нього - люблю ношу і штани і спідниці, літом, наприклад, ходжу переважно в спідницях, сукенках, сарафанах, зимою-звичайно в штанах, але не проти інколи і теплу сукенку вдіти чи спідничку ділову(зразу міняєшся на очах сама перед собою, самооцінка підвищується чи що?). Шкода лише, що на каблуках ходити не можу-все таки на них гарніше...
Відповідь: Штани чи спідниця? Дівчата, певно не туди пишу, але потребую вашої поради. Ходила недавно на секонд (ну маю я таку улюблену справу) і побичила спідничку, н6ічого ніби особливого, але припала вона мені до душі, купила.... а тепер незнаю що робити бо поняття не маю з чим такі одягоють. Порадьте що з нею носити бо не хочу щоб вона лежала мертвим грузом. Додаю фото. Тканина - батист, довжина - по коліна
Відповідь: Штани чи спідниця? Я до цієї спіднички бачу трикотажну кофточку кремового кольору, наближеного до білого, або такого, як узори на спідниці, на короткий рукав або 3/4, ще можна якись аксесуарчик: буси або кулон якийсь підходящий. На мою думку, має бути щось облягаюче і однотонне, без візерунків, бо спідниця сама по собі має багатий візерунок. Ще я би взяла мешти на високому каблучку... ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- До речі, спідничка дуже гарна
Відповідь: Штани чи спідниця? в мене стандартно -всю зиму я ношу спідниці, а влітку переходжу на джинси))
Відповідь: Штани чи спідниця? Я дуже люблю штани, спідниці вдягаю вкрай рідко, а взимку взагалі важко мене змусити вдягнути плаття або спідничку, хоча чоловік каже, що мені дуже пасують спіднички))
Відповідь: Штани чи спідниця? А мені здаєть що під цю спідницю підійшли б плетені сандалі, без каблука, бо тканина має "індійський візерунок" і дійсно якусь приталену блузку лляну, або футболку без малюнка.
Відповідь: Штани чи спідниця? обидва варіанти чудові. Спідниця така універсальна)) От ще собі уявляю: до неї гарно пасуватимуть блузи такого типу і балетки наприклад.
Відповідь: Штани чи спідниця? А в мене залежить від сезону переважно : осінь, зима- штани, в основному, а літом, весною - спіднички, плаття. Але все-таки, коли вдягаю спідницю гарну чи плаття, зразу відчуваю себе жіночнішою
Відповідь: Штани чи спідниця? привіт! я обожнюю ходити в джинсах, маю їх вдосталь, також люблю і комфортно себе почуваю в легінсах та джегінсах) подобаються і платтячка, які також скуповую, але більшість з них висять в шафі навіть ніразу неодівші, чоловік інколи починає сваритись зі мною що я покупую всього багато, а потім неношу, а я все тішу себе і його ілюзіями що ще одіну, ітак постійно!