Штани чи спідниця?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 31 Серпень 2009.

?

ви надаєте перевагу:

1. штанам

45,8%
  2. спідницям

13,4%
  3. під настрій, то одне, то інше

40,8%
  1. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Відповідь: Штани чи спідниця?

А я джинсоманка..95% моїх штанів джинси...Є тільки 2 шт. класичних штанів в яких я ходила на роботу (після того я на них навіть дивитися не можу).Щодо спідничок то маю лише короткі, люблю ходити в них літом:girl_in_love:. Маю також декілька платтячок які теж можна носити літом:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Я думаю вибір відкритих спідниць чи закритих бруків - все-таки психологічний аспект:) Те саме, що й з макіяжем:)

Візьмемо до прикладу мене: я коли йду працювати, вчитися, гуляти на самоті - завжди вдягаю закриті речі, наношу яскраву косметику, що робить риси обличчя виразнішими - тим я хочу ніби сказати: не чіпайте мене, дайте мені заховатись:)
    Коли ж ми з чоловіком дефілюємо я вдягаю короткі сукні й спідниці, високі каблуки -я відкрита, і мені не страшно, тому що поряд зі мною мій захисник:)
    десь так, плутано, не зрозуміло.
    Коротше, я вибираю штани:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Галченя

Галченя Well-Known Member

А я обожнюю спідниці:girl_in_love: Але хожу майже завжди в штанах:girl_crazy: Просто так зручніше. Тому навіть важко проголосувати за щось одне.
    А от джинсів чомусь недолюблюю:girl_cool: Хоч маю "дежурні" для прогулок з малою

• Подобається Подобається x 1
  4. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

В мене спідниця на першому місці, навіть незнаю, люблю і все, але в сезон колготок, дуже дорого обходится носіння спідниць, так як колгот вистарчає на вихід-два, тому навіть практикую більше чулки, економніше виходить, якщо один задерся, то заміняю другим таким саменьким :)))

5. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Дуже люблю спідниці, завжди ходжу лише у них. Для мене немає різниці чи довгі чи короткі, усі люблю;) Коли у вересні я мала іти на роботу, то у мене постала проблема, адже робочим одягом мають бути лише штани, а у моєму гардеробі не було жодної пари штанів, тому пішла в "Ку" і купила ті "джинсаки", які мені підійшли.

Я штанів НЕНАВИДЖУ.

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я працюю в державному підприємстві, в управлінні, де приходиться куча начальства на одного звичайного працівника. Так от - я люблю штани, фанатично, бо постійно, навіть літом мерзну в ноги, і комфортний одяг дозволяє зосередитись на роботі. А мій начальник постійно мене достає, що справжня жінка повинна ходити в спідниці. А коли прийду в спідниці - каже - чого прийшла так одягнута, тепер робити нічого не можу.

7. skystar

skystar Well-Known Member

А я майже завжди в штанах. Друзі навіть колись жартували, що я й заміж в джинсах і кросівках виходити буду:girl_crazy: Ну комфортно мені так, що вже поробиш:girl_in_dreams:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Влітку більше люблю спідниці, взимку - штани. Причина банальна - в них тепліше :)
    О! платтячка - то окрема тема!!!:girl_in_love: люблю!!!!

9. demko

demko Well-Known Member

Я також з штанів не вилажу:girl_crazy:а спідниць в мене аж одна(ходила на весілля за дружку) Мій чоловік не одобрює мій стиль,але мені так зручно! Для мене спідниця це вихідне вбрання, і вдагяю я її тільки на урочисті події.

10. Нифка

Нифка Well-Known Member

а я також люблю спіднички, довжини різної і до колінка на роботу, і куценькі куценькі. А штанів тільки 2 пари: одні джинси, одні брюки. але в спідничок є один велчезний мінус- колготи, котрі рвуться не по дням а по часам:))

11. Natalia H

Natalia H Well-Known Member

Люблю штани за зручність, за те, що можу в них вільно сісти/ходити/зігнутись не думаючи про те, як то виглядає збоку, як це зазвичай буває, коли в спідниці. Словом, вільніше себе в них почуваю.
    А спідничка нагадує мені, що я таки гарна! (по реакції оточуючих :girl_spruce_up: )

12. Левицька

Левицька New Member

Я люблю спіднички-сукенки! Люблю себе в них! Навіть, коли бачу в місті дівчаток у гарних суконках - аж настрій підіймається! Нещодавно спіймала себе на думці, що у мене немає нормальних джинсів і всього одні класичні штани.
    Найбільше обожнюю чорну спідницю-олівець за коліна та пухнаста пишна спідничка а-ля 50-ті. Також маю багато сарафанів, які ношу на роботу поверх різноманітних блузочок (моя ще одна пристрасть).

13. Orman

Orman Модератор-бомба

напишусь тут і я :)

мій вибір: штани, спідниці сукні ... широкі,вузькі, довгі короткі... джинсові, вовняні, трикотажні, шовкові ...

коротше кажучи - я шмоточниця :girl_crazy: Люблю все і побільше-побільше ...

14. Firefly

Firefly New Member

А в мене все "не як в людей" - влітку (та й взагалі в теплу пору року) переважно ношу штанці (і навіщо тільки депіляцію роблю :) ), а от тільки похолодає - спіднички, чобітки - і вперед...

15. seryj

seryj Member

Які жінки гарні в спідницяк , можуть бути штани , но ті короткі штани ( В ПІДВАЛІ ПОВІНЬ ) ТО ДУЖЕ НЕ ГАРНО ВИГЛЯДАЄ!

16. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

І в мене так, але на то є причина... ножки худі :girl_sad:, а в чобітках того не видно - гарні :girl_blum:

17. носик

носик New Member

Штани для зручності,а спідничка чи плаття для елегантності+ справити неабияке враження)))) Не люблю лише комбінзони:girl_sad:, але маю в ньому лазити ( штани для вагітних трішки смішні)

18. poputochka

poputochka Well-Known Member

На щодень - однозначно штани,взимку - ще й утеплені. А спідниця чи сукня, сарафан - це вже "на вихід" ( зараз,доки в декреті,бо на роботу порівну носилось і те і інше).

-а такі штани також люблю - ідеальні,щоб в хляпанину чи сніг гуляти з дитиною,бо спробуйте вийти в довгих - зразу по коліно мокрі і треба прати.

19. LILY

LILY Well-Known Member

а я обооожнюю джинси майже з них невилажу,надаю перевагу дорогим маю пару пар от юзаю кожен день,одні маю вже 4 й рік виглядають як новенькі,троха штанини внизу протерті але то зараз модно,а на якісь свята платтячка, спіднички, капріки;))

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дуже люблю сукні:) Літом практично ходжу тільки в них, а ще в спідничках. Надаю перевагу спідницям та сукням з широкими фалдами (пишним), бо фігура говорить, що мені йде це найкраще:girl_spruce_up: Подобаються яскраві та світлі кольори, а саме жовтий, білий, бірюзовий та фіолетовий. Чорні сукні мені не пасують, а от спідничка-олівець якраз:). Зимою переважно в штанятах, бо для здоровя добре, і зручно. В сукнях почуваюся найзручніше, та й так найгарніше:). Довжина, якій надаю перевагу - до коліна, або трішки коротше.