Штани чи спідниця?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 31 Серпень 2009.

?

ви надаєте перевагу:

1. штанам

45,8%
  2. спідницям

13,4%
  3. під настрій, то одне, то інше

40,8%
  1. Грета

Грета Well-Known Member

Відповідь: Штани чи спідниця?

Однозначно штани. Почуваю себе ДУУУУУУЖЕЕЕЕ комфортно. Хоча - якщо б мала ідеальну фігуру - ходила би і у спідницях. Неможливо дивитись коли "пре" ОТАКЕННА жіночка або дівчинка в коротенькій спідничці і всі її "телеса" бултихаються зверху..... - ФУ....
    ІМХО.

• Подобається Подобається x 10
  2. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

ШТАНИ (джинси, класичні,..), шорти, капрі!!!
    Мені в них і влітку, і взимку комфортно!
    Спідниці ну дуууууже рідко ;) (під настрій або свято)

• Подобається Подобається x 5
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а я маю отаку річ- два в одному- спідничка- штани- дуж люблю в ній тусуватись, почуваю себе в ній дуж комфортно)))

• Подобається Подобається x 14
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я в основному спіднички!!Штани дуже рідко!!!!в мене навіть був період що мене ніхто не бачив в штанах десь рік!!Зараз в основному штани зимою(осінню)

5. Siania

Siania Love Life

А я цього літа спідницю вдівала рівно 1 раз:) На роботі наш начальник з охорони аж квіти мені приніс з того всього, всі були в шоці:girl_smile:
    Я люблю штани, коли вдіваю спідницю, то якось дуже привертаю до себе увагу чи що, почуваюсь некомфортно, як Кітка писала
    :girl_haha:
    Люблю хіба що літні платтячка, вільні, і довжина мусить бути трошки за коліна :girl_curtsey:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Сукенки..сукенки..сукенки...зараз їх в мене є достатньо...люблю спіднички, але наразі тіко одна з моїх у фаворі.....а ще легінси і туніки...на еврі дей і дит.майданчик саме то...хоча восени та взимку лажу в бриджиках, в джинсах....

7. kristina

kristina Well-Known Member

Я люблю спіднички, але класичного фасону, такі трошки за коліно, пошила собі таких різних кольорів, так лажу на роботу. Штани не одягала не знаю скільк років. Тільки бриджики, капрі,навіть джинсові, але все одно щоб коротенькі, до коліна, трошки за коліно, мені у них якось комфортніше і люблю коли видно взуття, особливо осінні черевички, я на них помішана , і не можу ту красоту під штанами носити.

• Подобається Подобається x 7
  8. Олюська

Олюська Well-Known Member

А мені найкомфортніше в штанах, хоча спіднички теж дуже люблю, але то більше на вихід, в неділю. Спіднички-міні не ношу, люблю рівні з коліном, нижче колін і трошки вище колін. Такі фасони подобаються:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Кольори? Різні, але не люблю дуже барвистих, здебільшого однотонні, з якимось аксесуарчиком цікавим (ремінець, квіточка, бантик, гудзики). Ще дуже люблю в складочку спіднички, але не в клітинку!:)
    А штани - джинси, класичні штанці, завужені донизу, труби. Не дуже - кльош:)

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  9. Oddly

Oddly Well-Known Member

в мене і штани, і спідниці водяться. і сукні. ще сарафани люблю. ще подобаються плаття по штанах (залежно від фасону).
    я все люблю. головне, щоб фасон пасував.

10. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я в опитування не зовсім вписуюся.
    Я ходжу в основному у платтях, і то зв"язаних власноручно:). Мені в них найзручніше, хоча в шафі повно спідничок і джинсів. Зрозуміла, що все літо проходила майже виключно в 3-х в"язаних літніх сукнях або джинсах-кофточці (на холодну погоду). На зиму в мене взагалі щось 6 чи 7 в"язаних суконь, я вже навіть з собою не борюся, щоб щось інше придумувати, а просто собі нову зараз в"яжу :haha:

• Подобається Подобається x 8
  11. natka75

natka75 Well-Known Member

Tasia -класс!!!!!
    я на роботу в основному штани+блузка і піджак/светрик.Спідниці одягаю в основному класичні прямі....рідко, але коли теж одягну - то всі замічають))))
    Плаття тільки на банкети якісь в мене)))

• Подобається Подобається x 6
  12. katrinka

katrinka Well-Known Member

подобаються мені і спіднички, і сукні, і сарафани, але маю трохи комплексів щодо їх носіння. літом люблю бріджі, капрі, шорти, легкі брюки. маю дві сукеночки, які по разу одягла за все літо, на морі любила коротеньку спідничку з гудзичками напереді, легкі з натуральних практичних тканин блузочки, маєчки дуже зручно. в холодну пору джинси, брюки, маю сарафан, кілька спідниць, але оскільки завжди кудись біжу перемагає практичність джинси-брюки, кофтинки, светрики...

• Подобається Подобається x 1
  13. ESTEILA

ESTEILA Well-Known Member

Я надаю перевагу штанам(джинси,капрі).Не памятаю коли останій раз надягала спідницю або сукенку.Тільки якщо іду на весілля то можу одягнути плаття,але це буває дуже рідко.

14. Megan

Megan Well-Known Member

Я завжди кажу, що для мене спідниці могло би і не бути. В моєму гардеробі є понад 10 всяких джинсів, ще купа всяких штанів - строгих і вільного стилю, а ще капрі, бриджі і шорти. До всього цього одягаються різні блузки, футболки і майки.:girl_claping: Спідниці в мене 2: одна літня і одна чорна з цупкішої тканини. Їх одягаю лише до церкви. Плаття в мене одне.:girl_haha: Якщо на роботі не в штанах, то всі відразу це помічають і мені це не дуже приємно. :girl_mad: Так що ось така я нежіноча чи що, може то мама думала що я буду хлопчиком?:girl_crazy:. Але поки мама вибирала мені одяг, то в мене не було ні однієї пари штанів, просто мама їх не носить, зате, як я сама почала купувати собі одяг, то вже "відірвалась по повній".

15. mashka

mashka Well-Known Member

Ношу переважно класичні штани і джинси (по вихідних ) "зимой и летом", у спідниці якось мені не комфортно, швидко йти не можу, або перекручується постійно, + носити з собою запасні колготи, короче - одна морока. Стиль класика, маю переважно ділові брючні костюми, що чоловікові не дуже подобається. Тож, останнім часом, почала купувати сукні та спідниці.

Останнє редагування: 2 Вересень 2009
  16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

До вагітності і на початку - носила переважно спідниці або плаття. Потім - штани, під кінець вагітності - сарафан, а тепер знову штани, бо для спідниці ще форми трохи не ті. Тай зручніше з дитиною гуляти в штанах.

• Подобається Подобається x 2
  17. Рибка

Рибка Well-Known Member

Залежить від ситуації.
    Якщо погуляти в парку, лісі, чи ввечері вибігти на пару хвилин - то тільки джинси.
    А як прогулятись (продефілювати :)) чи в гості, чи на забаву, то тільки спіднички, платтячка.

18. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Я ношу спідниці, фасон до коліна, колись носила лише міні...ех колі то бульо....:girl_cool:чесно скажу, що в моєму гардеробі лише одні джинси...ну не люблю я джинсів...штани є, і капрі, але зі звичайної тканини, і як всі жінки просто обожнюю платячка, особливо пошиті, і люблю сама придумувати собі фасони, тому речі переважно в мене шиті...захожу на сайт модних дизайнерів і собі вибираю щоб то пошити...роздруковую і йду до кравчині.:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 2
  19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

О, сукні та спідниці - це дуже жіночно! Не знаю, як Вам, а мені сумно, що джинси та штани їх витісняють із жіночого гардеробу. Дивлюся на давніші фотки моєї мамуськи - де вона у різних сукнях та спідничках - і волочуся! Така красива, така елегантна! Як я любила її в тих сукнях і завжди захоплювалася своєю гарною мамою. А тепер вона зі штанів не вилазить :sad: Недавно я їй і чоловіковій мамі вичитала - щоб у спідниці назад вбиралися :)) Прислухалися - друга мама тепер частіше одягає спідницю :) А зі своєю ходили на базар і купили костюм - піджак і не штани нарешті :))) А от я грішу в тому плані. Переважно - джинси, капрі, штани. Хоча влітку не вилазила з сарафанів, сукенок та спідниць :))) Потроху прогресую зі спідниценосінням :) На вихід у мене лише сукні та спіднички.. А от на зиму не маю ніяких сукенок і спідниць - боюсь, що по капронах буде тягнути :haha:))))
    Але моя мала - то справжня жінка у майбутньому! Як вона мене дивує останньо (так ніби мої думки читає) - мама, одягни мені спідничку, не хочу штани, спідничка - то нарядніше! Уявляєте, яке відчуття жіночного в дитини ?...

20. isachka

isachka Well-Known Member

Люблю спідниці та плаття, а особливо сарафани, як їх поєднання
    але прагматичність переважає - тому частіше ношу штани
    а так хочеться вишуканості ...