Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Шоу "Холостяк"

А я вірю що він справді з роду Романових.
    Що скажете, наівна я?))):girl_blush2:

Щойно подивилась як ота дівчина з побачення гладить вертоліт, розмовляє з ним, цілує машину і думаю- або так переігрує, або від лже-принца, як тут пишуть, вже дах їде.:girl_haha:
    Доречі, шукала в неті ту інформацію про те, що принц не справжній і нарила, що він ще в індійських фільмах якусь роль грав. І як його туди занесло?:girl_in_dreams:

2. Dog

Dog New Member

переігрує однозначно!

3. Левицька

Левицька New Member

аааа, яке побачення з гелікоптером! хочу-хочу-хочу!!!

4. katamaranka

katamaranka New Member

на рахунок "засвітитись" згідна,а відпочити і світ побачити їдуть вони за власні ж гроші і при чому не маленькі,і ці всі наряди також...

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого собі, я думала то все спонсорує шоу.
    То ж треба ше мати купку файну грошей, щоб світитися там.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а хто це таке сказав??? не вірю я:nea:

7. Dog

Dog New Member

і я так думала, це ж не 1 тиждень жити на віллі за кордоном!!!! Щось я не думаю, що всі ці учасники можуть собі таке позволити!!!

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Ну наприклад звідки ця Катя(якій він дав першій розу), мае на таке гроші!!! Явно видно що вона не багачка! Плюс ніде не працє(лиш інститут закінчила)!!!

8. Talya

Talya Well-Known Member

я також не вірю. ті хто дійдуть до останніх ефірів взагалі можуть збанкрутувати. то буде дешевше тоді піар-менеджера найняти і піаритися в інший спосіб. це жарт, звичайно. але я справді не думаю дівчата на таке б погодилися.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вау, я просто балдю від побачення Френціса з тою білявою дЄвочкою. Мені б таке побачення, а ще без камер і замість принца інший принц- мій особистий.:girl_haha: Ух, то якраз те, чого мені зараз бракує і якраз все на мій смак. Море, кораблик, мотоцик (ну, мотоцик, так собі:girl_nea:) і взагалі як ж гарно...:girl_in_love:

10. Левицька

Левицька New Member

а мені усі побачення подобаються! на всі пішла би) вже... ех...
    і дівчата мені сьогоднішні всі подобаються, щось я не зрозуміла, чого там одна тільки плаче, як показують, але то таке) а, і ще мені та, що її заспокоює якась противна.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Плаче, бо на побачення до принца хоче і їй образливо чому він її ще не запросив, якщо я правильно розумію про що ви.

12. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Смішно трохи стало з тої що проти статевих стосунків до весілля, коли вона розказала про свої бачення Френсісу, а потім так- це дуже особисте я ніколи це нікому не розказувала, ти перший кому я це сказала . Ага- і всій країні....

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А хто вилетів?

14. LuBimaya

LuBimaya New Member

невже Катю лише...

15. vikulyamamulya

таки залишив
    Ну ясно , що Катя йому цікавіша, але дівчина яку він не вибрав здається набагато щирішою і по людським якостям краща. Хоча хто їх знає, це ж все шоу...

16. Talya

Talya Well-Known Member

то кого відправили додому? вже знаю - Юлю

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

Шкода Юлії... хоча її погляди не для цього шоу, але вона щиріша і добріша.. Навіть Зоя влучно порівняла, що вибір був між Янголом і Демоном...

18. vikulyamamulya

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

---------- Додано в 04:57 ---------- Попередній допис був написаний в 03:45 ----------

які пісні в цьому випуску...ммммм....

Статус теми:
Закрита.