Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Я думаю там би Ребрик пасувала або Денисова.

2. Kvakywa

Kvakywa Member

І мені Денисова більше симпатизує, хоча здається ій до всяких зіркових новин і т.д. діла нема, їй головне танці.....

3. dasha

dasha Well-Known Member

Ой, не знаю як хто, а я на Яну дивитись не можу, вона якась бідбірно приторно - занудна. Всі її бідаку жаліють, дякуючи тому вона вже і в гурті в Могилевської і в "правді про зірок". Можете закидати мене тапками, але мене від тої невинної світлості вже тошнить.: Girl_angel: Звичайно жінка не має бути відбірним стервом, але з стервинкою. :girl_blum::girl_spruce_up::girl_wink: : Xaxa:

4. taniarz

taniarz Active Member

ну так, це в неї образ такої собі тупенької.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

а в мене інформація є, що дівчинка учасниця знімала знайомство з батьками у львові, але ж нема серед учасниць зі львова??? шо то таке?? чи то просто НЕ львівська знайомила у львові? хтось шось знає?

5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

і мені теж Ребрик подобається

6. dasha

dasha Well-Known Member

Вау, холостяк почався... гризнею і культурною пиятикою. Катруся, мені нагадує Яночку. Проте дівчата вже перегинають палкую

7. natorella

natorella Well-Known Member

даааааааа
    і мій муж апять зависає
    уууууууууууууууужас

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А де дівчата зараз живуть? я щось пропустила початок...

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дивлюсь одним оком "холостяка". Ну, що сказати? Все набагато гостріше, ніж минулого року. Дівчата дуже різні і стервозністю так і блєщуть.
    Сам Френсіс мені дуже подобається. Ну, він десь так ідеал моїх дівоцьких мрій. :girl_in_love:Дійсно є за когь поборотися. Цікаво кого він сьогодні відсіє? Лиш би не пропустити.

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Та ніби в Ялті.

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

І мені Френсіс більше подобається ніж Чмерковський, може не візуально а характером, діямию Дівчата там ще ,ті. Цікаво трози як все далі буде розвиватись

11. Furore

Furore New Member

Чомусь в мене таке враження, що настільки вже все підстроєно, що аж вже майже не цікаво...

12. Masterpiece

Masterpiece Member

це вже обговорювалося на попередніх сторінках. Зоя-грузинка зараз живе у Києві, а батьки залишились у Золочеві. Тому там і знімали.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Френсіс дуже мені імпонує, головним чином, тому що знає чітко, яка дівчина йому потрібна. Він не манірний, непретензійний і наразі щирий. Побачимо, що буде далі)

13. sunset

sunset Active Member

дівчата, хто знає- що то за пісенька була коли холосцяк фехтував з першою дівчиною (блондинкою)?

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого, дивлюся якась Женя виціловується з принцом вже во всю.:crazy:
    Капецццць...

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ох вже ті дівки, від тої гризні аж в голові гудить. якось 2 сезон не такий цікавий, перший був дуже насичений і переплюнути ну дуже важко. Щодо дівчат, то поки що жодна не справила враження, і з Френсісом поки теж не бачу нікого. Як тут вже підмітили дівчата герой цікавий, фільтрує базар учасниць і робить правильні висновки. Буду дивитись тільки заради того, щоб побачити як він надалі буде розкриватися.

16. Farfalla

Farfalla Member

там кілька пісеньок програвало. одна з них Muse "Unintended"

17. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Поки далі вболіваю за Марину (лікарку) - :) подобається мені її "стиль". А психолог "така мудра/розумна/комунікабельна - і толку :) " - злосна тьотка - вже до кінця, аж почала нервувати мене своїми коментарями.

18. Nana11

Nana11 аспіранточка

І мені, вчора влючила, але через той переклад накладний в мене постійно було враження шо дивлюся мексиканський серіал. ФУ, і виключила.:confused: а я так чекала цього сезону...

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Аналогічно, аж шкода що вчора через ті бздури не виспалась... Холосцяк якийсь переляканий, глипає на ту бригаду кругленькими очима, банда бабів - то взагалі жесть - які там лікарки/психологи - якісь драматичні актриси однієї ролі з провінційних театрів, ну так вже вміють в кадрі гарно триматись...
    А ще мене терзают смутниє сомнения як вони так гармонічно спілкуються - як то все, що вони виплітають можна синхронно перевести британцю упускаючи "непереводимую игру слов" ???
    Нє, не буду бльше дивитись... Бо ще знаю один нюанс з минулого сезону "Холосцяка" -

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, то вчора хтось покинув проект чи ні? бо як почались Вікна, не витримала і пішла спати...

Статус теми:
Закрита.