Шоу "Холостяк"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Fechka, 17 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fayolea

Fayolea New Member

Відповідь: Шоу "Холостяк"

Мені здається, що Макс пішов з пост-шоу, тому що йому стало соромно, він зробив найгірший вибір, і тепер розуміє, що всі йому дорікають, хто вголос, хто подумки. Вимагають якихось пояснень. А що йому сказати?! Так, обрав меркантильну і егоцентричну особу, що після такого скажеш...

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Шоу невдале. Невдала назва шоу - з такою назвою все мало закінчитись весіллям. От якби назвали "Розваги в гаремі" чи "Любімая жена султана" чи "Неймовірні пригоди янкі в гаремі". Назва має бути відповідною.
    І ця фраза "Україна забагато вимагає" недоречна. Ніхто в його особите життя не лізе. Сам все виставив нв показ. Так що публіка має право вимагати.

3. Furore

Furore New Member

Це ж чому?
    Назва "Холостяк" хіба передбачає обов’язкове весілля?

Ну не всі... Дехто просто дивився для розваги. :girl_bye2:

4. Viktorina

Viktorina New Member

Из откровений Максима.
    Какое свидание считаете самым романтичным на проекте?

- Их было много. С Яной были классные свидания. На вулкане Тейде прикольно было. Я имею в виду не полет на дельтаплане, просто гулять было интересно. Нас с Яной оставляли самих. С Мариной на яхте было супер, но повзрослее. С Надей свидание на лошадях должно было быть романтичным, но не получилось. Лошадь была бешеная.
    Коли Даша запитала Максима,як щодо сексу ( знімали ж три місяці ,чи було , щось з учасницями ) він зам"явся ,але дав зрозуміти, що якщо "девушки захотят об Єтом говорить, то пускай сами скажут"- а я думаю він в своєму інтервю сам підтвердив про секс з Яною і Мариною, а може і ще з кимось. То зрозуміло стане,ще більше чому Яна так до нього тягнулася, ніщо так не зближує чоловіка і жінку , як сексуальний потяг. Тільки , я щось не зрозуміла:, бо не всі серії "шоу" бачила, говорили в рекламах про чиюсь вагітність, а я щось до цього часу не второпала ? :confused:

5. Manana

Manana New Member

Дозволю собі з Вами не погодитись. Якщо так виключно для розваги, то є купа інших передач, та й інтернет ніхто не відміняв. А так, кожен глядач вбачавчастинку самого себе або в головному герої, або в героїні - адже кожна людина колись вибирала, та й серед неї вибиратили, це дуже життєве шоу (звісно, я маю на увазі не конкретно ситуацію з 24 конкурентками/25 претендентками).
    Тим більше, це нереально, щоб кожен третій українець в конкретний четвер тааак заскучав, що прям єдиним способом розважитись було втикнути СТБ :)

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І я дозволю собі не погодитись. Як на мене шоу воно і є шоу і до реального життя має дуже далекий стосунок. Я дивилась раз через раз виключно для розваги, бо те, що нам показували було гарною картинкою і продуманими образами. Що і довело їхнє постшоу

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я вчора не могла дивитися - весь час звертала увагу на їхні масні і впрілі писки, обмахування і обдмухування, таке враження, що зйомка проводилась у сауні.
    Та й холосцяк напевно втік, бо впрів (сорочка була на ньому мокра)
    СТБ на Кариби завезла, а на кондиціонерах зекономили.
    Але зе-бест було, коли прийшла Яна, Анфіса оголосила що "Вся страна затаила дихание" а якась баба на задньому плані закотила штани і обмахує ноги кепкою...:xaxa::xaxa::xaxa:

8. olevitska

olevitska New Member

а я щойно переглянула в інтернеті пост-шоу і я в шоці... я розчарована...в шоу Макс видавався таким прям ідеальним...а тут бац...і зовсім інша людина...виходить це був просто "серіал" з непродуманим завершенням...мені дуже шкода дівчат...просто побавився ними як ляльками... А от за Марину я дуже рада...і пішла з гордістю...і надіюсь зустріла таки щире кохання!!!!

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

...угу...негарно якось...і обличчя мокрі і сорочка...
    ...тай целюліт свій Ілона могла так не показувати...

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Та в інтернеті десь писалося, що в студії при зйомках була неможлива духота, що важко було проводити зйомки.
    Найбільше мені було це видно по Христині Красовській, вона на обличчі була якась аж червоно-плямисто-синя.

Ага... Я так захопилася тим шоу, що після фіналу, коли він обрав Сашу, мені приснився Макс, ніби ми з ним живемо разом, в гуртожитку, де я колись жила (від Політеху), і любов у нас.. :girl_blush2: В шоу такий класний здавався, прямо ідеал. :girl_tender: Мені аж смішно було після того сну. Згадалось, як колись приснився мені Олександр Рибак після перемоги на Євробаченні, де у сні ми були дуже закохані (колись писала про цей сон). А після "Холостяка" ми ще жартували на роботі, що Рибак пролетів, як фанера над Парижом, бо в Парижі був Холостяк. :girl_haha: Здавався таким романтичним, до дівчат так добре відносився. А насправді... Згадались слова Проні Прокопівни: "Я думала - это у вас в груди шкварчит, а то шкварчала ваша папіроска". :beee:

Останнє редагування: 11 Червень 2011
  10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ну сама ідея шоу була женити найзавіднішого холостяка. Хоча... я не бачила ні одної серії цього шоу окрім двох останніх, то можу і помилятись в ідеї шоу.

11. vernata

vernata New Member

Як на мене, шоу повністю провалилося, теж вважаю, що фінальним закінченням мало бути весілля, Максим все перетворив у гру, здається, він навіть не сприймав ідею шоу серйозно, просто собі розважався.

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А чому? хіба Максим контракт підписував на таке чи що?

13. Farfalla

Farfalla Member

Висловлю і я свою думку: сама ідея шоу - принизлива! Ну чесно, приходять 25 кобіт і майже "б"ються" за мужика. Так потім ще й в "ображених" бавляться. Самі знали на що йдуть. Стосовно всього іншого: це все фарс та гра. І канал СТБ своїм пост-шоу останнім (як і у випадку Х-фактору, коли вилетів Кривошапко і народ збунтувався) просто хотів в очах глядачів виправдатись, мол "от ми також вимагаємо пояснень". Це моя думка.
    А стосовно одруження: ну подумайте кожен про себе - ви б шукали дружину/чоловіка ч-з реаліті-шоу? Тільки чесно...

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ми б ні...
    А там такі звйозди з комплексами принцеси (не всі) - типу я така неповторна, він мене побачить і зрозуміє, що таких як я, на світі більше немає, я такая, как єсть...Ось і пруть туди на радість нам.

15. Heureuse

Heureuse вірю...

ех, дівчата, після того провального фіналу зарікалась, що не дивитимусь ту програму з Анфісою...але, блін, ви мене зацікавили...пішла в ютуб, чекайте мене з критикою:girl_haha:

16. Kvakywa

Kvakywa Member

Тоді це не візажисти, а чарівники!!!!:scratch_one-s_head:...треба терміново йти на курси....і собі відмалювати пару кг :girl_blush2:

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

- Мы с Максимом оба очнулись, когда шоу закончилось и мы оказались в США. Дело в том, что у нас разные менталитеты. Честно говоря, до сих пор не понимаю, зачем нужно было звонить мне каждый день, говорить, что скучаешь, приглашать в Америку, а потом… Я приехала, а он с утра до ночи был занят на «Танцах со звездами».
    Можна подумати що Макс мав 24 години на добу сидіти біля Саші і вислуховувати її дурні балачки....це реалії життя....щоб красиво жити необхідно трудитись от заката до забора

17. Heureuse

Heureuse вірю...

от я і прийшла, дівчата...то якийсь капець....
    скажіть мені на милість, для чого вони так опозорили ту Сашу і Макса??? ну чесно, так не робиться..3 місяці робили з них прям казкових персонажів, а вкінці отак просто полили їх болотом і виставили посміховиськом на всю країну...шось мені цього не панять...
    я через екран ноутбука відчувала ту задуху і спеку, яка була в студії...дивитись на їхні мокрі липкі обличчя було просто неприємно...Макс бідний повністю промок..тому мабуть і толком нічо сказати не зміг...та ще й плюс така відверта критика його вибору..то було як мінімум нетактовно...виглядало так наче він хотів то все послати і йому коштувало великих зусиль там сидіти і ще якісь вибачення з себе видавлювати...тому те, що він пішов, мене зовсім не здивувало...

дівчата вели себе гарно і стримано, а Надя взагалі молодець! не зважаючи на всі її бздури на проекті, тут виглядала достойно!
    не розумію за що з Яни зробили народну героїню..прям ніби через війну пройшла...капець, аж смішно...і вона якось так себе вела поряд з ним, ніби хто ти взагалі такий, навіть в його бік не глянула...а така любов була, умєрєть не встать...прихід Лілії взагалі прикол..нашо питається?
    Саша вперше не вимахувалась, бо вже не було чого...
    короче, якось так все абсурдно, що я не можу цьому знайти пояснення...таке враження, що СТБ просто заробив собі грошей і рейтинги, а поваги до своїх же героїв не має...

18. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

незнаю...мені чогосьздається, шо той прікол шо Макс пішов зі студії був на перед спланований... шо тут скажеш - шоу є шоу....тут і Саша пропіарилася, і Я на задніх не пасла...та дипутатша з золотим кулончиком...смішно)))))

Але і з другої сторони Анфіса також трошки напрягала зі своїми питаннями типу "Страна должна знать...", і питання від дівчини-блондинки(я непамятаю як вона називається) "Скільки часу ти можеш буз сексу" - мене просто:khomyak:

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дивлюсь зараз пост-шоу. Видно, що таки дійсно духота в залі, Анфіса часто помахує своїм папером, лиця у дівчат блистять. Дуже сподобались плаття Ілони. Дівчата такі прикольні поза шоу - не сваряться, як подружки. Захотіла і собі такі сковорідки рожеві, як у Тані на кухні висіли. Цікаво, чи це сувенірні сковорідки для краси, чи на них можна щось готувати.

20. bora

bora Well-Known Member

Можна відписатися від цього переліку? Ще чого бракувало.)))
    Дивилась на гарну картинку в різних частинах світу, як дівки сваряться (це було справжнішим), дивилась який з обраних образів дівчат буде виграшнішим (кого полюбить народ), цікаво було чим увесь цей фарс закінчиться, чекала коли Макс зірветься і покаже своє справжнє обличчя, зацікавив, як психологічний експеримент - вплив мас-медіа на населення і наскільки такі шоу ще здатні викликати довіру глядачів.
    З цієї точки зору - доволі цікавий проект, не приховувала, що дивлюсь. Але ототожнювати себе з програмою штибу "за стєклом" - це вже не треба))))

Останнє редагування: 12 Червень 2011
Статус теми:
Закрита.